Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek :)Çok teşekkür ederim
Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis @pulim08 nisan-mayis M Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 nisan-mayis 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift S Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift I izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift @nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu @minik kalp0753 nisan Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis Elifimm30 mayis-haziran A az sekerli nisan-mayis 11nisan 3.gun embiriyosu.tek embriyo ve ilk deneme
İnşallah herşey yolunda ilerler ve güzel haberler alırsın canım, dualarım seninleKızlar hayırlı akşamlar yarın inşallah transferim olacak 2 adet 3. Gün embryosu varmış ikiside trasnfer edilir mi teki mi edilir bilmiyorum yarın 11.30 randevu verdiler idrara sıkışık olacaksın dediler oğlumda çok zor dayanmistim idrara bunda nasıl olur bilmiyorum dualarınıza talibim Rabbimden duam bu yolda olan herkes için en hayırlı sonuçlar olsun bizlerde içinde olalım maddi manevi insanı yorsada sonu çiçek bahçesi dualarınızi beklerim kızlar İnşallah 12 gün sonra güzel haberleride duyururum
kaç deneme yaptınız canım, öyle hemen yelkenleri suya indirme ....Yok kuzum daha benim tüp bebek sürüvenim bitti maddi manevi . Bi hacamat yaptırcam ona iyi diyolar bakıcam artk
Hayirlsii olsun canım benim Allah'ım bizede nasip etsin inşallahSelam kızlar, bu sabah kan tahlilimi verdim, sonuç 182 ui çıktı, elhamdülillah artık sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Hangi kliniğe gidiyorsun canım, benim bir arkadaş klinik değiştirdi ilk denemelerinde hamile kaldı.Canım valla benim o kadar uzunki o yuzden anlatıp kafanızı bile şişirmek istemiyorum . Evlendiğim sıra bana ümmü sübyan büyüsü yaptılar hocalar hep eve geldi 3 harflilere ugramıstım üzerimde 2 tane muska var . Geceleri beni soyuyorlardı ediyolardı . Arada yine yokluyolar . Hastaneye gidiyoruz hıc sorun yok her yerim mosmor . Kan değerlerim 4.9 çıkıyor 5 çıkıyor ama 5 in üstü bi türlü cıkmıyor doktorlar bi sorun yok olsa zaten 5.gün embriyosu Aa kalite olmaz diyo . 2 çatlatma 1 aşılama 2 tüp bebek hepsi negatif . Artk neye inancagımı napcagımı şaşırdım . Allah yardımcım olsun .
canım cok erken daha 10. günden itibaren yapmalısın diye biliyorum.Herkese selamlar. Nisan 9 da 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ngs den de olumlu yanıt gelmişti. Hatta mitoscore değeri 20 nin bile altındaydı. Bugün erken testlerden yaptırdım negatif çıktı. Bugün transferin 6. Günü. Sizce erken mi daha? Kan testi yaptırsam mı hemen yarın yoksa 12. Günü mü beklesem. Napacağımı bilemedim Testlerde negatif olup da kanda betahcg 5 in üstünü gören var mı?
Hayırlı olsun canım, sağlıkla artsın değerim, tebrik ediyorum :))))Mucizem sağ ol sorduğun için dün yaptırdım çok şükür testim positif çıktı, beta hcg 75 ui çıktı, yarın bir daha tahlil yaptıracağım oranın katlanması lazımmış, tıbben hamile sayılıyorum, ama yinede yarın ki sonucu bekliyorum sevinebilmek için
(İlk tüp bebek tedavimdi, 3. Gün embriyosu ile tek embriyo transfer edildi )
hayırlısı olsun adınıza .Ben 1 buçuk yıllık evliyim ve 9 aydır bebek için deniyoruz bundan 3 ay önce kontrole gittiğimizde sorun eşimde çıktı sperm sayısı hızı ve morfolojide sorun var... bunu öğrendikten sonra birsürü kür yaptım eşime multivitaminler de kullandı ve ilk testi yaptıktan 1 ay sonra tekrar test verdiğinde 2.700 milyon olan sperm 10 milyon %0 olan hareket %5 olmuş morfoloji de %0 ken %2 olmuş yani güzel bi düzelme var o yüzden biz de eşimle aynı kürlere devam edip 72 günün dolmasını ve tekrar test vermeyi kararlaştırdık. Haftaya testini yapıcak fakat sonuç ne çıkarsa çıksın biz tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve Mayısta başlayacağım :)
Hayirli uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar, bu sabah kan tahlilimi verdim, sonuç 182 ui çıktı, elhamdülillah artık sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Canim harika bir haberr bu..tebrik ederim kuzum seni..insallah katlanarakkta artar degerlerinSelam kızlar, bu sabah kan tahlilimi verdim, sonuç 182 ui çıktı, elhamdülillah artık sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Maşallah Allah'ım daim.etsinSelam kızlar, bu sabah kan tahlilimi verdim, sonuç 182 ui çıktı, elhamdülillah artık sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
Estrofemin 3nü aynı anda alanlar bile oluyormuş. Ben de dün hemşireden öğrendim sanırım saatler çokta önemli olmuyor bu durumdaarkadaslar herkese merhabalar;
bugun transfer tedavisine baslamak icin doktorumla randevum vardi.simdilik yolunda hersey,yarin kismetse basliyorum ilaclara
ilk 3 gun estrofem3×1 verdi.kullananlar icin saat araliklarini nasil ayarladiniz,malum evdeyiz kalktigimiz saat belli degil ögünlerimiz karisik.acaba 6 saat aralik uygun olur mu ki
İsmail küçük tavmergenle çalışıyorİsmail Küçük doktorum ama hangi labaratuar olduğunu bilmiyorum.
Çok şükür, gözünüz AydınSelam kızlar, bu sabah kan tahlilimi verdim, sonuç 182 ui çıktı, elhamdülillah artık sevinebilirim Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, bu yoldan geçen herkes duamda ❤
İnşallah saol canim benimmmmmİnşallah herşey yolunda ilerler ve güzel haberler alırsın canım, dualarım seninle
yanii bende cözemedim bu işi hemsireye sordum 8 saat aralik yeterli dedi.Estrofemin 3nü aynı anda alanlar bile oluyormuş. Ben de dün hemşireden öğrendim sanırım saatler çokta önemli olmuyor bu durumda
Benim dün transferim oldu ilaçların hepsi günde bir kere estrofem 3 kereydi transfer öncesi ve sonrası için. Dün dedim ki oruç tutmak istiyorum estrofemi ayarlama şansımız var mı 3nü aynı anda da içebilirsiniz deyince baya şaşırdım doğrusu iftarda 2 sahurda 1 şeklinde karar kıldık Ama transfer öncesi 3x1 e aşırı riayet ettim saatlere dikkat etmiştimyanii bende cözemedim bu işi hemsireye sordum 8 saat aralik yeterli dedi.
ama onemli olmadigini sanmiyorum yaa,şöyle ki 3 gun sonra 3×1 den degil 2×2 olarak alicam.yani ayni anda almak falan da nebilim,olmaz yahu okadar da