• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hiç idrar testi yapmadım şimdiye kadar 🙈Bir türlü nasip olmadı.oğlumda doktoru dinleyip kan tahlil sonucunda öğrenmiştik.çok heves ediyorum idrar testi yapmaya😊5. Gün embriyosu bugün 3.gün doldu.sizce kaçıncı gün yapsam🤔

Hiç idrar testi yapmadım şimdiye kadar 🙈Bir türlü nasip olmadı.oğlumda doktoru dinleyip kan tahlil sonucunda öğrenmiştik.çok heves ediyorum idrar testi yapmaya😊5. Gün embriyosu bugün 3.gün doldu.sizce kaçıncı gün yapsam🤔
5 yada 6.gun cikar bence😃

Ya kızlar merhaba bende ayın 9 unda 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Gün bitti yarin falan test yapsam çıkarmı acaba yapan varmi?

Merhaba kızlar bende Mayıs'ta bayram sonu yeni tedaviye başlayacağım bir aksilik olmazsa. üçüncü tedavim olacak bu . Ama transferim temmuza kalacak muhtemelen Histereskopı ve rahim dinlendirme olacak.

Kızlar bence bekleyin bari 9 gün olsun negatif çıkar moraliniz bozulur ...testlere o kadarda güvenmeyin en iyisi kan testti..

Back