Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin mi kacinci gunn kac embriyo koyuldu..belirtin var mi cnm insallah pozitif haberini alirizBenim yarın test günüm bir yanım çok merak edior bir yanım tutmadı boşa umutlandırma kendini diyor bir düşük bir dış gebelik sonrası hiç umutlanamıorum malesef..
9. Günüm yarın 5. Gün tek embrio doktorum 9. Gün test yapabileceğimi söyledi..Yarin mi kacinci gunn kac embriyo koyuldu..belirtin var mi cnm insallah pozitif haberini aliriz
Geceden acilden yap meraklandimyakınsa acilBenim yarın test günüm bir yanım çok merak edior bir yanım tutmadı boşa umutlandırma kendini diyor bir düşük bir dış gebelik sonrası hiç umutlanamıorum malesef..
Stresten gelmiyor dur cnm ben de tedaviye baslicam diye 11gun. Gecikti Dr gittim geldi beni bekliyormuş dedi Drİyi akşamlar herkese
Opu dan sonra 2.adetin gecikmesi normal midir? İlki hiç gecikmemişti 2.yi bekledikçe mi gelmiyor anlayamadım
Yok 20 km yarın sabah gidicemGeceden acilden yap meraklandimyakınsa acil
Uzakmisneyse sonucu alır almaz at sevinelim inşallah hep beraber bende yaurn keseye gidicem tek mi ciftmi ona bakcazYok 20 km yarın sabah gidicem
Canim..bu tedaviler..adette duzensizlik yapabiliyor..bi sure. Normal diye dusunuyorum..bendede olmustu..cunki tedavi sonrasinda..İyi akşamlar herkese
Opu dan sonra 2.adetin gecikmesi normal midir? İlki hiç gecikmemişti 2.yi bekledikçe mi gelmiyor anlayamadım
Tamam canım atarım inş sevindirici olur haber..Uzakmisneyse sonucu alır almaz at sevinelim inşallah hep beraber bende yaurn keseye gidicem tek mi ciftmi ona bakcaz
Pozitif düşünün lütfen iyi düşünelim iyi olsun inşaallah rabbim hayırlısını versin9. Günüm yarın 5. Gün tek embrio doktorum 9. Gün test yapabileceğimi söyledi..
Belirti olarak hüsnü kuruntumu yapıorum bilmiorum ama 2 gündür belim çok ağrıo ve sanki idrara çok çıkıorum ama iç sesim tutmadı boşa heveslenme diyor.. Rabbim inş şu mubarek günlerde hepimize hayırlı güzel haberler almak nasip eder.
Hayırlı haberler inşaallahUzakmisneyse sonucu alır almaz at sevinelim inşallah hep beraber bende yaurn keseye gidicem tek mi ciftmi ona bakcaz
Aminnn.. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşAllahhPozitif düşünün lütfen iyi düşünelim iyi olsun inşaallah rabbim hayırlısını versin
Çok güldüm ve de hüzünlendim yorumlarınıza.. beklemek çok zor demi rabbim sabırlar versin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırızAynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruz o zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun
Ben ilk tüp bebekte kullanmıştım canım öyle oluyor yağlı bir ilaç olduğu için benim kalçalarım mosmor olmuştu senin gibi oturamiyordum kafana takma bunları inşallah bebisin gelince hepsi geçicek unutucaksin hayırlısıylaKızlar aranızda progestan kullanan varmı? Kalçadan yapılanından hani.. yaa ben resmen popomun üstüne oturamıyorum oturmayı bırak yürürken bile ağrıyor normal mi bu ya? Bu arada pazartesi transferim var hepinizden dua istiyorum.. rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.
Merkeze yada Dr a göre değişiyor sanırım ben sadece estrofem prolteks kullandım prednol birde transfer günü prednol u bıraktım şimdi estrofem prolteks oksapar ve besgunde birde proloton depot kullaniyorumHerkese merhaba tekrar, benim 4 yıldır bekleyen embriyolarım için hazırlığa başladık çok şükür Rahim filmim çekildi temiz çıkınca 21 günlük Cyclo-Progynova ya başladık. İlacın 14.günün de lucrin kullanacağım. Sonra ki süreç nedir biliyor musunuz ?
Merhaba canm benimde bugün opu oldu. 5,6 adet yumurtam vardı. Diğerleri boş çıkmıs 2 yumurta toplanmış o 2 yumurta tutar mı sizce onlarda boş mudur@melo2039 merhaba canim..nasilsin...tedavide hangi asmadasin..benim ilac kullanimim 2. Ayini tamamladi..sayilir..son 1 aya giricem..ama ben diger adetle baslamayi dusunuyorum..yani yaklasik bir 20.25 gun sonra..