• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kuzum ben folik asit kullandım. Ayrıca arı sütü bal polen propolis kullandım. Evet son 2 gün dozajı da 200 den 35ye cıkarmıstı ama yine de inat etti büyümemiş..
2 de olsa şansımız var dedi doktor, umutluydu gelecek ayı beklemeyelim dedi...
Kuzusum tabikide sansiniz var..insallah kaliteli 2 embriyon olusur..tatlim benim..cift transferi olur..hadi insallah canim..cumada ben doktoraa gidicem..bakalim kac tane cikicakk..bendede..merak ediyorum..okadar cok ilac..kullandimki..kusucam neredeyse..ilac icmekten..🙈🙈rabbim yardimcimiz olsun🙏🙏🙏💕💕

Kizlar bende bugun cetroide diye ikinci igneyi kullanmaya basladim o biraz agri yapti anlamadim 🤷🏻‍♀️ Doktor da 13 14 tane yumurta saydi ölçtü inşallah sağlıklıdır hepsi 🤲 hepimize bol şans arka arkaya olcak opularımız ❤️

Kizlar bende bugun cetroide diye ikinci igneyi kullanmaya basladim o biraz agri yapti anlamadim 🤷🏻‍♀️ Doktor da 13 14 tane yumurta saydi ölçtü inşallah sağlıklıdır hepsi 🤲 hepimize bol şans arka arkaya olcak opularımız ❤️
Canim sifa olsun insallah..igneler..🙏🙏toplaman cuma gunumu olucak..insallah canim🙏🙏🤗🤗kaliteli embriyolarinda olusur insallah🙏🙏

Kuzusum tabikide sansiniz var..insallah kaliteli 2 embriyon olusur..tatlim benim..cift transferi olur..hadi insallah canim..cumada ben doktoraa gidicem..bakalim kac tane cikicakk..bendede..merak ediyorum..okadar cok ilac..kullandimki..kusucam neredeyse..ilac icmekten..🙈🙈rabbim yardimcimiz olsun🙏🙏🙏💕💕
Amin canım, bana da iğnelerden gına geldi.. neyse ki son iğnem olan Triptofem i yaptım, iğnesi çok kalındı bayağı ağrı yaptı :( İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız :KK200:

Kızlar yumurta gelişimi kalitesi için hangi besinleri tüketmeliyiz bilginiz var mı forumda araştırdım ama bulamadım

Canim sifa olsun insallah..igneler..🙏🙏toplaman cuma gunumu olucak..insallah canim🙏🙏🤗🤗kaliteli embriyolarinda olusur insallah🙏🙏
Yok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallah 🤲 önce eşim sperm için operasyon geçircek sperm bulurlarsa alcaklar beni de 😢🤷🏻‍♀️ Senin cuma sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰

Amin canım, bana da iğnelerden gına geldi.. neyse ki son iğnem olan Triptofem i yaptım, iğnesi çok kalındı bayağı ağrı yaptı :KK43: İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız :KK200:
Triptofemi hic duymamistim canim..sifa olsun insallah canimcim🙏🙏🙏kaliteli embriyolarin olusur inaallah...🙏🙏aminn kuzum🙏🙏💕💕

Kızlar birşey soracağım çatlatma iğnesinden 2 gün sonra göğüs ucunuz böyle dokunulmayacak kadar çok acıdı mı benim yumurtalarım toplanmadı iptal edildi tedavi acaba yumurtalar mı çatlıyor böyle göğüs uçlarım acayip açıyor çatlatma iğnesinin yan etkisi mi yoks ayumurta çatladı diye mi olur acaba 😔

Yok benim cumartesi kontrolüm olcak pazartesi ya da salı olcak inşallah 🤲 önce eşim sperm için operasyon geçircek sperm bulurlarsa alcaklar beni de 😢🤷🏻‍♀️ Senin cuma sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz 🥰
Hadi insallah canim..🙏🙏ne asamalardan geciyoruz..ya..rabbim yardimcimiz olsun..yok tatlim benim..cuma gunu randevum var..yumurta sayimi bilmiyorum..yeterli yumurtam cikarsa..cuma ignelere baslarim..cuma randevuda belli olucak hersey..yumurtam 1.2 tane cikiyo benim..insallah sayi fazladir..korkuyorumda biraz..tabi..eger hersey yolunda gidersede..bi 10 gun sonra felan olur toplama..benim..

Bizimde öyle olacak eşim mikrotese olacak sonra da yumurta toplama işlemi olacak

Kızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah 😊☘️

Kızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah 😊☘️
Amin inşallah🙏🧿bekleyen herkesin kucağı dolsun hemencecik🐣🥰

Tesekkur ediyorum canim..guzel dileklerin dualarin icin..kabul olsun insallah :dua: :dua: :nazar: :anneadayı::emir_bebek:🤗🤗🤗amin hepimizin dualari kabul olsun insallah..canim..💕💕💕seninde kutlu olsun canimcim💕💕

Çook heyecanlıyım hemde☺️☺️ Ama bi yandan sakin olmaya,dizginlemeye çalışıyorum kendimi.. layığıyla hakkını verebileceğimiz bir süreç olur inşallah 🙏 tedavin hayırlı olsuun inşallah güzel haberlerle gelirsinn🙏🥰🥰hangi şehir hangi doktorda tedavin olacak ilk deneme mi?
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Biz eşimin görevi gereği Tekirdağ ilindeyiz doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezine yönlendirme yapıyor İstanbul'daki doktorum Aret Kamar 🤗Hem Aret Kamar ile hemde buradaki doktorum Levent Duman ile birlikte süreci ilerletiyoruz🥰🥰ve evet ilk denemem...

Back