Tedavi nerde oluyorsun cnm toplam ne kadar tuttu? Maddi ve manevi yorulur insan. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin❤2700tl 15i 4000bin civariydi ama maalesef tutmama ihtimaline karşin ne kadar kisarsak kar transfer 6000tl tl tek basina zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi nerde oluyorsun cnm toplam ne kadar tuttu? Maddi ve manevi yorulur insan. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin❤2700tl 15i 4000bin civariydi ama maalesef tutmama ihtimaline karşin ne kadar kisarsak kar transfer 6000tl tl tek basina zaten
Amiin inşallahh caniim asilama yapacaktik yumurtaliklar fazla uyarilinca tup bebekte bulduk kendimizi vardir bunda da bir hayir Acibadem kayseri mustafa taşa gidiyorum canim transfer+dondurma işlemi 8.950tl tuttu ilaclar hariç tabi 3kutu gonalf 1 kutu gonapeptly 6adet cetrodite kullandim onlarda 2000tl civari tuttu. Transferi yapmadan parayi peşin aldilarTedavi nerde oluyorsun cnm toplam ne kadar tuttu? Maddi ve manevi yorulur insan. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin❤
Elbet bir hayır vardır canım. İnşallah hepimizin tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim ikinci denemem olacak nasipse 20 bini geçti. 11i dondurulmuştu 1.denememde 2 tane transfer edilmişti şu an 9 embriyo var. Pgt'ye gönderemedik doktor da gerek duymadı artık Rabbime tevekkül ettim hakkımızda hayırlısını etsin.Amiin inşallahh caniim asilama yapacaktik yumurtaliklar fazla uyarilinca tup bebekte bulduk kendimizi vardir bunda da bir hayir Acibadem kayseri mustafa taşa gidiyorum canim transfer+dondurma işlemi 8.950tl tuttu ilaclar hariç tabi 3kutu gonalf 1 kutu gonapeptly 6adet cetrodite kullandim onlarda 2000tl civari tuttu. Transferi yapmadan parayi peşin aldilar
Sizin sorununuz neydi canim bu sefer de iki mi transfer edilecek. İcimden bi ses pozitif olacak diyor normalde hep en kotusunu dusunen biriyimdir ama bu sefer kalbim pir pir olacak gibi his dusuyor içime inşallah uzulmem hayirlisini istiyorum rabbimdenElbet bir hayır vardır canım. İnşallah hepimizin tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim ikinci denemem olacak nasipse 20 bini geçti. 11i dondurulmuştu 1.denememde 2 tane transfer edilmişti şu an 9 embriyo var. Pgt'ye gönderemedik doktor da gerek duymadı artık Rabbime tevekkül ettim hakkımızda hayırlısını etsin.
Maddi olarak gercekten zor manevi zorlugu çok ayri zaten rabbim hepimize sabir ve dayanma gucu versin inşallahElbet bir hayır vardır canım. İnşallah hepimizin tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim ikinci denemem olacak nasipse 20 bini geçti. 11i dondurulmuştu 1.denememde 2 tane transfer edilmişti şu an 9 embriyo var. Pgt'ye gönderemedik doktor da gerek duymadı artık Rabbime tevekkül ettim hakkımızda hayırlısını etsin.
Bu sene 10 sene olacak evleneli. Evliliğimin 1.senesi 2 kere düşük yaptım sonra 5 seneye kadar hamile kalamadım tedavilere rağmen. 5 sene sonra hamile kaldım 8 haftada kalbi durdu. Sonrası yine 5 düşük, 1 dış gebelik sol tüpüm alındı. Kan pıhtılaşmam var. Eşimde sorun yok kromozom testlerimizde de problem yok. Geçen sene yeniden hsg çektirdim rahmimde biraz şekli bozukluğu varmış histeroskopi olduktan sonra yine hamile kaldım 9+4 te kalbi durdu kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Prof.dr.lar pgt'lı tüp bebek önerdiler, tüp bebek doktorum düşüklerimi pıhtılaşma ve rahim şekline bağlıyor embriyoları rahminde uygun yere yerleştiririz sorun olmaz diyor. Normal yoldan 10 kaybım var zor yollardan geçtim İNŞALLAH bu kez Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısını nasip etsin.Sizin sorununuz neydi canim bu sefer de iki mi transfer edilecek. İcimden bi ses pozitif olacak diyor normalde hep en kotusunu dusunen biriyimdir ama bu sefer kalbim pir pir olacak gibi his dusuyor içime inşallah uzulmem hayirlisini istiyorum rabbimden
Aynen ilaçlara başlayınca ben dikkat etmeye başladım ve transfer oldum halende devam ediyorum sağlıklı beslenmeye bakalım olumlu olcakmi gorcezKizlar transfer oncesi beslenmenize ozellikle diklat ediyormusnuz bikac yerde okudum brokoli suyu avokado falan diyorlar sizin bildiginiz bisey varmi?
Silik çizgi var canım çatlatma iğnesi vurulmadıysan var tabii Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ❤Eki Görüntüle 2766283 kizlar sizce varmı? Dondurulmus 5gün embriyosu. 5günüm.
Hayır canim. Temmuzda dondurulan embriyon.Malesef o zamanki taze embriyo transferiydi kimyasal gebelikle sonuclandi. insAllah bu sefer sonadek.sevinirim Allahım her kese kismet etsinSilik çizgi var canım çatlatma iğnesi vurulmadıysan var tabii Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ❤
Ne kadar zor şeyler yaşamişsin rabbim sabir versin inşallah yuzun guler artik butun acilarini yaşadiklarini unutturur sana evlat kokusu inşallahBu sene 10 sene olacak evleneli. Evliliğimin 1.senesi 2 kere düşük yaptım sonra 5 seneye kadar hamile kalamadım tedavilere rağmen. 5 sene sonra hamile kaldım 8 haftada kalbi durdu. Sonrası yine 5 düşük, 1 dış gebelik sol tüpüm alındı. Kan pıhtılaşmam var. Eşimde sorun yok kromozom testlerimizde de problem yok. Geçen sene yeniden hsg çektirdim rahmimde biraz şekli bozukluğu varmış histeroskopi olduktan sonra yine hamile kaldım 9+4 te kalbi durdu kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Prof.dr.lar pgt'lı tüp bebek önerdiler, tüp bebek doktorum düşüklerimi pıhtılaşma ve rahim şekline bağlıyor embriyoları rahminde uygun yere yerleştiririz sorun olmaz diyor. Normal yoldan 10 kaybım var zor yollardan geçtim İNŞALLAH bu kez Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısını nasip etsin.
İnşallah olumlu olur canmAynen ilaçlara başlayınca ben dikkat etmeye başladım ve transfer oldum halende devam ediyorum sağlıklı beslenmeye bakalım olumlu olcakmi gorcez
İlk 15dk icinde ciktiysa var canim yarin tekrar yapEki Görüntüle 2766283 kizlar sizce varmı? Dondurulmus 5gün embriyosu. 5günüm.
İnşallah canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ❤Hayır canim. Temmuzda dondurulan embriyon.Malesef o zamanki taze embriyo transferiydi kimyasal gebelikle sonuclandi. insAllah bu sefer sonadek.sevinirim Allahım her kese kismet etsin
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah❤Ne kadar zor şeyler yaşamişsin rabbim sabir versin inşallah yuzun guler artik butun acilarini yaşadiklarini unutturur sana evlat kokusu inşallah
5dkda belirginleşdi.İlk 15dk icinde ciktiysa var canim yarin tekrar yap
Hadi hayirlisi olsun o zaman canim saglikla ilerler inşallahh5dkda belirginleşdi.
Kesinlikle herşey Allahtan ol deyince herşey olur ona can vereck olan Allah tabi biz çaba göstericez bazı şseylerde insann kendi elinde gerisi Allah a kalmışTeşekkürler korkmayın Rabbim ne derse o olur stres yapmamaya çalışın doktor patoloji sonucuna göre bir sorun görmedi bazen normal yolla gebe kalanlarda da tüp bebekte de aynı sonuçlar olabiliyor yani hastalıklı bir bebek olabilir di anne vücudu bunu anlıyor vücut kabul etmiyor bebeğin kalbi durabiliyor dedi ama şunuda unutmayın ne olursa olsun eğer bir can dünyaya gelecek nefes alacaksa hiç bir şey engel olamıyor ama dünyaya gelmeyecekse ne kadar dikkat edersek çabalarsak nafile bende o yüzden artık kafama takmamaya çalışıyorum çabalıyoruz denemekten vazgeçmiyoruz eğer bebeğim tutunursa kalbi atarsa beni bırakmazdı bende onun iyiliği için elimden geleni yaparım ama yine tutunmazsa bile nefes aldığım sürece ümit etmekten dua etmekten rabbimden istemekten vazgeçmeyeceğim..
Benimde taze transferim kimyasal gebelik oldu şimdi ikincisi iöin hazırlanıyorum benimkife 5. Gün embryosu inşallah pozitifleri görürüz bu defaHayır canim. Temmuzda dondurulan embriyon.Malesef o zamanki taze embriyo transferiydi kimyasal gebelikle sonuclandi. insAllah bu sefer sonadek.sevinirim Allahım her kese kismet etsin
Canm yaptin mi bugunde test birde transfer gununj sayarak mi 5.gundu saymayarak mi5dkda belirginleşdi.