Valla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyorKızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizleretrasnferim dündü
Hmmm bak bana pek mantıklı geldi ayValla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyorbende ona dayanacak yüreğim yok ama..
Aynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruzTamamdırsevdim ben bu fikri bugün 1 dmi daha
Doğru sonuç veriyor muymuş?Valla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyorbende ona dayanacak yüreğim yok ama..
Hmmm bak bana pek mantıklı geldi ayyarında 3. Günüm
Benim de bir tane var evdeAynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruzo zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun
Ben kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhalDoğru sonuç veriyor muymuş?
Ooo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymisBenim de bir tane var evdesabah 8 de transfer yapıldı bence de 2.gün oluyor
Yok yok ben bunları okumamış sayıyorumBen kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhal
Aaaaaa gerçekten mi kızınız 5. Gün embryosuydu axaba bı de tek mi konmuştu cnm benimde 1 oğlum var onda ben 9. Günde ogrenmistin 3. Gün embryosuydu dayanamamış yapmsym çok çok çok silik cikmistiBen kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhal
Amiinn.Ooo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymishadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruz
Bende mi sileyim ayyyy kalbim resmen yapsana ayyyyyy diyorYok yok ben bunları okumamış sayıyorumşeytan dürtmeden beynimden sileyim
Amin canım amin inşallahAmiinn.hayırlı sonuçlarımız ve sevinçlerimiz olur inşallah
Bence sil gitsin cesaret edemem ben zaten o kadar erkenBende mi sileyim ayyyy kalbim resmen yapsana ayyyyyy diyor
Hayırlı olsun öncelikle. Ahaha çok zor dimi ya beklemekKızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizleretrasnferim dündü
Dun mu yapildi transfer bugun 2 degil daha 1 oluyor dur daha senOoo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymishadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruz
5.gun cift embriyo transfer edilmisti ozamanda cnm..5.gun öğrenmiştim idrarda testindeAaaaaa gerçekten mi kızınız 5. Gün embryosuydu axaba bı de tek mi konmuştu cnm benimde 1 oğlum var onda ben 9. Günde ogrenmistin 3. Gün embryosuydu dayanamamış yapmsym çok çok çok silik cikmisti
Yookkk dün olunca bugün ilk gün oluyorAynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruzo zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun
Cikmismiydi canım 8. GündeHayırlı olsun öncelikle. Ahaha çok zor dimi ya beklemekBenim üçüncü gün embriyosuydu 8 de başladım yapmaya
Ayyyy bı yıkıcı haberYookkk dün olunca bugün ilk gün oluyorçok vicdansızlar cokk
Evet çok silikti ama hemen çıktı. Yalnız erken testte çıkmadı, kaset testte çıktıCikmismiydi canım 8. Günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?