2021 Şubat Anneleri

Aa merhaba canım, tebrik ederim seni.. Mayıs 2016 annelerinden hatırladım seni nasılsın . Bende oğluma kardeş düşünüyorum inşallah Şubat anneleri arasında olurum
Mrb cnm nıck ba ada yabancı gelmedi ınss hersey gonlumuzce olur

Aynı beni anlatmışınız

Al benden de okadr kızıma ılk geceden hamıle kaldım, kızım 1 yasında 3uczlere hamıel kaldım onları kaybettım, 1ay sonrasına ogluma hamıs kaldım, ee oglum ımı yasında tamm rahata ersık bu ısı kapatalım dedık kı ahanda sımdıı yıne hamıleyım rabbım neylerse guzsl eyler, hepsı rızkıyla gelıyo i, au hayattakı en guzel sey evlat, ve en guzel mıras onlara bırakıtıgımz kardesler

Merhaba. Ben henüz test yaptırmadım ama evdeki testte çift çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısıyla subat annesi olurum.
Daha adetimden 1 gün geçti ama adet sancıları gibi sancılarım oluyor. Her hamilelik farklıdır ama bu tür sancılar yaşayan var mı aranizda

Benim de 2.cocugum olacak inşallah. İlkini hiç hatırlamıyorum.

Bebeğin gerlesmesı soz konuau canm o yuzden o agrılar, ıkk haftalarda herkeste olur zananla gecer hayrlı olsun

Canım ben de de o agrılardan var zaten agrılar baslayınca test yapmaya karar verdim. Belim ve kasıklarım hala aynı geçmiyor. Buna da şükür

Şuna çok inanıyorum biZ ne kadar istersek isteyelim yahut istemeyelim, Rabbim istediğinde hayırlı vakitte veriyor. Üçüz kaybınıza üzüldüm. Rabbim diğer evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin. Siz de benim gibi endişeli misiniz? Hakkıyla yetebilmek, büyütebilmek açısından...

Normaldir endişe etmeyiniz. İlk evladımda da aynısını yaşadım. Şimdi 3 gün geçti halen regl olacakmışım gibi ağrı hissediyorum.

Günaydın hayırlı olsun :)
Benim kasık ağrım olmuştu çok adet olacakmış gibi oğlumda çift çizgiyi görmüşsün zaten kan testi ile tescillet :))

Kan testinde beklemene gerek yok aslında varsa çıkar 2 gün geçse bile
Önceki hamileligimde 2 gün geçmişti. Aile hekimine gitmistim. 1 hafta geçmeden test yapmiyoruz demişti. Moralimi bozmuştu. Öyle doktorlar da var. Şimdi dışarı çok çıkamadığımiz için şansa birakmayayim :)

Siz bilirsiniz tabi :)
Heyecan yapıyor insan ama zaten çift çizgiyi görmüşsün aceleye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…