2021 Şubat Anneleri

İlk gebeliğimde bat’a bir gün kala böyle çıkmıştı benim de. Bir gün arayla koyulaşma yaşanıyor mu bilmiyorum ama Bu testlerde negatif çıkıp kanda pozitif çıkanı da çok gördük :) içinizi ferah tutun şimdilik.

randevu tarihi Bi türlü gelmiyor. keseyi görmek için daha 4 günüm var , meraktan çatlıycam. Bi de sokağa çıkma yasakları! o kadar gerginim ki kendimi ceza evinde gibi hissediyorum.

Anneme söyledim hamileliğimi daha çok erken niye paylaşıyorsunuz ki dedi. Hevesim kursağımda kaldı zaten başka kimseye söylemiycektim.ama tepkisi beni benden etti bugün çok dağınığım

Ben ilk gebeliğimde adet sancılarım yüzünden adet bekliyordum gebelik aklıma gelmemisti bir hafta sonra yaptığımdaysa kopkoyu iki çizgi görmüştüm. Bunda böyle oldu

Anneler cocukları ıcın ıyısını ıstedgı ııcn ole demıstr cnm, nazar haktır mıllet göz eder, kı Allah korusun bısı olrda bebıs olmaz dıye falanbeo en kotuusnu dusunup ole konusuurlar rabbım gonlune gore saglıkla versın Bebısını

Bende testlerimi bu şekilde yapmıştım aralarında pek Bi fark yoktu testlere göre hamilesiniz tebrik ederim öncelikle kan vermeye gidin değerinizi güzel çıkıcağını düşünüyorum ve değerinize göre 2 gün sonra tekrar kan verin eğer 1500 un üzerinde çıkarsa 2 gün bekleyip bir kadın doğumcuya gitmelisiniz

Sata göre 4+3 teyim. Virüs salgını vs hastaneye çok sık gitmektense 6-7. Haftalarda gitmeyi planlıyordum Ilk kızımda da 7. Haftada gitmiştim hiç kanda bakmadan ultrasonda görünmüştü. Bu arada doktor kontrolüne gitmediğim için ters giden bir şey olur mu sizce?

Dış gebelik boş gebelik VS. Benim açıkçası korktuğum şeyler dediğim gibi hastaneye gitmek istemiyorsanız en azından kan verin ve 2 gün sonra tekrarlayın eğer güzel yükselmişse 6 veya 7. Haftada kontrole gidebilirsiniz. Benim bat ı 2 gün geçince kan testi yaptırmıştım 1872 çıktı doktorumu aradım yarın gel bakalım dedi gerçek bir gebelik mi emin olalım diye gittiğim gibide keseyi gördük o yüzden ben en azından kan vermeni önericem tabikide senin kararın en azından soru işaretleri kalkmış olur çünkü bariz bir şekilde 2.ci çizgi var

Erken gidincede göremiyorlar 6.haftada gelin diyorlar bekleyin bence

Tebrikler öncelikle moralinizi bozmayın bu güzel haberin keyfini yaşayın anneniz erken olduğu için öyle demiştir emin olun gibisinden

Nazar değmesin diye öyle demiştir annen eskilerde üç - dört aylık olmadan söylenmez gibi üzerinde pek de konuşulmaya bir kural var sanki bizde de hemen söylenmez gebelik

Merhabalar benim de bat 5 Haziran. Kızıma hamileyken adet günü test yapmıştım sonra 6. Hafta da kalp atışı için doktora gitmiştim. 2. Çocuk fikri beni korkuttuğu kadar heyecanlandırıyor da bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum hiç belirtim yok bu arada

Aynen ben de hem tedirginim hem de çok istiyorum. Ben tek çocuk gibi büyüdüm bi kardeşimin olmasını çok isterdim. Bizim çocuklarımız aynı evde birlikte büyuyen iki çok iyi arkadaş iki yoldaş olurlar ınşallah

Bende sizinle aynı durumdayım beklemedeyim :)

Bende sizinle aynı durumdayım beklemedeyim :)
İnşallah hayırlı haberlerle döneriz buraya

Tabi onlar tecrübeli bu yollardan gelmiş geçmişler biz de ilk heyecan hemen paylaşalım diye bakıyoruz

Nazar değmesin diye öyle demiştir annen eskilerde üç - dört aylık olmadan söylenmez gibi üzerinde pek de konuşulmaya bir kural var sanki bizde de hemen söylenmez gebelik
Doğru söylüyorsun Valla tez canlı olmamak lazım

Bacim kan tahlili verdinmi kac cikdi degerlerin

Benım de gunum gectı 3 gun test yaptım pozitif cıktı Dr a gittim kan da pozitif ama keseyı goremeyız pazartesi gel bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…