• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benim yarın test günüm bir yanım çok merak edior bir yanım tutmadı boşa umutlandırma kendini diyor😶 bir düşük bir dış gebelik sonrası hiç umutlanamıorum malesef..

Benim yarın test günüm bir yanım çok merak edior bir yanım tutmadı boşa umutlandırma kendini diyor😶 bir düşük bir dış gebelik sonrası hiç umutlanamıorum malesef..
Yarin mi kacinci gunn kac embriyo koyuldu..belirtin var mi cnm insallah pozitif haberini aliriz

Yarin mi kacinci gunn kac embriyo koyuldu..belirtin var mi cnm insallah pozitif haberini aliriz
9. Günüm yarın 5. Gün tek embrio doktorum 9. Gün test yapabileceğimi söyledi..
Belirti olarak hüsnü kuruntumu yapıorum bilmiorum ama 2 gündür belim çok ağrıo ve sanki idrara çok çıkıorum ama iç sesim tutmadı boşa heveslenme diyor.. Rabbim inş şu mubarek günlerde hepimize hayırlı güzel haberler almak nasip eder. 🤲🤲🙏

Kizlar..5.gun embriyosuysa..eger..en garanti..ve en erken bence..7. Gunden once yapmayin..test..3.gun embriyosu ise..en erken 9.gun..hatta bekleyebiliyosaniz..doktorunuzun dedigi test gunune kadar yapmayin..pozitifte ciksa..negatifte ciksa..her turlu kotu oluyo..erken ogrenmek..

9. Günüm yarın 5. Gün tek embrio doktorum 9. Gün test yapabileceğimi söyledi..
Belirti olarak hüsnü kuruntumu yapıorum bilmiorum ama 2 gündür belim çok ağrıo ve sanki idrara çok çıkıorum ama iç sesim tutmadı boşa heveslenme diyor.. Rabbim inş şu mubarek günlerde hepimize hayırlı güzel haberler almak nasip eder. 🤲🤲🙏
Pozitif düşünün lütfen iyi düşünelim iyi olsun inşaallah rabbim hayırlısını versin 🙏

Herkese merhaba tekrar, benim 4 yıldır bekleyen embriyolarım için hazırlığa başladık çok şükür 😌Rahim filmim çekildi temiz çıkınca 21 günlük Cyclo-Progynova ya başladık. İlacın 14.günün de lucrin kullanacağım. Sonra ki süreç nedir biliyor musunuz ?

Kızlar aranızda progestan kullanan varmı? Kalçadan yapılanından hani.. yaa ben resmen popomun üstüne oturamıyorum🤭 oturmayı bırak yürürken bile ağrıyor normal mi bu ya? Bu arada pazartesi transferim var hepinizden dua istiyorum.. rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.

Aynen ama dün olduğumuz için bence 2. Gün oluyor en azından çıkmasa bile erken diye teselli oluruz 😂😂🌺🌺🌺 o zaman yeni test tarihimiz 25 Nisan hayırlı olsun 😂 ben zaten bı sürü gebelik kaset testi almstm eve onla denerm o gun 😂
Çok güldüm ve de hüzünlendim yorumlarınıza.. beklemek çok zor demi rabbim sabırlar versin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız

Kızlar aranızda progestan kullanan varmı? Kalçadan yapılanından hani.. yaa ben resmen popomun üstüne oturamıyorum🤭 oturmayı bırak yürürken bile ağrıyor normal mi bu ya? Bu arada pazartesi transferim var hepinizden dua istiyorum.. rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.
Ben ilk tüp bebekte kullanmıştım canım öyle oluyor yağlı bir ilaç olduğu için benim kalçalarım mosmor olmuştu senin gibi oturamiyordum kafana takma bunları inşallah bebisin gelince hepsi geçicek unutucaksin hayırlısıyla ❣️🙏

Herkese merhaba tekrar, benim 4 yıldır bekleyen embriyolarım için hazırlığa başladık çok şükür 😌Rahim filmim çekildi temiz çıkınca 21 günlük Cyclo-Progynova ya başladık. İlacın 14.günün de lucrin kullanacağım. Sonra ki süreç nedir biliyor musunuz ?
Merkeze yada Dr a göre değişiyor sanırım ben sadece estrofem prolteks kullandım prednol birde transfer günü prednol u bıraktım şimdi estrofem prolteks oksapar ve besgunde birde proloton depot kullaniyorum

@melo2039 merhaba canim.💕💕💕.nasilsin...tedavide hangi asmadasin..benim ilac kullanimim 2. Ayini tamamladi..sayilir..son 1 aya giricem..ama ben diger adetle baslamayi dusunuyorum..yani yaklasik bir 20.25 gun sonra..
Merhaba canm benimde bugün opu oldu. 5,6 adet yumurtam vardı. Diğerleri boş çıkmıs 2 yumurta toplanmış😒 o 2 yumurta tutar mı sizce onlarda boş mudur

Back