• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benim dün transferim oldu ilaçların hepsi günde bir kere estrofem 3 kereydi transfer öncesi ve sonrası için. Dün dedim ki oruç tutmak istiyorum estrofemi ayarlama şansımız var mı 3nü aynı anda da içebilirsiniz deyince baya şaşırdım doğrusu😬 iftarda 2 sahurda 1 şeklinde karar kıldık 😀 Ama transfer öncesi 3x1 e aşırı riayet ettim saatlere dikkat etmiştim 🤔
Aynı anda transfer olmuşuz canım oruç tutmanda bı sikinti görmediler mi kuzum bende çok istiyorum tutmayı ya

Benim dün transferim oldu ilaçların hepsi günde bir kere estrofem 3 kereydi transfer öncesi ve sonrası için. Dün dedim ki oruç tutmak istiyorum estrofemi ayarlama şansımız var mı 3nü aynı anda da içebilirsiniz deyince baya şaşırdım doğrusu😬 iftarda 2 sahurda 1 şeklinde karar kıldık 😀
kişiye özel tedavi dedikleri bu olsa gereek:KK70::KK70::KK70:
hayirli uğurlu olsun transferiniz🍀

Aynı anda transfer olmuşuz canım oruç tutmanda bı sikinti görmediler mi kuzum bende çok istiyorum tutmayı ya
Hayırlı sonuçlarımız olsun inşallah 🌸 oruç tutmayı size bırakıyoruz dedi hemşiremiz sakıncası var ya da yok diye birşey söylenmedi ilaç durumumda da sıkıntı olmuyor oruç tutunca, o yüzden tutmak istedim ama siz yine de doktorunuza ya da hemşirenize sorun 🥰

Hayırlı sonuçlarımız olsun inşallah 🌸 oruç tutmayı size bırakıyoruz dedi hemşiremiz sakıncası var ya da yok diye birşey söylenmedi ilaç durumumda da sıkıntı olmuyor oruç tutunca, o yüzden tutmak istedim ama siz yine de doktorunuza ya da hemşirenize sorun 🥰
Zorlanmaktan ziyade bana transfer sonrası yapılacak listesinde bol su için yazıyor kabızlık için bilemedim ama ara ara tutabiliriz galiba

Back