• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende hepsi birden heyecan korku merak öyle çok düşünüyorum ki elimde olmadan. Olmamasından çok korkuyorum..
İnşallahhh 🙏 Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤱
Taze transfer mi olacak senin?
Canimm..artik okadar cok deneyimledimki bu surecleri..mumkun oldugunca cok dusunmememye calis..vucut etkileniyo..cunki..amin canimcim.🙏🙏iste benim oda muallakta..evet taze olucak..ama yeterli yumurta sayim cikarsa ve..embriyolarim 5. Gune giderse..benim tek korkum o..yani eger cuma tedaviye baslanirsa..10 gune netlesir benim durumumda..

Canim herserde bi hayir..varddirr..boyle olmasi belkide cok daha..iyi..bayramda sıkısıklikta olmicak en azindan..moralini bozma hic..
Orası öyle canım zaten strese oluyordum izin belgesi almak gerekiyor ardından uçak ya da otobüs tabi âdeti ne zaman olacağım da belli değil belki de böylesi hayırlı oldu ama ne bileyim çok sabırsız oluyorum ya nasıl aşacagim bu duyguyu bilmiyorum 😔

Canimm..artik okadar cok deneyimledimki bu surecleri..mumkun oldugunca cok dusunmememye calis..vucut etkileniyo..cunki..amin canimcim.🙏🙏iste benim oda muallakta..evet taze olucak..ama yeterli yumurta sayim cikarsa ve..embriyolarim 5. Gune giderse..benim tek korkum o..yani eger cuma tedaviye baslanirsa..10 gune netlesir benim durumumda..

İşte tam olarak bundan bahsediyorum bu kadar düşünmek yoğunlaşmak istemek ters tepki olmasından korkuyorum..
Kaçıncı denemen ve sorun neydi canım?
İnşallah güzel bir aydayız güzel sonuçlar alır kaliteli yumoşların çıkar 🌸

Demek ki böylesi daha hayırlıymış ozamana kadar yeme içmeye dikkat edip vücudunu hazırlamış olursun hem☺️
Canım inan dikkat etmekten de sıkıldım ya sanki hiçbir şey değişmiyrmis gibi geliyor eşimde Bizim sorun malasef o takviye alıyor bende kullanıyorum yine de ne olu ne olmaz diye birde sanki hemen başlayınca hemen olacakmış gibi hissediyorum ne alakaysa o kadar sabırsız bir insanım ki normalde Rabbim beni bebekle sınıyor işte 😑

Orası öyle canım zaten strese oluyordum izin belgesi almak gerekiyor ardından uçak ya da otobüs tabi âdeti ne zaman olacağım da belli değil belki de böylesi hayırlı oldu ama ne bileyim çok sabırsız oluyorum ya nasıl aşacagim bu duyguyu bilmiyorum 😔
Pandemide var..oyle bir surecteyizkii..kafamizida dagitamiyoruz..haklisin canim..hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..az kaldi ama..cok cabuk geciyo..benim daha dun gibi ilaclara baslamam..3 ay oldu neredeyse..

İkinci denemem bu benm. O yüzden cok korkuyorm. Umarım hersey güzel olur🤲🏻
Benim 3. Denemem ilki taze ikincisi dondurulmuş embriyoyla ama hiç bir işe yaramadıı zaten yanlış teşhisler yanlış doktor seçimi.. hiç korkmuyorum daha tecrübeliyim ilkine göre.. bizden uğraşması adım atması gerisi rabbimin uygun gördüğü..🙏 Allah kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkesee nasip etsin inşallah seninledir miniğiin🥰🥰🙏🙏

Kizlar merhaba avokado yu zeytinyagi ve azcij tuz ile karistirip tost ekmegine surun, ustune omlet koyun harika bir tat, nisantasi blogger kahvaltisi benden size tavsiye 😂
Bir de yine avokadoyu domates rendesi isterseniz biraz taze sogan ile de karistirip salata gibi yiyebilirsiniz asil olay avokadoyu ezmek burda, ayrica guacamole sos diye de aratip bakabilirsiniz istediginiz gibi cesitlendirin icini ☺️

İşte tam olarak bundan bahsediyorum bu kadar düşünmek yoğunlaşmak istemek ters tepki olmasından korkuyorum..
Kaçıncı denemen ve sorun neydi canım?
İnşallah güzel bir aydayız güzel sonuçlar alır kaliteli yumoşların çıkar 🌸
Amin canimcim..ben biraz gec evlendim..kuzum..3 senelik evliyim..son 1.5 senenin icindede 1 asilama 3 tup bebek deneyimledim..o yuzden..heyecan olayi bende cok yok..odaklandigim nokta..5. Gun embriyosu elde edebilecekmiyim..oda suanda muallakta tabi..suan 4. Tedavim olucak bu..yasim ileri olmasaydi..belki bunkadar surenin icine bukadar tedaviyi sigdirmazdim..40 ima cok az kaldi..

Benim 3. Denemem ilki taze ikincisi dondurulmuş embriyoyla ama hiç bir işe yaramadıı zaten yanlış teşhisler yanlış doktor seçimi.. hiç korkmuyorum daha tecrübeliyim ilkine göre.. bizden uğraşması adım atması gerisi rabbimin uygun gördüğü..🙏 Allah kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkesee nasip etsin inşallah seninledir miniğiin🥰🥰🙏🙏
İnşallah canımm. Ya maddi manevi cok zor sürecler. Bi yandan yaş geciyo. Rabbim sağlıklı bebekler gebelikler nasip etsin en kısa zamanda bizlerede🥰

Canım inan dikkat etmekten de sıkıldım ya sanki hiçbir şey değişmiyrmis gibi geliyor eşimde Bizim sorun malasef o takviye alıyor bende kullanıyorum yine de ne olu ne olmaz diye birde sanki hemen başlayınca hemen olacakmış gibi hissediyorum ne alakaysa o kadar sabırsız bir insanım ki normalde Rabbim beni bebekle sınıyor işte 😑
Daha önce denediniz mi tüp bebek? Kaç yıllık evlisinizz? Benim de eş unsuru maalesef ama ben yinede vücudumu gebeliğe hazırladım 3 4 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sigarayı bırakmaya çalışıyorum zor oluyor ama azalttım en azından.. bu süreçte öğrendiğim en önemli şeyler sabredip stres sıkıntı üzüntü vb şeylerden uzak durmakk

SAğol canm allah razı olsun inş peki senin sonuç ne canm inş bebişlerin senledir 🌹🥰 ben şu an estrofem ,ecopirin ve vitamin plus B12 birde prednol verdi dr kullanıyorum ayın 10 muayene transfer için bu ilaçlar şimdi estrofamı ilk 5 gün sabah öğle akşam şimdi sabah 2 akşam 2 ya inş pozitif sonuç olur 🥺
İnşallah canım☺️ Benim sonuç çok şükür pozitif iki hafta sonra ultrasona gidiyorum 😍 ben de şuan estrofem kullanıyorum. Oksapar göbekten iğne, progestan fitil, corasprin, duphaston, folik asit, balık yağı ve d vitamini kullanıyorum bir de.

Back