Mrb cnm nıck ba ada yabancı gelmedi ınss hersey gonlumuzce olurAa merhaba canım, tebrik ederim seni.. Mayıs 2016 annelerinden hatırladım seni nasılsın . Bende oğluma kardeş düşünüyorum inşallah Şubat anneleri arasında olurum
Aynı beni anlatmışınızBen de İlk oğluma bir yıl çabadan sonra hamile kaldım . Sonra nasıl olsa kolay hamile kalamıyorum diye 2. Çocuğu denemeye başladığımız ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Topiğin biraz rahat annesi ben olmaya talibim:) giydiği yediği organik olsun, takviyelerimde aman katkı olmasın diye diye bunda bi salmak istiyorum müsaadenizle :)
Al benden de okadrBen de İlk oğluma bir yıl çabadan sonra hamile kaldım . Sonra nasıl olsa kolay hamile kalamıyorum diye 2. Çocuğu denemeye başladığımız ay hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Topiğin biraz rahat annesi ben olmaya talibim:) giydiği yediği organik olsun, takviyelerimde aman katkı olmasın diye diye bunda bi salmak istiyorum müsaadenizle :)
Bebeğin gerlesmesı soz konuau canm o yuzden o agrılar, ıkk haftalarda herkeste olur zananla gecer hayrlı olsunMerhaba. Ben henüz test yaptırmadım ama evdeki testte çift çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısıyla subat annesi olurum.
Daha adetimden 1 gün geçti ama adet sancıları gibi sancılarım oluyor. Her hamilelik farklıdır ama bu tür sancılar yaşayan var mı aranizda
Benim de 2.cocugum olacak inşallah. İlkini hiç hatırlamıyorum.
Hepimiz için hayırlı olur inşallahBebeğin gerlesmesı soz konuau canm o yuzden o agrılar, ıkk haftalarda herkeste olur zananla gecer hayrlı olsun
Canım ben de de o agrılardan var zaten agrılar baslayınca test yapmaya karar verdim. Belim ve kasıklarım hala aynı geçmiyor. Buna da şükürMerhaba. Ben henüz test yaptırmadım ama evdeki testte çift çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısıyla subat annesi olurum.
Daha adetimden 1 gün geçti ama adet sancıları gibi sancılarım oluyor. Her hamilelik farklıdır ama bu tür sancılar yaşayan var mı aranizda
Şuna çok inanıyorum biZ ne kadar istersek isteyelim yahut istemeyelim, Rabbim istediğinde hayırlı vakitte veriyor. Üçüz kaybınıza üzüldüm. Rabbim diğer evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin. Siz de benim gibi endişeli misiniz? Hakkıyla yetebilmek, büyütebilmek açısından...Al benden de okadrkızıma ılk geceden hamıle kaldım, kızım 1 yasında 3uczlere hamıel kaldım onları kaybettım, 1ay sonrasına ogluma hamıs kaldım, ee oglum ımı yasında tamm rahata ersık bu ısı kapatalım dedık kı ahanda sımdıı yıne hamıleyım rabbım neylerse guzsl eyler, hepsı rızkıyla gelıyo i, au hayattakı en guzel sey evlat, ve en guzel mıras onlara bırakıtıgımz kardesler
İnşallah normaldir. Doktor kontrolüne gidene kadar endişeler bitmeyecek galiba :)Canım ben de de o agrılardan var zaten agrılar baslayınca test yapmaya karar verdim. Belim ve kasıklarım hala aynı geçmiyor. Buna da şükür
Normaldir endişe etmeyiniz. İlk evladımda da aynısını yaşadım. Şimdi 3 gün geçti halen regl olacakmışım gibi ağrı hissediyorum.Merhaba. Ben henüz test yaptırmadım ama evdeki testte çift çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısıyla subat annesi olurum.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bi bende var gibi geliyorİnşallah normaldir. Doktor kontrolüne gidene kadar endişeler bitmeyecek galiba :)
Günaydın hayırlı olsun :)Merhaba. Ben henüz test yaptırmadım ama evdeki testte çift çizgiyi gördüm. İnşallah hayırlısıyla subat annesi olurum.
Haftaya bir gün aile hekimine test yaptırayım. Ondan sonraki hafta 7.hafta olacak inşallah. Kalp atışı da o haftada duyuluyordu. Bir sorun olmazsa o hafta da doktordan randevu alacagimAynen bende öyle düşünüyorum. Bi bende var gibi geliyorDr a ne zaman gideceksin canım
İnşallah :) adetten 1 hafta geçsin öyle test yaptırmayı dusunuyorumGünaydın hayırlı olsun :)
Benim kasık ağrım olmuştu çok adet olacakmış gibi oğlumda çift çizgiyi görmüşsün zaten kan testi ile tescillet :))
Kan testinde beklemene gerek yok aslında varsa çıkar 2 gün geçse bileİnşallah :) adetten 1 hafta geçsin öyle test yaptırmayı dusunuyorum
Önceki hamileligimde 2 gün geçmişti. Aile hekimine gitmistim. 1 hafta geçmeden test yapmiyoruz demişti. Moralimi bozmuştu. Öyle doktorlar da var. Şimdi dışarı çok çıkamadığımiz için şansa birakmayayim :)Kan testinde beklemene gerek yok aslında varsa çıkar 2 gün geçse bile
Siz bilirsiniz tabi :)Önceki hamileligimde 2 gün geçmişti. Aile hekimine gitmistim. 1 hafta geçmeden test yapmiyoruz demişti. Moralimi bozmuştu. Öyle doktorlar da var. Şimdi dışarı çok çıkamadığımiz için şansa birakmayayim :)
Bende öyle düşünüyorum ama daha çok var 2 haftaHaftaya bir gün aile hekimine test yaptırayım. Ondan sonraki hafta 7.hafta olacak inşallah. Kalp atışı da o haftada duyuluyordu. Bir sorun olmazsa o hafta da doktordan randevu alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?