Hakkımızda hayırlısı inşallah sperm bulunur emeklerimiz boşa gitmezBizimde öyle olacak eşim mikrotese olacak sonra da yumurta toplama işlemi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısı inşallah sperm bulunur emeklerimiz boşa gitmezBizimde öyle olacak eşim mikrotese olacak sonra da yumurta toplama işlemi olacak
Erken çatlamasın diye sana ilaç verecekler zaten ekstra canım. Opu gününe denk getirexekler çatlamasını. İçini ferah tut erken çatlamıyo o ilaçlarla zzatenGüzel hanimlar merhabalar, güzel bir hidirlellez günü, dileklerimiz hayirlisiyla kabul olsun inşallah
Sali kontrole gittim, sağda solda 5er yumurta çikti, iyi dedi doktorum. 10-13mm idi boylari. Bugün de kontrolüm var, opu gününü belirleyecek. Ya cumartesi ya da pazartesi olcakmiş onu netleştirecek.
Bugün doktoruma sorcam ama size de sormak istiyorum, yumurtalar çatlama iğnesinden evvel çatlarsa bir şey oluyor mu? İki aşilamamda da iğneden önce çatladilar çünkü.
Masallah canim insallah.kaliteli embriyolarin olusur canim..doktorunu aradinmi canim..sor istersen..gecmezse..kuzumKızlar opu oldum 20 tane yumurta çıktıı umarım sağlıklı olur hepsi güzel sonuç alırım çook ağrım varaptı kesici kesmedii
Canimcim..cok tesekkur ederimm..aminn cumlemizin insallah..Allahım inşallah en sağlıklısını verirr iyi düşün bir tane iki tane olsun sağlıklı olsun inşallah çooK yolunda giderr güzel haberler veririz birbirimize
Canim masallah insallhh..amin kuzummcanimcim..ben ilk tesavideyken..tam toplanacakti..2 gun once..kanda bi baktilar yumurtan erken catlamis dediler..isterseniz asilama yapabiliriz dediler..hemen asilamaya cevirmislerdi..ayni gun asilmaa olmustumm..2 gun sonra toplama yapilacak diyr beklerken..allah korusun insallah boyle bisey olmaz..kuzum..Güzel hanimlar merhabalar, güzel bir hidirlellez günü, dileklerimiz hayirlisiyla kabul olsun inşallah
Sali kontrole gittim, sağda solda 5er yumurta çikti, iyi dedi doktorum. 10-13mm idi boylari. Bugün de kontrolüm var, opu gününü belirleyecek. Ya cumartesi ya da pazartesi olcakmiş onu netleştirecek.
Bugün doktoruma sorcam ama size de sormak istiyorum, yumurtalar çatlama iğnesinden evvel çatlarsa bir şey oluyor mu? İki aşilamamda da iğneden önce çatladilar çünkü.
Fazlası kolesterol yapiyor. Dengeli yemek lazım. Ben diger yarısını limon sıkıp tupper a atiyorum kararmamasi icin.Bugün yine alicagim, a101 de 4.95 e düşmüş.Bütün yersek sakıncası oluyor mu? Ben büyüklerinden bir tane yiyorum.benden başka kimse yemediği için kalıyor çünkü
Canim takilma boyle seylere..aksirmayla oksurmeyle bisey olcagina inanmiyorum ben.icin rahat olsun..kuzum..moralini bozma hic..ilik su ic..balla karistir..bitki cayi felan icme ama..etkisini bilemeyiz..en iyisi balli su..bogazini rahatlatir..kzuum..iki gün önce transfer oldum.hapsirik öksürük tuttu.gece de gerindim karnım kasildi. Öksürüğü hapsirigi tutayim derken daha beter kasildim.tam zamanını buldu
Sağol canım benimCanim takilma boyle seylere..aksirmayla oksurmeyle bisey olcagina inanmiyorum ben.icin rahat olsun..kuzum..moralini bozma hic..ilik su ic..balla karistir..bitki cayi felan icme ama..etkisini bilemeyiz..en iyisi balli su..bogazini rahatlatir..kzuum..
cok uygunmuss fiyati canim..stokmu yapsakk..bikere carrefourdan almistim..cok serttti gunler sonra olgunlasmisti..migrostakiler iyi..orda olgununu bulabiliyorum..birde buradaki yerel marketlerdede olgunu oluyo..Fazlası kolesterol yapiyor. Dengeli yemek lazım. Ben diger yarısını limon sıkıp tupper a atiyorum kararmamasi icin.Bugün yine alicagim, a101 de 4.95 e düşmüş.
Erken çatlamasın diye sana ilaç verecekler zaten ekstra canım. Opu gününe denk getirexekler çatlamasını. İçini ferah tut erken çatlamıyo o ilaçlarla zzaten
Çok geçmiş olsun, iyi ki bilgilendirdiniz. Muhakkak çatlamasina engel olmalilar o zaman. İnşallah olmaz boyle bi durum.Canim masallah insallhh..amin kuzummcanimcim..ben ilk tesavideyken..tam toplanacakti..2 gun once..kanda bi baktilar yumurtan erken catlamis dediler..isterseniz asilama yapabiliriz dediler..hemen asilamaya cevirmislerdi..ayni gun asilmaa olmustumm..2 gun sonra toplama yapilacak diyr beklerken..allah korusun insallah boyle bisey olmaz..kuzum..
Bende senin gibi dusunuyorum uygun denk gelince stok yapiyorum. Ama senin transfere daha zaman var,ham olanindan alip stoklayabilirsincok uygunmuss fiyati canim..stokmu yapsakk..bikere carrefourdan almistim..cok serttti gunler sonra olgunlasmisti..migrostakiler iyi..orda olgununu bulabiliyorum..birde buradaki yerel marketlerdede olgunu oluyo..
Ben de öyle yapıyorum kararıyor ama birşey olmaz 1 tane çok ağır geliyorYarım avakado karsılıyor gunluk ıhtıuacınızı, yarısını jelatınleyıp buzdolabında saklayın bişey olmaz hava girmediği sürece
Yok şimdi daha iyiyim çok şükür bunu da atlattık bidaha yaşamamak dileğiyleMasallah canim insallah.kaliteli embriyolarin olusur canim..doktorunu aradinmi canim..sor istersen..gecmezse..kuzum
Canım evet ya çok uygundu ben de 2 tane aldım zaten olgunlardı sert olsalardı stoklardım. Bu haftaya kadar geçerliymiş maalesef fiyatı. Çokta güzel avakadolardıcok uygunmuss fiyati canim..stokmu yapsakk..bikere carrefourdan almistim..cok serttti gunler sonra olgunlasmisti..migrostakiler iyi..orda olgununu bulabiliyorum..birde buradaki yerel marketlerdede olgunu oluyo..
Hava almamasına dikkat et canım, benım de hava girince kararıyor ama ıyıce sarınca cok cok az bi renk degısımı oluyor ust bolgede o kadarBen de öyle yapıyorum kararıyor ama birşey olmaz 1 tane çok ağır geliyor
bugun bi bakiyim..bakalim..kalmissa..alirim..canim..tesekkur ederimm..Bende senin gibi dusunuyorum uygun denk gelince stok yapiyorum. Ama senin transfere daha zaman var,ham olanindan alip stoklayabilirsin
Sen yine doktoruna sor canım. Bana cedrodite diye bir iğne verdi onu kullandım çatlatma iğnesi olduktan sonra da bir hap verdi bunu mutlaka iç dedi erken çatlamaya engel olacak dediOo bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim, ben ilaçlari sorayim doktora.
Çok geçmiş olsun, iyi ki bilgilendirdiniz. Muhakkak çatlamasina engel olmalilar o zaman. İnşallah olmaz boyle bi durum.
Bugun sart olduu..gidip bakicam..bakalim..bulabikirim insallah..canimCanım evet ya çok uygundu ben de 2 tane aldım zaten olgunlardı sert olsalardı stoklardım. Bu haftaya kadar geçerliymiş maalesef fiyatı. Çokta güzel avakadolardı
Afiyet olsun kizlar ben opudan onceki 3-4 ay her gun avokado yedim ve kolestrolum yukseldi cok ayarsizca bir davranisti ama cok severim.Fazlası kolesterol yapiyor. Dengeli yemek lazım. Ben diger yarısını limon sıkıp tupper a atiyorum kararmamasi icin.Bugün yine alicagim, a101 de 4.95 e düşmüş.