2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ilk çocuğum aynen anlattığın gibiydi. Hep ağlardı. Emerdi ağlardı. Doymuyor mama ver dediler verdim yine ağladı. Bol bol da kusardı. Çünkü her ağladıkça aç diye besleme yapardım. Meğer kolikmiş bebek. Her türlü gaz giderme yöntemlerini denedik yok geçmedi.4. Ayda çingene beşiği kurduk o biraz rahatlattı bizi ama 6. Ayda baya rahatladık. Bir de işe giderdim kabus gibiydi. Şimdi 7 yaşında pamuk gibi maşAllah.
Yeni bebeğim de pek uyumuyor ama o kadar ağlamıyor. Bugün hiç uyumadı hala uyanık ayağımda sallıyorum.
İlkinde annem eşim ben baktık. Şimdi tekim, 2 çocukluyum. Şanslısın yine de şükret ve geçeceğini bil. Allah dermansız dert vermesin inş
Allah bağışlasın.
Sikayet etmeye hakkım yok zaten. Destek veriyor annem de, kayınvalidem de. Ama bebek bende hep. Kolik olunca, cidden bunaltıcı olabiliyor.

Herseye dikkat ediyorum. Kabullendim. Bu bebek böyle. Kolik bebek yani. Ama dayanamadim bugun. Eve geri geldim simdi. Daha iyiyim. Ben ciktigimdan beri uyumus. Simsi yine uyandi. Ben gecip yatip uyuyacam. Geceye enerji depolamaliyim.
2 gündür bizde fenalardayız uyumuyo uyumuo gece bari uyu yok sürekli ıkınıyo tuvalete bile gidemiyorum böbreklerimden olcam , annem o büyür bu günler geçerde hastalık sana kalır der hep bırak ağlasın der gece olmuyor o bizim yatak odaları birleşik yan daireyle 😁

Benim ilk çocuğum aynen anlattığın gibiydi. Hep ağlardı. Emerdi ağlardı. Doymuyor mama ver dediler verdim yine ağladı. Bol bol da kusardı. Çünkü her ağladıkça aç diye besleme yapardım. Meğer kolikmiş bebek. Her türlü gaz giderme yöntemlerini denedik yok geçmedi.4. Ayda çingene beşiği kurduk o biraz rahatlattı bizi ama 6. Ayda baya rahatladık. Bir de işe giderdim kabus gibiydi. Şimdi 7 yaşında pamuk gibi maşAllah.
Yeni bebeğim de pek uyumuyor ama o kadar ağlamıyor. Bugün hiç uyumadı hala uyanık ayağımda sallıyorum.
İlkinde annem eşim ben baktık. Şimdi tekim, 2 çocukluyum. Şanslısın yine de şükret ve geçeceğini bil. Allah dermansız dert vermesin inş
Bende tek ve 2 çocukluyım çok zor 😔

O kadar iyi anlıyorum ki seni.. her yerim dökülüyor ruhen çöktüm. Çocuklu arkadaşlarıma anneliği çiçekli böcekli anlatıyordunuz hep, hiç de öyle değilmiş dedim. Allah’a çok şükür başka derdimiz olmasın gaz olsun ama uykusuzluk derdine çare olamamak çok zor..
sabır sabır sabır 🙏🏻
Bazılarına çok çiçekli böcekli canım çok şahit oldum

Bizimki de çok tükürüklü; ama bence bizim durumumuzda reflünğn de etkisi var, emzik de salgıları arttırabiliyormuş.
Ben doğum sonrası vitaminime ve demire devam ediyorum, gerçi her gün hatırlayıp da içemiyorum genelde. Aşıda da çok şükür sıkıntı olmamamıştı bizde ateş falan yapmadı, haftaya 2. Ay aşısı var o biraz endişelendiriyor inşallah yine rahat atlatırız
Bizde salya yok ya ablası gibi önceliği yürümeye verebilir kozım çok geç diş çıkardı 9 aylık yürüdü sonra çıkardı dişi

2 gündür bizde fenalardayız uyumuyo uyumuo gece bari uyu yok sürekli ıkınıyo tuvalete bile gidemiyorum böbreklerimden olcam , annem o büyür bu günler geçerde hastalık sana kalır der hep bırak ağlasın der gece olmuyor o bizim yatak odaları birleşik yan daireyle 😁
Işte bırakamıyorum ben de.

Işte bırakamıyorum ben de.
Bende bırakamıyorum seninde 2, ama ilk kolik deneyimin ben kızım ağladığında elimm ayağıma dolanırdı bu krizede girse mama yaparken filan kucağımda o kıyametleri koparıyo ben işimi hallediyorum korkmuyorumm onu ağlatmaya birde ilk çocuk huysuz olunca ikinciye daha sakin yaklaşıyo insan geçeceğini biliyor sadece uykuya dayanamıyorımm ben 😔 umarımm seninde 3. Ayda biter

Bnmkide ağlayinca kiyametleri kopariyo odada esim ve kizim var bide sizin gibi yan daire mecbur onu kucagima alip salona geciyorum doyuruyom biraz sonra koyiyom onu yere birqz masaj birax onla konusuyom sonrakendisi oynuyo azcik yoruluyo kucagima aliyom biraz daha sıkılınca besige koyip salliyom uyuyana kadar artk

Bende tek ve 2 çocukluyım çok zor 😔
Bende tek ve iki cocukluyim cok zor gercekten bunaltici bide bu aksam esim isten geldikten sonra küçüğünü yatirdim ciktim disari yarim saat biraz kendime geldim cok bunalmistim esimle surekli tartisiyodum kavga ediyordum artk üstümdeki stresi atamiyordum. Havalar guzrl olsa insan yine bir sekilde cikarda havalar cok soguk bebekleri cikaramiyorum da ...
Ahh ahh insallah hemen gecer bu günler

Bazılarına çok çiçekli böcekli canım çok şahit oldum
Bazı tanıdıklara soruyorum gaz bizde hiç olmadı diyo. Şaşıp kalıyorum. İlk çocuk benim o yüzden sanki bütün bebekler böyle olurmuş gibi geliyor 🤷🏼‍♀️ Az kaldı neyse ki geçmese bile 3. Aydan sonra azalıyor diyorlar

Yani genel olarak reflüden şüphelendiğimi söyledim, fışkırır tarzda kusuyor mu dediler, benimkş de sadece bir-iki kez öyle kusmuştu onu söyledim. Fizyolojik bir durum, zamanla geçer dediler bunu diyeceklerini tahmin ediyordum zaten. Yarın tekrar kontrolümüz var, bu sefer mideden acı su gelmesi olayını sorucam; çünkü gaz dışında en çok bebeğimi rahatsız eden şey o
Bana bilgi verebilir misiniz özelden.

Bende bırakamıyorum seninde 2, ama ilk kolik deneyimin ben kızım ağladığında elimm ayağıma dolanırdı bu krizede girse mama yaparken filan kucağımda o kıyametleri koparıyo ben işimi hallediyorum korkmuyorumm onu ağlatmaya birde ilk çocuk huysuz olunca ikinciye daha sakin yaklaşıyo insan geçeceğini biliyor sadece uykuya dayanamıyorımm ben 😔 umarımm seninde 3. Ayda biter
Insallah cnm. Cok yorucu cidden. Cok az uyku ile kalktim yine. Birazdan ogretmeni oglumu alacak. Ben de kucukle evde kalacam. Annem 9 bucuk gibi gelecek de kahvaltiyi anca o saat yapacam.. kayınvalidem bugun gelmeycek. Belki annemle bebegi alir biz gideriz gun icinde. Biraz nefes almis olurum..

Yani genel olarak reflüden şüphelendiğimi söyledim, fışkırır tarzda kusuyor mu dediler, benimkş de sadece bir-iki kez öyle kusmuştu onu söyledim. Fizyolojik bir durum, zamanla geçer dediler bunu diyeceklerini tahmin ediyordum zaten. Yarın tekrar kontrolümüz var, bu sefer mideden acı su gelmesi olayını sorucam; çünkü gaz dışında en çok bebeğimi rahatsız eden şey o
Acı su gelmesi derken tam olarak nasıl bişeyden bahsediyorsun? Benim oğlan da geceden beri 4 kere direk su gibi kustu hiç beyazlık yoktu öyle bişey mi acaba biraz endişelendim. Bi de normalde emdikten sonra kusardı hep bu sefer karnı açken kustu.

Bende tek ve iki cocukluyim cok zor gercekten bunaltici bide bu aksam esim isten geldikten sonra küçüğünü yatirdim ciktim disari yarim saat biraz kendime geldim cok bunalmistim esimle surekli tartisiyodum kavga ediyordum artk üstümdeki stresi atamiyordum. Havalar guzrl olsa insan yine bir sekilde cikarda havalar cok soguk bebekleri cikaramiyorum da ...
Benim eşim iştende gelmiyo 😔 haftasonları geliyor

Bazı tanıdıklara soruyorum gaz bizde hiç olmadı diyo. Şaşıp kalıyorum. İlk çocuk benim o yüzden sanki bütün bebekler böyle olurmuş gibi geliyor 🤷🏼‍♀️ Az kaldı neyse ki geçmese bile 3. Aydan sonra azalıyor diyorlar
Valla biz 70 gğnlüğüz bugün bazen iyi 2 gündür fenayız böyle böyle biter inşallah bizim sorumumuz birqzda uyku mümkün değil uyumuyo sürekli.kucağumda bazen bi sızıyo geri gözler faltaşı

Bizde hergün durum bu kızı servisten almaya yarım saatte erken inip ya market yapıyoruz ya turluyoruz bahçede alıp geliyoruz sling içine girer girmez uyuyo benim yavru 😁

Eklentiler

• IMG_20210305_105925.jpg
    IMG_20210305_105925.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 69
Bnmkide ağlayinca kiyametleri kopariyo odada esim ve kizim var bide sizin gibi yan daire mecbur onu kucagima alip salona geciyorum doyuruyom biraz sonra koyiyom onu yere birqz masaj birax onla konusuyom sonrakendisi oynuyo azcik yoruluyo kucagima aliyom biraz daha sıkılınca besige koyip salliyom uyuyana kadar artk
Senin kızındamı sizinle uyuyo 😁 benmkide gece geliyo 😁 bide deli yatıyo hayattan bezdim 😁

Kızlar e bebekte canbebe 3 numara indirimde avantaj paketi bakın isterseniz 170 adet 70 tl falandi

X