- 19 Kasım 2019
- 698
- 783
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #29.501
Ellemedim zaten yanlis bisey yapmak istemedim. Tsk ederm canmEvet biraz şişlik var bizimkinde de hiç dokunmamak gerekiyormuş yoksa daha çok uyarılıyomuş.
Ben Ankara’da şehir hastanesinde oğluma kontrole gitmişken emzirmeyle ilgili problemlerimden bahsettim, beni relaktasyon hemşiresine sevkettiler. Bana çok yardımı oldu; ama anladığım kadarıyla her hastanede böyle bir kişi yok. Siz de bulunduğunuz yerde araştırabilirsiniz veya dışardan bir emzirme danışmanından yardım alabilirsiniz.Kızlar bu göğüsteki yaralar için dermatoloğa mı gitmek lazım yoksa çocuk doktoruna muayeneye gittiğimizde söylesek o da yönlendir mi sizin hiç öyle bir girişiminiz oldu mu? Bi de emzirme için cidden yardım almam gerekiyor belli ki çocuk doğru tutamıyor hastanelerde bu konuda yardım alabilir miyim?
Ne denerseniz deneyin bebeğin dogacagi zamana pek etki etmiyor benden söylemesiKızlar doğumu hızlandırmak için tarçınlı su içip deneyen var mı
İçsem bi zararı olmaz dimi?
Bende az bişey açılma var şu anNe denerseniz deneyin bebeğin dogacagi zamana pek etki etmiyor benden söylemesiHurmalar,yürüyüşler,merdiven inip çıkmalar nerdeyse herşeyi denedim ben Bebişimin henüz doğma zamanı gelmedi bekliyoruz bakalım
Ben Ankara’da şehir hastanesinde oğluma kontrole gitmişken emzirmeyle ilgili problemlerimden bahsettim, beni relaktasyon hemşiresine sevkettiler. Bana çok yardımı oldu; ama anladığım kadarıyla her hastanede böyle bir kişi yok. Siz de bulunduğunuz yerde araştırabilirsiniz veya dışardan bir emzirme danışmanından yardım alabilirsiniz..
Osman Gönülal gerçekten iyi bi doktor çok da emek harcıyor ben de epeydir takip ediyorum.Bu da emzirmeyla alakalı değil; ama çok faydalı bulduğum bir youtube hesabı, çocuk doktoru bir bey çocukluktaki hastalıklar, aşılar ve bebeklerdeki gelişme zamanları ile ilgili çok net ve faydalı bilgiler veriyor, yaşamın 1. haftasından başlayarak ilk ayı hafta hafta, sonrakileri de ay ay incelediği bir serisi de var, şu anki kafa karışıklıklarımızı gidermek için iyi bence.
Ben de bekliyorum bebek de iri bekledıkce dogumum zorlasacak deniyorum kendimce hareketler fln squat yaouyorjm bu sefer de strese sokarım diye korkuyorjm ama daha bekleyecek gıbı duruyor acılma da yok nişann da yokBende az bişey açılma var şu an
Bebiş de şu an iri daha durursa sezaryen olacak. O yüzden çabalıyorum.
Olmadı suniye yönelcem artık
Deniyorum hepsini ama olmuyor acılma da yokNe denerseniz deneyin bebeğin dogacagi zamana pek etki etmiyor benden söylemesiHurmalar,yürüyüşler,merdiven inip çıkmalar nerdeyse herşeyi denedim ben Bebişimin henüz doğma zamanı gelmedi bekliyoruz bakalım
doyduğunu düşünüyorum bezleri sürekli dolu pes etmeden denicez napalimEvet benim de öyle ama bebek doyuyorsa çok üzme kendini biraz daha büyüsün tekrar denersin
Bende açılma da var nişan da geldi yine tık yokBen de bekliyorum bebek de iri bekledıkce dogumum zorlasacak deniyorum kendimce hareketler fln squat yaouyorjm bu sefer de strese sokarım diye korkuyorjm ama daha bekleyecek gıbı duruyor acılma da yok nişann da yok
Evet ya ben de ısrarcı olacam bi gün silikonsuz emecekler inşallahdoyduğunu düşünüyorum bezleri sürekli dolu pes etmeden denicez napalim
Ben aktif şekilde kullanıyorum, özellikle ilk günler memeler taş gibi oluyor bebek de fazla cekemediği için, sağıp rahatlamıştım o günlerde. Şimdi de tam emip boşaltamadığında arkasından sağıp buzluğa atıyorum, 3 ay saklanabiliyor sonucta belki 3 ay sonra sütüm kesilecek kim bilir. Mamajoo kullanıyorum cok memnunumKızlar iyi akşamlar.Çoğunuz bebişlerine kavuştu,sütler gelmeye başladı. İnşallah daha da artar diyim
-Doğumdan önce pompa alınmalı mı ?
-Hangi marka pompa kullanıyorsunuz?
Memnun musunuz?
Mamajoo tekli mi kullanıyorsunuz peki? İkili mi alınmalı?Ben aktif şekilde kullanıyorum, özellikle ilk günler memeler taş gibi oluyor bebek de fazla cekemediği için, sağıp rahatlamıştım o günlerde. Şimdi de tam emip boşaltamadığında arkasından sağıp buzluğa atıyorum, 3 ay saklanabiliyor sonucta belki 3 ay sonra sütüm kesilecek kim bilir. Mamajoo kullanıyorum cok memnunum
Ben ikili almıştım, işe dönerim izinden sonra, ofiste tek seferde sağabileyim diye düşünerek. Ama teklisi de işinizi görür her türlü, şimdilik hep tek olarak kullanıyorumMamajoo tekli mi kullanıyorsunuz peki? İkili mi alınmalı?
Bende az bişey açılma var şu an
Bebiş de şu an iri daha durursa sezaryen olacak. O yüzden çabalıyorum.
Olmadı suniye yönelcem artık
Suni sancı önermem size.Suni sancı eğer açılma yoksa sizi çok zorlar ve ayrıca bir müddet sonra bebeği strese sokup sezaryene dönmesine sebep olabilir.İri bebek normal doğuma engel değil haberiniz olsun.Deniyorum hepsini ama olmuyor acılma da yok
Sizin doğum yakındır,bol bol yürüyüş,squat ve pilates topu üzerinde hareketler yapın.Bende açılma da var nişan da geldi yine tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?