- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Davranabilirsin tabi kiAyyyy bı yıkıcı haberkeşke bilmeseydim neyse yine bilmiyor gibi davsanablrmym
Beklemeye alışana kadar test günü gelir sanırım. Çok heyecanlı korkulu, umutlu değişik bir süreçmişDavranabilirsin tabi kisöyle yap, beklemeye alışınca eksiltirsin günleri
Sonu güzel olsun inşallahBeklemeye alışana kadar test günü gelir sanırım. Çok heyecanlı korkulu, umutlu değişik bir süreçmiş
Amiinn inşallahSonu güzel olsun inşallahGeyiğe vuruyoruz, gülüyoruz işte, yoksa süreç çok yorucu olacak
Allahım o günleri göstersin rabbimmEvet çok silikti ama hemen çıktı. Yalnız erken testte çıkmadı, kaset testte çıktıBugün 11. gün çok netleşti
Aynen canim saol yinede bilgin içinDavranabilirsin tabi kisöyle yap, beklemeye alışınca eksiltirsin günleri
Amin, inşallah, katlayan betadan sonra sağlıkla kucağına aldirsin RabbımAllahım o günleri göstersin rabbimm
Amin canimmmAmin, inşallah, katlayan betadan sonra sağlıkla kucağına aldirsin Rabbım
bir şekilde geçiyor canım merak etme:)) bak benim transferden sonra 20 gün geçti bileAyyy 9. Güne kadar ayılıp bayıla bayıla gün geçirirmn heralde
5 yada 6.gun cikar benceHiç idrar testi yapmadım şimdiye kadarBir türlü nasip olmadı.oğlumda doktoru dinleyip kan tahlil sonucunda öğrenmiştik.çok heves ediyorum idrar testi yapmaya 5. Gün embriyosu bugün 3.gün doldu.sizce kaçıncı gün yapsam
Pazartesi yapsam mı acaba5 yada 6.gun cikar bence
Cikar canim cikarYa kızlar merhaba bende ayın 9 unda 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Gün bitti yarin falan test yapsam çıkarmı acaba yapan varmi?
6.gunde de cikiyor canim erken gebelik testin varsa hele..ama iste cesaret yaa o bende yokPazartesi yapsam mı acaba6. Gün oluyor
Ben de cesaret edemiyorum6.gunde de cikiyor canim erken gebelik testin varsa hele..ama iste cesaret yaa o bende yokpazartesi 9.gunum ozaman yapacagim
Doğru diyorsun canım benim heyecanlanmakta geride kalıyor telaslardabir şekilde geçiyor canım merak etme:)) bak benim transferden sonra 20 gün geçti bile
Esim test almayı unutmuşCikar canim cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?