Kan tahlili yapdinizmi degerleriniz kac cikdi yapdiysaniz eyerMerhabalar. Hamile arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bekleyenlerin de müjdeli haber almalarını dilerim. 1 gün Bat gecikmesiyle dün akşam 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. ☺ Şaşkınım şimdilik
Evet ben 6 aydir kullaniyorumKızlar birşey soracağım folik asit kullanıyor musunuz ?
Benim bat 1 haziran ama 1 hafta oncesinde idrar testiyle orendim hamile oldugumu kan tahliliyle onaylandi ve suanda bile hic bi belirtim yok sadece arada bir adet sancisi gibi sancilardan haric birsey yok gogus hassasiyeti vs seyler hic yok bende bilemedim nasil bi insanim anormalmi gidiyo acaba diye hamilelik korkuyoda deilimBelirtilerinizi paylaşabilir misiniz arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak adına :)
Sizce 1527 kan tahliliyle bebek kac haftalikdir tahminen benim kese gorundu ama kac haftalik olundugu solenmedi pek emin olamadilar bebekmi deilmi diyeMerhaba hayırlı olsun hamileliğiniz kese 1500 den sonra gözükür oda vajinal ultrason la kan testini 2 günde bir tekrarlamanız gerekiyor en az %60 artmış olması gerekiyor
793 cıkmıstı cnm 3 gun gecıkmeye, senın kac cıktıBacim kan tahlili verdinmi kac cikdi degerlerin
Benim daha gecikmem olmadi 1 haziranda adet tarihim normalde 2 cun ocesinde 1527 cikdi degerlerim bugunde aksam vercem gidip bakalim kac cikacak793 cıkmıstı cnm 3 gun gecıkmeye, senın kac cıktı
Degerın gaywt ıyı erken dollenme olmus olablr yada cogul gebelık, kese bıkac gune gozukur dıye dusunuyorum, 793 3.gun gecıkmemdeydı. Doktora bugun gttım bnde kesemızı gordukBenim daha gecikmem olmadi 1 haziranda adet tarihim normalde 2 cun ocesinde 1527 cikdi degerlerim bugunde aksam vercem gidip bakalim kac cikacak
Masallah gorduyseniz ozamn bende gordum 2 gun once kesemi ama doktor fazla emin olmadi git 2 gun sonra gel dedi bugun gitcez isde gamiba erken dollenme oldu bende veyada annemlerin dualari tutuyo cogul gebelik olcak gibi duruyoDegerın gaywt ıyı erken dollenme olmus olablr yada cogul gebelık, kese bıkac gune gozukur dıye dusunuyorum, 793 3.gun gecıkmemdeydı. Doktora bugun gttım bnde kesemızı gorduk
Ne istiyorsanız ıns rabbım hayrlısyla verır. Daha cok mınıkler kese de kucucuk oluyo, 2 haftaya hersry rayına oturur ınsMasallah gorduyseniz ozamn bende gordum 2 gun once kesemi ama doktor fazla emin olmadi git 2 gun sonra gel dedi bugun gitcez isde gamiba erken dollenme oldu bende veyada annemlerin dualari tutuyo cogul gebelik olcak gibi duruyo
Insallah oleolur benim birazda sorunlu olcak kan pıhtılaşmaşı var bende o yuzden endiseliyim bir an once ilaclara baslanilsin diye sabirszilaniyom ve sizin kalp atislariniz ne zaman duyulur dedi doktor sizeNe istiyorsanız ıns rabbım hayrlısyla verır. Daha cok mınıkler kese de kucucuk oluyo, 2 haftaya hersry rayına oturur ıns
2 hafta sonra gel dedı bana, ama her bebek farklı olr kızım baskaydı oglum baska, dogumlarından tut anne karnındakı hareketlerıne kadr bambaska dunyalarInsallah oleolur benim birazda sorunlu olcak kan pıhtılaşmaşı var bende o yuzden endiseliyim bir an once ilaclara baslanilsin diye sabirszilaniyom ve sizin kalp atislariniz ne zaman duyulur dedi doktor size
Son adet tarihiniz neydiSizce 1527 kan tahliliyle bebek kac haftalikdir tahminen benim kese gorundu ama kac haftalik olundugu solenmedi pek emin olamadilar bebekmi deilmi diye
1 mayisdi daha birdaki adet tarhime varSon adet tarihiniz neydi
Sat a göre hesaplama yapıyorlar genelde 4 haftalık olmalı bebeğiniz1 mayisdi daha birdaki adet tarhime var
Sizce 4 haftalik bebege o sonuc normalmi kan verdigimde 3+6 galibaki kan pıhtılaşmaşı oldugun icin cok korkdugumdan herkeze sorar oldumSat a göre hesaplama yapıyorlar genelde 4 haftalık olmalı bebeğiniz
Bence normal erken döllenme olmuş olabilirSizce 4 haftalik bebege o sonuc normalmi kan verdigimde 3+6 galibaki kan pıhtılaşmaşı oldugun icin cok korkdugumdan herkeze sorar oldum
Tsklr cevaplariniz icinBence normal erken döllenme olmuş olabilir
Rica ederim belkide çoğul gebeliktirTsklr cevaplariniz icin
Bilemicem olede olabilir aklima gelmedi deil bakalim bekliyoruz simdi kan verdim birdaha donuclari yine bakcaklat ultrasyonlaRica ederim belkide çoğul gebeliktir
Başka bebe var mı :)Bilemicem olede olabilir aklima gelmedi deil bakalim bekliyoruz simdi kan verdim birdaha donuclari yine bakcaklat ultrasyonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?