2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canimtesekkur ediyoruz..tarif icin..deneyimliycem..bende daha once zeytinyagi bir dis sarimsak..kekik ve labneyle ezip karistiriyodumm..oda harika oluyo tavsiyr ederim..

3.tedavime başlayacağım canım bir önceki tedavimde gebelik oluştu ama kalbî durdu kürtaj oldum malesef ocak ayında 28 yaşındayım ağustosta 3 yıllık evli olacağım canım.İnan ben zaten çok sağlıksız beslenen biri değilim aynı şekilde eşim de öyle takviye de kullanıyorum ama çok sabırsız ve stresli bir insanım.Doktorum bile söylemisti neden bu yaşta bu kadar strese yapiyorsun biraz sakin ol diye sana Zarar veriyor diye

Pandemide var..oyle bir surecteyizkii..kafamizida dagitamiyoruz..haklisin canim..hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..az kaldi ama..cok cabuk geciyo..benim daha dun gibi ilaclara baslamam..3 ay oldu neredeyse..
Öyle canım aynen pandemi de var herşey üst üste geliyor.Bu 3; tedavim olacak ama yine ben stres yapmaya başladım kendimi rahatlatamiyorum bir türlü

Slm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Hayırlı olsun Rabbim bayramda yüzünüzü güldürsün güzel hayırlı haberler alırsınız inaşllah nasıl sitres varmı canım ilk gün dinlenmede misiniz

Psikolojik destek alabilirdin aslındaa hepimizin tuhaf olduğu yanları var böyle anlarda destek almak çok faydalı oluyor.. rabbim bir daha yaşatmasın aynı şeyleri çok çok geçmiş olsun... sabrın sonu selamettir.. boşuna dert etme herşeyii su akar yolunu buluur allahım yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Oh oh maaşşalah çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin harika haber bu peki kaç embriyo transferdi sormuşmuydum kafam gidik

Sağolun kızlar cevap verdiğiniz için doktor öyle söyleyınce bi düşündüm haliyle bakalım sorucam yıne doktora
Doktor doğru demis canım boşuna kendi üzme tranfer olup negatif alirsin perde kalkmadan tutmaz histeroskopi şart ama çok kolay bir işlem ondanda korkma yunurta toplama gibi bişey sedasyon weriyorlar yine

Kızlar selam, Bugün yumurta Kontrolüm vardı, İğnelerim bitti...Ama canım biraz sıkkın.... normalde 8-10 yumurta elde ediliyor ya bu iğnelerle, bende sadece 2 adet oluşmuş. Cuma yine toplama olacak, cumartesi bilgi verecekler kaçı döllendi vs, ona göre de pzt taze transfer yapılacak. Sadece 2 yumişle şansımız bakalım ne olur, bilemiyorum. Üstelik3. gün embriyosu transfer edilecek, doktorum beklemeye gerek yok dedi. Güzel olan şey 2 yumiş de çok güzel görünüyor, boyutu vs cok iyimiş. İnş kalitesi de -ki c.tesi gelecek haberle öğreneceğiz- çok iyi olur

Slm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
benim de 2 yumurtam var, ctesi belli olacak embriyo olup olmadığı... Nasip olsun inşallah ikisi de....:))

Merhaba kuzum..ilk kontrolde kac tane idi canim yumurtalarin..igneye basliyacagin sirada yani..

6 adetti, sağda 4 küçük solda bir küçük diğeri normaldi . Şuan 18-19mm 2 adet döllenecek kıvamdaymış.
Canim soz dinlememis demekki yumurtalarin..bana doktorum oyle soylemisti..yani ilaclara cevap vermemis..benimde en son transferde..4.5 yumurta gorunuyodu..3 u toplandi.benimkilerde cok soz dinlemiyo anliyacagin..kuzum..insallah 2 side dollenir..ve 3. Gune gider..sen takviye vs kullanmismiydin..canim..

Kuzum ben folik asit kullandım. Ayrıca arı sütü bal polen propolis kullandım. Evet son 2 gün dozajı da 200 den 35ye cıkarmıstı ama yine de inat etti büyümemiş..
2 de olsa şansımız var dedi doktor, umutluydu gelecek ayı beklemeyelim dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…