2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Tamamdır sevdim ben bu fikri bugün 1 dmi daha
Aynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruz o zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun

Benim de bir tane var evde sabah 8 de transfer yapıldı bence de 2.gün oluyor

Benim de bir tane var evde sabah 8 de transfer yapıldı bence de 2.gün oluyor
Ooo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymis hadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruz

Ben kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhal
Aaaaaa gerçekten mi kızınız 5. Gün embryosuydu axaba bı de tek mi konmuştu cnm benimde 1 oğlum var onda ben 9. Günde ogrenmistin 3. Gün embryosuydu dayanamamış yapmsym çok çok çok silik cikmisti

Ooo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymis hadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruz
Amiinn. hayırlı sonuçlarımız ve sevinçlerimiz olur inşallah

Kızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizlere trasnferim dündü
Hayırlı olsun öncelikle. Ahaha çok zor dimi ya beklemek Benim üçüncü gün embriyosuydu 8 de başladım yapmaya

Dun mu yapildi transfer bugun 2 degil daha 1 oluyor dur daha sen
Aaaaaa gerçekten mi kızınız 5. Gün embryosuydu axaba bı de tek mi konmuştu cnm benimde 1 oğlum var onda ben 9. Günde ogrenmistin 3. Gün embryosuydu dayanamamış yapmsym çok çok çok silik cikmisti
5.gun cift embriyo transfer edilmisti ozamanda cnm..5.gun öğrenmiştim idrarda testinde

Yookkk dün olunca bugün ilk gün oluyor çok vicdansızlar cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…