Aynı anda transfer olmuşuz canım oruç tutmanda bı sikinti görmediler mi kuzum bende çok istiyorum tutmayı yaBenim dün transferim oldu ilaçların hepsi günde bir kere estrofem 3 kereydi transfer öncesi ve sonrası için. Dün dedim ki oruç tutmak istiyorum estrofemi ayarlama şansımız var mı 3nü aynı anda da içebilirsiniz deyince baya şaşırdım doğrusuiftarda 2 sahurda 1 şeklinde karar kıldık Ama transfer öncesi 3x1 e aşırı riayet ettim saatlere dikkat etmiştim
kişiye özel tedavi dedikleri bu olsa gereekBenim dün transferim oldu ilaçların hepsi günde bir kere estrofem 3 kereydi transfer öncesi ve sonrası için. Dün dedim ki oruç tutmak istiyorum estrofemi ayarlama şansımız var mı 3nü aynı anda da içebilirsiniz deyince baya şaşırdım doğrusuiftarda 2 sahurda 1 şeklinde karar kıldık
Hayırlı sonuçlarımız olsun inşallahAynı anda transfer olmuşuz canım oruç tutmanda bı sikinti görmediler mi kuzum bende çok istiyorum tutmayı ya
Kesinlikle öylekişiye özel tedavi dedikleri bu olsa gereek
hayirli uğurlu olsun transferiniz
Benim de çok merak ettiğim bir soruKızlar ben ütopik bişey yapıp en erken ne zaman gebelik testi uapabilriim sorusunu sormak istiyorum sizleretrasnferim dündü
Zorlanmaktan ziyade bana transfer sonrası yapılacak listesinde bol su için yazıyor kabızlık için bilemedim ama ara ara tutabiliriz galibaHayırlı sonuçlarımız olsun inşallahoruç tutmayı size bırakıyoruz dedi hemşiremiz sakıncası var ya da yok diye birşey söylenmedi ilaç durumumda da sıkıntı olmuyor oruç tutunca, o yüzden tutmak istedim ama siz yine de doktorunuza ya da hemşirenize sorun
Keşke dün oldu bugun çıksaydı karnımda ki her harkeeti ona yorar oldumBenim de çok merak ettiğim bir soru
teşekkürlerBen ilk başarısız denememde ilaci bırakır bırakmaz regl olmuştum canım bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Bir de bana sorunKeşke dün oldu bugun çıksaydı karnımda ki her harkeeti ona yorar oldum
9. gunden önce yapma canım. Ben ilk denemede de 9da yaptım negatifi gördüm 2. Denemede de 9da yaptım pozitifi gördüm3. Gün embryosu bide 5. Günde daha erken çıkıyor dediler ay bilemedim ne zaman yapsammyaaa ,
Ayyy 9. Güne kadar ayılıp bayıla bayıla gün geçirirmn heralde9. gunden önce yapma canım. Ben ilk denemede de 9da yaptım negatifi gördüm 2. Denemede de 9da yaptım pozitifi gördümidrar testinde tabi
Test günü olarak size hangi gün verdiler canimBir de bana sorun5.gün embriyosu olunca ekstra ümitliyim erken belirti için. Allah sonumuzu hayretsin
29 Nisan aşırı vicdansız davrandılar 2 hafta nedir yaTest günü olarak size hangi gün verdiler canim
Bana 27 Nisan ayyy niye 2 hafta verdiler sana 5. Gun olmasına rağmen benim 3. Gün olmasına rağmen 12 gün verdiler canim sen o kadar bekleme ay en fazla 12. Günde yap29 Nisan aşırı vicdansız davrandılar 2 hafta nedir yasize?
Aynen öyle hiç beklemeye niyetim yokBana 27 Nisan ayyy niye 2 hafta verdiler sana 5. Gun olmasına rağmen benim 3. Gün olmasına rağmen 12 gün verdiler canim sen o kadar bekleme ay en fazla 12. Günde yap
Bence bizim transferlerimiz aynıymış senle 9. Günde yapalm ikimizAynen öyle hiç beklemeye niyetim yok
Canım 2.denemem di aşılamada var tabi 5.gun embriyosu dondurulmus da var tazede . İstanbulda avrupa yakasında devlet hastanesiHangi kliniğe gidiyorsun canım, benim bir arkadaş klinik değiştirdi ilk denemelerinde hamile kaldı.
TamamdırBence bizim transferlerimiz aynıymış senle 9. Günde yapalm ikimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?