Kuzusum tabikide sansiniz var..insallah kaliteli 2 embriyon olusur..tatlim benim..cift transferi olur..hadi insallah canim..cumada ben doktoraa gidicem..bakalim kac tane cikicakk..bendede..merak ediyorum..okadar cok ilac..kullandimki..kusucam neredeyse..ilac icmekten..Kuzum ben folik asit kullandım. Ayrıca arı sütü bal polen propolis kullandım. Evet son 2 gün dozajı da 200 den 35ye cıkarmıstı ama yine de inat etti büyümemiş..
2 de olsa şansımız var dedi doktor, umutluydu gelecek ayı beklemeyelim dedi...
Canim sifa olsun insallah..igneler..Kizlar bende bugun cetroide diye ikinci igneyi kullanmaya basladim o biraz agri yapti anlamadimDoktor da 13 14 tane yumurta saydi ölçtü inşallah sağlıklıdır hepsi hepimize bol şans arka arkaya olcak opularımız
Amin canım, bana da iğnelerden gına geldi.. neyse ki son iğnem olan Triptofem i yaptım, iğnesi çok kalındı bayağı ağrı yaptıKuzusum tabikide sansiniz var..insallah kaliteli 2 embriyon olusur..tatlim benim..cift transferi olur..hadi insallah canim..cumada ben doktoraa gidicem..bakalim kac tane cikicakk..bendede..merak ediyorum..okadar cok ilac..kullandimki..kusucam neredeyse..ilac icmekten..rabbim yardimcimiz olsun
Yok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallahCanim sifa olsun insallah..igneler..toplaman cuma gunumu olucak..insallah canim kaliteli embriyolarinda olusur insallah
Triptofemi hic duymamistim canim..sifa olsun insallah canimcimAmin canım, bana da iğnelerden gına geldi.. neyse ki son iğnem olan Triptofem i yaptım, iğnesi çok kalındı bayağı ağrı yaptıİnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Hadi insallah canim..Yok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallahönce eşim sperm için operasyon geçircek sperm bulurlarsa alcaklar beni de Senin cuma sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım ilaç olarak neler kullanıyosun iğne falmAynen kalkıyorm canm. Sadece ağır kaldırmıyorm
Bizimde öyle olacak eşim mikrotese olacak sonra da yumurta toplama işlemi olacakYok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallahönce eşim sperm için operasyon geçircek sperm bulurlarsa alcaklar beni de Senin cuma sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Amin inşallahKızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah
Progestan iğne günlük, oksapar 6000, coraspirin, estrofem, folik asit, progestan fitil günde 3, prednol günde birCanım ilaç olarak neler kullanıyosun iğne falm
Canm bunları kullanıyormProgestan iğne günlük, oksapar 6000, coraspirin, estrofem, folik asit, progestan fitil günde 3, prednol günde bir
Tesekkur ediyorum canim..guzel dileklerin dualarin icin..kabul olsun insallahKızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah
Teşekkür ederim tatlı dilli iyi niyetli arkadaşımTesekkur ediyorum canim..guzel dileklerin dualarin icin..kabul olsun insallahamin hepimizin dualari kabul olsun insallah..canim.. seninde kutlu olsun canimcim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Biz eşimin görevi gereği Tekirdağ ilindeyiz doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezine yönlendirme yapıyor İstanbul'daki doktorum Aret KamarÇook heyecanlıyım hemdeAma bi yandan sakin olmaya,dizginlemeye çalışıyorum kendimi.. layığıyla hakkını verebileceğimiz bir süreç olur inşallah tedavin hayırlı olsuun inşallah güzel haberlerle gelirsinn hangi şehir hangi doktorda tedavin olacak ilk deneme mi?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişlerinin pozitif haberlerini de alırsın Allah'ın izniyleSlm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Benim doktorum opu dan sonra 3 günlük antibiyotik ve folik asit verdi.Ama transfer sonrasını bilmiyorum daha bende o aşamaya gelemedimKızlar yumurta toplandıktan sonra veya transferden sonra ilaç veriliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?