2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kuzusum tabikide sansiniz var..insallah kaliteli 2 embriyon olusur..tatlim benim..cift transferi olur..hadi insallah canim..cumada ben doktoraa gidicem..bakalim kac tane cikicakk..bendede..merak ediyorum..okadar cok ilac..kullandimki..kusucam neredeyse..ilac icmekten..rabbim yardimcimiz olsun

Kizlar bende bugun cetroide diye ikinci igneyi kullanmaya basladim o biraz agri yapti anlamadim Doktor da 13 14 tane yumurta saydi ölçtü inşallah sağlıklıdır hepsi hepimize bol şans arka arkaya olcak opularımız

Kizlar bende bugun cetroide diye ikinci igneyi kullanmaya basladim o biraz agri yapti anlamadim Doktor da 13 14 tane yumurta saydi ölçtü inşallah sağlıklıdır hepsi hepimize bol şans arka arkaya olcak opularımız
Canim sifa olsun insallah..igneler..toplaman cuma gunumu olucak..insallah canimkaliteli embriyolarinda olusur insallah

Amin canım, bana da iğnelerden gına geldi.. neyse ki son iğnem olan Triptofem i yaptım, iğnesi çok kalındı bayağı ağrı yaptı İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Kızlar yumurta gelişimi kalitesi için hangi besinleri tüketmeliyiz bilginiz var mı forumda araştırdım ama bulamadım

Canim sifa olsun insallah..igneler..toplaman cuma gunumu olucak..insallah canimkaliteli embriyolarinda olusur insallah
Yok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallah önce eşim sperm için operasyon geçircek sperm bulurlarsa alcaklar beni de Senin cuma sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Amin canım, bana da iğnelerden gına geldi.. neyse ki son iğnem olan Triptofem i yaptım, iğnesi çok kalındı bayağı ağrı yaptı İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Triptofemi hic duymamistim canim..sifa olsun insallah canimcimkaliteli embriyolarin olusur inaallah...aminn kuzum

Kızlar birşey soracağım çatlatma iğnesinden 2 gün sonra göğüs ucunuz böyle dokunulmayacak kadar çok acıdı mı benim yumurtalarım toplanmadı iptal edildi tedavi acaba yumurtalar mı çatlıyor böyle göğüs uçlarım acayip açıyor çatlatma iğnesinin yan etkisi mi yoks ayumurta çatladı diye mi olur acaba

Yok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallah önce eşim sperm için operasyon geçircek sperm bulurlarsa alcaklar beni de Senin cuma sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hadi insallah canim..ne asamalardan geciyoruz..ya..rabbim yardimcimiz olsun..yok tatlim benim..cuma gunu randevum var..yumurta sayimi bilmiyorum..yeterli yumurtam cikarsa..cuma ignelere baslarim..cuma randevuda belli olucak hersey..yumurtam 1.2 tane cikiyo benim..insallah sayi fazladir..korkuyorumda biraz..tabi..eger hersey yolunda gidersede..bi 10 gun sonra felan olur toplama..benim..

Bizimde öyle olacak eşim mikrotese olacak sonra da yumurta toplama işlemi olacak

Kızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah

Amin inşallahbekleyen herkesin kucağı dolsun hemencecik

Tesekkur ediyorum canim..guzel dileklerin dualarin icin..kabul olsun insallah amin hepimizin dualari kabul olsun insallah..canim..seninde kutlu olsun canimcim

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Biz eşimin görevi gereği Tekirdağ ilindeyiz doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezine yönlendirme yapıyor İstanbul'daki doktorum Aret Kamar Hem Aret Kamar ile hemde buradaki doktorum Levent Duman ile birlikte süreci ilerletiyoruzve evet ilk denemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…