- 8 Ocak 2021
- 218
- 332
- 53
- 34
Evet canım yaptim. Çıktı 16sı oldu transferim. Bugün tramsfer günü saymasak 6günümCanm yaptin mi bugunde test birde transfer gununj sayarak mi 5.gundu saymayarak mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yaptim. Çıktı 16sı oldu transferim. Bugün tramsfer günü saymasak 6günümCanm yaptin mi bugunde test birde transfer gununj sayarak mi 5.gundu saymayarak mi
İnşAllahBenimde taze transferim kimyasal gebelik oldu şimdi ikincisi iöin hazırlanıyorum benimkife 5. Gün embryosu inşallah pozitifleri görürüz bu defa
Hayırlı olsun inşallah yükselir kat kat kese kalp ilersersiniz benim 9.gunum test yapmaya korkuyorum ben şahsenEvet canım yaptim. Çıktı 16sı oldu transferim. Bugün tramsfer günü saymasak 6günüm
Ne kadar erken cikmiş maşallahh rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahh bende erken test yapmayi dusunuyorum transferden sonra kendimi biliyorum 10.gun direk negatif gorursem daha cok uzulucemEvet canım yaptim. Çıktı 16sı oldu transferim. Bugün tramsfer günü saymasak 6günüm
Amin Canım benim. Önemli olan kanda pozitifi görmek. İnsAllah Allahım her birimize kısmet ederHayırlı olsun inşallah yükselir kat kat kese kalp ilersersiniz benim 9.gunum test yapmaya korkuyorum ben şahsen
İnsAllah. Benim 3günluk embrionumda temmuz ayında 7ci ya 8ci günde çıkmıştı.Ne kadar erken cikmiş maşallahh rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahh bende erken test yapmayi dusunuyorum transferden sonra kendimi biliyorum 10.gun direk negatif gorursem daha cok uzulucem
İnsAllah + görürsünNe kadar erken cikmiş maşallahh rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahh bende erken test yapmayi dusunuyorum transferden sonra kendimi biliyorum 10.gun direk negatif gorursem daha cok uzulucem
İnşallahh inşallahhhİnsAllah + görürsün
Epey zor seyler atlatmissin biraz benziyo hikayelerimiz benimde ilk senelrde 1 dusugum 1 dis gebeligim oldu sag tupum alindi asilamalar sonuc vermedi polikistik over basladi rahimde perde cikti ameliyat oldum simdide tek kalan tupumde hafif şişlik gorundu doktor onuda alalim oyle yapalim transferi diyo ama ben cok uzuluyorum diger tupumde alinmasina oyuzden allahima siginarak aldirmadan bu sekilde yaptircam transferi imsallah dusuk olmazBu sene 10 sene olacak evleneli. Evliliğimin 1.senesi 2 kere düşük yaptım sonra 5 seneye kadar hamile kalamadım tedavilere rağmen. 5 sene sonra hamile kaldım 8 haftada kalbi durdu. Sonrası yine 5 düşük, 1 dış gebelik sol tüpüm alındı. Kan pıhtılaşmam var. Eşimde sorun yok kromozom testlerimizde de problem yok. Geçen sene yeniden hsg çektirdim rahmimde biraz şekli bozukluğu varmış histeroskopi olduktan sonra yine hamile kaldım 9+4 te kalbi durdu kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Prof.dr.lar pgt'lı tüp bebek önerdiler, tüp bebek doktorum düşüklerimi pıhtılaşma ve rahim şekline bağlıyor embriyoları rahminde uygun yere yerleştiririz sorun olmaz diyor. Normal yoldan 10 kaybım var zor yollardan geçtim İNŞALLAH bu kez Rabbim yavrularımıza kavuştursun hayırlısını nasip etsin.
Ananas avakado bol tuket.et tavuk balik hergun birini mutlaka ye d vitamini takviyesi yap,sekeri tamamen kess,fazla kilon varsa transfere kadar toparlanmaya bak, bitki cayi icme sakın ozellikle adacayi sakin icme. Egzersiz yap evde Nike uygulamasini indir baslangic seviyeleri vucudu cok guzel esnetiyorKizlar transfer oncesi beslenmenize ozellikle diklat ediyormusnuz bikac yerde okudum brokoli suyu avokado falan diyorlar sizin bildiginiz bisey varmi?
Ananas avakado bol tuket.et tavuk balik hergun birini mutlaka ye d vitamini takviyesi yap,sekeri tamamen kess,fazla kilon varsa transfere kadar toparlanmaya bak, bitki cayi icme sakın ozellikle adacayi sakin icme. Egzersiz yap evde Nike uygulamasini indir baslangic seviyeleri vuKizlar transfer oncesi beslenmenize ozellikle diklat ediyormusnuz bikac yerde okudum brokoli suyu avokado falan diyorlar sizin bildiginiz bisey varmi?
Yaklaşik 1.5ay var transferime yarindan itibaren un şeker kesicem onerilerin için de çok sagol canimAnanas avakado bol tuket.et tavuk balik hergun birini mutlaka ye d vitamini takviyesi yap,sekeri tamamen kess,fazla kilon varsa transfere kadar toparlanmaya bak, bitki cayi icme sakın ozellikle adacayi sakin icme. Egzersiz yap evde Nike uygulamasini indir baslangic seviyeleri vucudu cok guzel esnetiyor
Ah canım İnşallah bu zor günleri sabırla atlatalım. İnşallah Rabbim yavrularımızı kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin.İnşallah tüm acılarımızı unuttursunEpey zor seyler atlatmissin biraz benziyo hikayelerimiz benimde ilk senelrde 1 dusugum 1 dis gebeligim oldu sag tupum alindi asilamalar sonuc vermedi polikistik over basladi rahimde perde cikti ameliyat oldum simdide tek kalan tupumde hafif şişlik gorundu doktor onuda alalim oyle yapalim transferi diyo ama ben cok uzuluyorum diger tupumde alinmasina oyuzden allahima siginarak aldirmadan bu sekilde yaptircam transferi imsallah dusuk olmaz
Bugün yumurta toplamam yapıldı 2.3gune transferim yapılacak insalhhBismillahir Rahmanir Rahim! Ocak- Şubat transfer olacak arkadaşlar gelin bir birimize destek olalım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah❤
Amin ınsalhh sağlıkla kucağına alırsın darısi bizlere insalhhSelammm bende şişli memorial de 3 ocakta pgt yapılmıs dondurulmus embriyo transferimi oldum ve bugun pozitif sonucu aldım çok şükür Darısı herkesin başına Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hayırlı olsun İnşallah 3.gün embriyosu olarak mı transfer edilecek?Bugün yumurta toplamam yapıldı 2.3gune transferim yapılacak insalhh
Hayırlı olsun İnşallah 3.gün embriyosu olarak mı transfer
Inşallah canım herlade daha aramadılar aramalarını bekliyorum 15 yumurta toplandı 2ile 5 gün arası tarnsfr yapılır demişti bu benim 3.denemem diğer 2sei 3.gün duHayırlı olsun İnşallah 3.gün embriyosu olarak mı transfer edilecek?
Merhaba canım ınsalhh hakkımızda hayırlısı olurda kucagimiz boş kalmazMerhaba kader ortağı arkadaşlarım kısmet olursa bende şubat başı adetim le dondurulmuş embriyo transferi ne başlıycaz inşallah rabbim nasip eder hepimiz e de.
İnşallah bu sefer tutar canım Rabbim kucağımızı doldursun ❤Inşallah canım herlade daha aramadılar aramalarını bekliyorum 15 yumurta toplandı 2ile 5 gün arası tarnsfr yapılır demişti bu benim 3.denemem diğer 2sei 3.gün du
Merhaba canım ınsalhh hakkımızda hayırlısı olurda kucagimiz boş kalmaz