How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Merhaba kader ortağı arkadaşlarım😊 kısmet olursa bende şubat başı adetim le dondurulmuş embriyo transferi ne başlıycaz inşallah rabbim nasip eder hepimiz e de.
Merhaba canım benimki de şubat ayına kaldı nasipse İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün 🙏

Arkadaşlar ne gibi vitamin kullanıyorsunuz?
Transfer öncesi dönemde vitamin vermedi, lucrin iğne ve estrofem vermişti. Transfer günü Gevitamax vitamin başlattı, ama yumurta toplama işlemi döneminde Impryl+Omepaq10 vermişti doktor. Daha önceki denemelerde de başka vitaminler kullanmıştım. Ama hayatım boyunca kullandığım en iyi vitamin Impryl idi, gerçekten hiç enerjim bitmiyordu, sabahları çok enerjik kalkıyordum.

Transfer öncesi dönemde vitamin vermedi, lucrin iğne ve estrofem vermişti. Transfer günü Gevitamax vitamin başlattı, ama yumurta toplama işlemi döneminde Impryl+Omepaq10 vermişti doktor. Daha önceki denemelerde de başka vitaminler kullanmıştım. Ama hayatım boyunca kullandığım en iyi vitamin Impryl idi, gerçekten hiç enerjim bitmiyordu, sabahları çok enerjik kalkıyordum.
Bana dr.um vitamin vermedi transfer öncesi kendim isteyeceğim.

Arkadaşlar ne gibi vitamin kullanıyorsunuz?
Ben araştırmışdım hangi vitaminler yumurta kalitesine iyi gekir. Onları kendim almışdim. Bizde sorun eşimden kaynaklıydı. Morfoloji 1 . Spermin ireli hızı 3. Coenzim.e vitamini. Erkekler içın Multivitamın vardi onda kullandı. Bende kullandım. Tam 3ay..

Kullandığım vitaminlerde tam organikdi. Qida takviyyesi gibi. İherb diye bir siteden siparis etdim. Amerikadan geliyordu

Evet canım yaptim. Çıktı🥰 16sı oldu transferim. Bugün tramsfer günü saymasak 6günüm
Merhaba tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🌸 bende 20 ocakta transfer oldum, bu ikinci transferim ilkinde hiç belirtim yoktu negatif oldu. Belirtileriniz var mıydı acb?

IMG_20210123_133501.jpg
dün akşam yaptım😊 koyulaşıyo çok sükür. Transferin 6günüydü dün. Bugün 7günü. 26sı vericemn insAllah

Merhaba tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🌸 bende 20 ocakta transfer oldum, bu ikinci transferim ilkinde hiç belirtim yoktu negatif oldu. Belirtileriniz var mıydı acb?
İnsAllah hepimiz sonunda seviniriz. Benim ilk 5gün hiç bir belirtim olmadi. Dünden itibaren belim azcık ağriyo ara sıra oda.

Merhaba ben dün akşam 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transfer 30 dk hastanede kaldık . İstanbul da oturuyoruz ve malum cuma trafiğine kaldık. Dur kalk fren derken öok korktum tutunamaz diye? 45 dk lık yok 2.5 saat sürdü. Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Merhaba ben dün akşam 5. Gün embriyosu transferi oldum. Transfer 30 dk hastanede kaldık . İstanbul da oturuyoruz ve malum cuma trafiğine kaldık. Dur kalk fren derken öok korktum tutunamaz diye? 45 dk lık yok 2.5 saat sürdü. Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Hayırlı olsun İnşallah. Yatarak negatif sonuçlanan da var 3.4 saat yolculukla pozitif sonuç alanlar var yani nasip işi bunlar tutmayacak diyerek şansa bırakarak olumlu sonuç alanlar var. Rabbim kucağını doldursun. İnşallah pozitif olur belirtilere de hiç takılma. Allahtan iste dua et veren Rabbim gönlüne göre versin💞

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden, inşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏😊 benim de yolum uzundu 2 saat kadar, sordum doktora ne yapayım diye, 2 saat önemli değil, 4-5 saatlik yorucu seyahatleri önermiyoruz demişlerdi.

Back