- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Valla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyor bende ona dayanacak yüreğim yok ama..Kızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizlere trasnferim dündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyor bende ona dayanacak yüreğim yok ama..Kızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizlere trasnferim dündü
Hmmm bak bana pek mantıklı geldi ay yarında 3. GünümValla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyor bende ona dayanacak yüreğim yok ama..
Aynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruz o zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gunTamamdır sevdim ben bu fikri bugün 1 dmi daha
Doğru sonuç veriyor muymuş?Valla 3.4. Gunde erken gebelik testi yapan oluyor bende ona dayanacak yüreğim yok ama..
benim 6.gunum ama daha cesaret gelmediHmmm bak bana pek mantıklı geldi ay yarında 3. Günüm
Benim de bir tane var evde sabah 8 de transfer yapıldı bence de 2.gün oluyorAynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruz o zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun
Ben kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhalDoğru sonuç veriyor muymuş?
Ooo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymis hadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruzBenim de bir tane var evde sabah 8 de transfer yapıldı bence de 2.gün oluyor
Yok yok ben bunları okumamış sayıyorumşeytan dürtmeden beynimden sileyimBen kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhal
Aaaaaa gerçekten mi kızınız 5. Gün embryosuydu axaba bı de tek mi konmuştu cnm benimde 1 oğlum var onda ben 9. Günde ogrenmistin 3. Gün embryosuydu dayanamamış yapmsym çok çok çok silik cikmistiBen kizimda 5.gun normal kaset testte idrarda 6.gun kanda görmüştüm pozitifi...Erken gebelik te daha once sonuc verdiğine göre doğrudur herhal
Amiinn. hayırlı sonuçlarımız ve sevinçlerimiz olur inşallahOoo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymis hadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruz
Bende mi sileyim ayyyy kalbim resmen yapsana ayyyyyy diyorYok yok ben bunları okumamış sayıyorumşeytan dürtmeden beynimden sileyim
Amin canım amin inşallahAmiinn. hayırlı sonuçlarımız ve sevinçlerimiz olur inşallah
Bence sil gitsin cesaret edemem ben zaten o kadar erkenBende mi sileyim ayyyy kalbim resmen yapsana ayyyyyy diyor
Hayırlı olsun öncelikle. Ahaha çok zor dimi ya beklemek Benim üçüncü gün embriyosuydu 8 de başladım yapmayaKızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizlere trasnferim dündü
Dun mu yapildi transfer bugun 2 degil daha 1 oluyor dur daha senOoo senin dün mü 8 de yapıldı benim dün 11 de yapıldı cnm seninki bendende onceymis hadi hayırlısı olsun inşallah içime yaklastikca su serpildi yine heycanlandikca konsuuruz
5.gun cift embriyo transfer edilmisti ozamanda cnm..5.gun öğrenmiştim idrarda testindeAaaaaa gerçekten mi kızınız 5. Gün embryosuydu axaba bı de tek mi konmuştu cnm benimde 1 oğlum var onda ben 9. Günde ogrenmistin 3. Gün embryosuydu dayanamamış yapmsym çok çok çok silik cikmisti
Yookkk dün olunca bugün ilk gün oluyor çok vicdansızlar cokkAynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruz o zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun
Cikmismiydi canım 8. GündeHayırlı olsun öncelikle. Ahaha çok zor dimi ya beklemek Benim üçüncü gün embriyosuydu 8 de başladım yapmaya
Ayyyy bı yıkıcı haber keşke bilmeseydim neyse yine bilmiyor gibi davsanablrmymYookkk dün olunca bugün ilk gün oluyor çok vicdansızlar cokk
Evet çok silikti ama hemen çıktı. Yalnız erken testte çıkmadı, kaset testte çıktı Bugün 11. gün çok netleştiCikmismiydi canım 8. Günde