How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden, inşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏😊 benim de yolum uzundu 2 saat kadar, sordum doktora ne yapayım diye, 2 saat önemli değil, 4-5 saatlik yorucu seyahatleri önermiyoruz demişlerdi.
Çok moral oldu yazdıklarınız dün çok üzüldüm ama şimdi oturuyorum uyuyorum forum okuyorum☺️ Rabbim hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🙏🏻

Hayırlı olsun İnşallah. Yatarak negatif sonuçlanan da var 3.4 saat yolculukla pozitif sonuç alanlar var yani nasip işi bunlar tutmayacak diyerek şansa bırakarak olumlu sonuç alanlar var. Rabbim kucağını doldursun. İnşallah pozitif olur belirtilere de hiç takılma. Allahtan iste dua et veren Rabbim gönlüne göre versin💞
Artık zamana bırakacağım ama bu vakit nasıl geçiyor acaba ☺️ Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏🏻

Ben bilmiyordum ama donmuş embriyoda çok ağrılar olmuyormuş. Bende temmuzda fresh embrio transferi olmusdu. Kimyasal gebelikle sonlandi. Belirtilerim ağrilarım çokdu. Şimdi düşünüyorumda o ay yumurta geliştirme . Yumurta tiplama transfer hepsinard arda oluyor diye ağrilari biz belirti oldu zann ediyoruz
5. Gün. Aslında merak etmiyor değilim ama gününde bakmak istiyorum. Düne kadar kasık ağırlarım vardı ama 2 gündür o da yok

Herkese merhabalar 🙋‍♀️ 😊 benim de dondurulmuş embriyo transferim 18 Ocak’ta oldu. 2 adet 3. gün embriyosu. Bu 8. evet gerçekten 8. ve son denemem, çünkü artık yumurta kalmadı ve benim de maddi manevi gücüm kalmadı. Son 7 yılda neler yaşadım kaç ameliyat kaç problem yaşandı belli değil, saymıyorum artık. Bu son transferde o kadar rahatım ki olmaması hiç korkutmuyor, insanoğlu herşeye alışıyor sanırım. Testim 29 ocakta, öncesinde test yapmayı artık aklımın ucundan bile geçirmiyorum 😁 tavsiye de etmiyorum 👍 Hepinizin mutlu haberlerini bekliyorum 🙏 sonucu mutlaka yazacağım 😉😊

Herkese merhabalar 🙋‍♀️ 😊 benim de dondurulmuş embriyo transferim 18 Ocak’ta oldu. 2 adet 3. gün embriyosu. Bu 8. evet gerçekten 8. ve son denemem, çünkü artık yumurta kalmadı ve benim de maddi manevi gücüm kalmadı. Son 7 yılda neler yaşadım kaç ameliyat kaç problem yaşandı belli değil, saymıyorum artık. Bu son transferde o kadar rahatım ki olmaması hiç korkutmuyor, insanoğlu herşeye alışıyor sanırım. Testim 29 ocakta, öncesinde test yapmayı artık aklımın ucundan bile geçirmiyorum 😁 tavsiye de etmiyorum 👍 Hepinizin mutlu haberlerini bekliyorum 🙏 sonucu mutlaka yazacağım 😉😊
Merhaba benim de 19 ocak ta yapıldı 1 adet dondurulmuş embriyom vardı şu an evde dinlenmekteyim bakalım Allahtan hayırlısı bu kaçıncı denemem ben bile unuttum over yetersizliğivar aşılama tüp bebek prp hsg v.s bazı işlemler de yapıldı kısmet buna diyorum hayatımda ilk defa dondurulmuş embriyo transferi yaptırdık bakalım inşallah Hayırlı haberler alabilmeyi Rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Merhaba benim de 19 ocak ta yapıldı 1 adet dondurulmuş embriyom vardı şu an evde dinlenmekteyim bakalım Allahtan hayırlısı bu kaçıncı denemem ben bile unuttum over yetersizliğivar aşılama tüp bebek prp hsg v.s bazı işlemler de yapıldı kısmet buna diyorum hayatımda ilk defa dondurulmuş embriyo transferi yaptırdık bakalım inşallah Hayırlı haberler alabilmeyi Rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Hayırlı olsun. İnşallah hayırlı haberlerinizi de alırız. 🙏 Şimdiye kadar doktorların hepsi de benim çok zor bir hasta olduğumu söyledi. Geçirmediğim ameliyat, uygulanmayan yöntem kalmadı. Bakalım hayırlısı, cuma günü belli olacak sonucu.

Selamlar benimde tüp bebekte 7 yumurtamdan 5 adedi 5. Güne kadar geldi 4 ü donduruldu hepsi iyi kalitede denildi 14 eylülde 1 tane transfer oldu tuttu herşey iyi gidiyordu kalp atışını da duyduk tabi 6. Haftada kanama oldu Bi sorun yoktu yatak istirihati falan hep çok dikkat ettim işte kaynanam görümcem hep işlerimi yemeğimi yaptılar hiç iş güçte yapmamıştım kanama durup herşey normale dönünce ayaklandım gündelik işlerimi dikkat ederek yaptım sonra 10. haftada kontrole gidecektim randevumun 1 önceki gecesi kanama oldu yine acile gittik gece kalp durmuş inanamadım kendi doktorumu aradım sonra ki gün gittik yine bir ümit ama yok atmıyodu kalp 8+5 te kalbi durmuş miniğimin ve 6 kasımda kürtaj oldum şuan çok şükür toparlandım 2 adet atlatıp dondurulmuş transfer olacağım gün yaklaştı şimdi estrofem ve coraspin e başladım böyle bir süreç yaşayıp dondurulmuş transferi sürecinde gebelik olup sağlıklı ilerleyen oldumu birde ben bu süreçleri hep yakınlarımla ailem ile paylaşmıştım şimdi eşimle karar aldık bu süreci ikimiz birlikte geçiricez annemle bile bir detay paylaşmıyorum bakalım sakin kafayla geçirmek psikolojik olarak daha iyi gelir belki..
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu tedavide sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim durumumda sana benze Eylül sonu dondurulmuş 5.gün transferi oldum malesef boş gebelik oluştu 15 Kasım kürtaj oldum şimdi şubat adetim le kalan dondurulmuş embriyom için tedaviye başlıycam. Siz nasıl başladınız ilk adet olunca doktor kontrolüne gittiniz mi yada görüşüp adet ilk günü estrofem e başladınız mı ben şehir dışından gideceğim de ona göre doktorumla görüşmek istiyorum. Acaba kontrol için çağırır mı öncesinden biliyoruz zaten direkt estrofem e başlatır mı.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu tedavide sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim durumumda sana benze Eylül sonu dondurulmuş 5.gün transferi oldum malesef boş gebelik oluştu 15 Kasım kürtaj oldum şimdi şubat adetim le kalan dondurulmuş embriyom için tedaviye başlıycam. Siz nasıl başladınız ilk adet olunca doktor kontrolüne gittiniz mi yada görüşüp adet ilk günü estrofem e başladınız mı ben şehir dışından gideceğim de ona göre doktorumla görüşmek istiyorum. Acaba kontrol için çağırır mı öncesinden biliyoruz zaten direkt estrofem e başlatır mı.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de şehir dışındayım, ilk adette lucrin iğne ve adet düzenleyici hap verdi, kan tahlili yaptırdı. İkinci adette rahim kalınlığı ölçtürüp tekrar kan tahlili verdim ve estrofeme başladım. Tabi ben şehir dışında olduğumdan bunları başka hastanede yaptırdım. Estrofemden 12-13 gün sonra kontrole gittim ve kontrolden 5 gün sonra transfer oldu. Süreç biraz uzun sabırlı olmak lazım. Belki senin prosedürün daha farklı olur. Bu seferki transferinde güzel haberlerini bekliyoruz cnm 🙏

Çok geçmiş olsun canım. Ben de şehir dışındayım, ilk adette lucrin iğne ve adet düzenleyici hap verdi, kan tahlili yaptırdı. İkinci adette rahim kalınlığı ölçtürüp tekrar kan tahlili verdim ve estrofeme başladım. Tabi ben şehir dışında olduğumdan bunları başka hastanede yaptırdım. Estrofemden 12-13 gün sonra kontrole gittim ve kontrolden 5 gün sonra transfer oldu. Süreç biraz uzun sabırlı olmak lazım. Belki senin prosedürün daha farklı olur. Bu seferki transferinde güzel haberlerini bekliyoruz cnm 🙏
Çok sağol inşallah hepimiz güzel haberleri alırız.

Adetin kaçıncı gününe denk geldi acaba transferiniz 18 ve ya 20 mi?

Merhabalar kızlar benim 1 olumsuz aşılamam 1 olumsuz tüp bebek 1 düşük tüp bebek var. 1 tane donmuş embriyom vardı rahim kalınlaşmam olmadı için erteledik bu ayda estörofen ve kalçadan yapıştıralan climara ile 7.5 jel kullanma başladım rahmim kalınlaştı 27 aralıkta adet olmuştum 28 gün sonra 23 ocakta 13:45 de 3. Ve donmuş son embriyo transferim yapıldı normalde çok rahat ve kolay olurdu ama bu sefer biraz rahim doğru zor geldiler gerçi doktorum çok güzel oldu sorun yok dedi ama nasipten ötesi yok. Ocak 3 gibi test yapacağım çok heyecanlıyım tutunduktan sonra kese oluşturacak mı ? Kalbi atacak mı ? Bunları beklemek bambaşka. Normal yolla evde hamile kalanlar direk kalp atışlarını duyanlar bu uyguları bilemez ama her duygu her his bambaşka. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Merhabalar kızlar benim 1 olumsuz aşılamam 1 olumsuz tüp bebek 1 düşük tüp bebek var. 1 tane donmuş embriyom vardı rahim kalınlaşmam olmadı için erteledik bu ayda estörofen ve kalçadan yapıştıralan climara ile 7.5 jel kullanma başladım rahmim kalınlaştı 27 aralıkta adet olmuştum 28 gün sonra 23 ocakta 13:45 de 3. Ve donmuş son embriyo transferim yapıldı normalde çok rahat ve kolay olurdu ama bu sefer biraz rahim doğru zor geldiler gerçi doktorum çok güzel oldu sorun yok dedi ama nasipten ötesi yok. Ocak 3 gibi test yapacağım çok heyecanlıyım tutunduktan sonra kese oluşturacak mı ? Kalbi atacak mı ? Bunları beklemek bambaşka. Normal yolla evde hamile kalanlar direk kalp atışlarını duyanlar bu uyguları bilemez ama her duygu her his bambaşka. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

Evet bizim durumumuz zor anne olmadan önce anne olma yolculuğumuz başlıyor ilaçlar iğneler negatif sonuçlar bunlar bizi daha da güçlü yapıyor o çift çizgi yi görmek sonrasında o kara yuvarlak keseyi görmek ve muhteşem pıt pıt kalp sesini duymak ve o mucizeyi kucağımıza almak öncesindeki tüm acıları zorlukları unutturuyor😊 hep olumlu düşünün mümkün olduğunca stres yapmayın olacakmı olmayacakmı demeyin biliyorum kolay değil ama pozitif düşünce pozitif getirir inşallah sonucunuz da pozitif olur sağlıkla kavuşursun bebeğine

Back