Canım benim sakın endişe etme geçen ay bende de 2 yumurta göründü opu günü 5 e çıktı ama doktorumun dedigi gibi 2 si döllenme oldu 3.gün embriyosu oldular.Şuan dondurulmuş şekilde beni bekliyorlarKızlar selam, Bugün yumurta Kontrolüm vardı, İğnelerim bitti...Ama canım biraz sıkkın.... normalde 8-10 yumurta elde ediliyor ya bu iğnelerle, bende sadece 2 adet oluşmuş. Cuma yine toplama olacak, cumartesi bilgi verecekler kaçı döllendi vs, ona göre de pzt taze transfer yapılacak. Sadece 2 yumişle şansımız bakalım ne olur, bilemiyorum.Üstelik3. gün embriyosu transfer edilecek, doktorum beklemeye gerek yok dedi. Güzel olan şey 2 yumiş de çok güzel görünüyor, boyutu vs cok iyimiş. İnş kalitesi de -ki c.tesi gelecek haberle öğreneceğiz- çok iyi olur
Aminnnn inşallah canımKızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah
Ay canım cümlemizin güzel haberlerini almayı nasip etsin mevlamHayırlı uğurlu olsun inşallah bebişlerinin pozitif haberlerini de alırsın Allah'ın izniyle
Amin canım inşallahAy canım cümlemizin güzel haberlerini almayı nasip etsin mevlam
Bütün yersek sakıncası oluyor mu? Ben büyüklerinden bir tane yiyorum.benden başka kimse yemediği için kalıyor çünküKizlar transfer surecinde hergun bir tane avakado yemek iyi diyolar..folik asitte iceriyomus..dilim seklinde yenmesi gerekiyormus..bu bilgi burada dursun
Hayırlara vesile olsun inşallahÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Biz eşimin görevi gereği Tekirdağ ilindeyiz doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezine yönlendirme yapıyor İstanbul'daki doktorum Aret KamarHem Aret Kamar ile hemde buradaki doktorum Levent Duman ile birlikte süreci ilerletiyoruz ve evet ilk denemem...
Amin canım inşallahHayırlara vesile olsun inşallahİlk ve son olur umarıım istediğin gibi olsun herşey
Canim benimde bir bilgim yok malesef o konuda..ama hergun 1 tane yenmeli diye cok kez okudum..Bütün yersek sakıncası oluyor mu? Ben büyüklerinden bir tane yiyorum.benden başka kimse yemediği için kalıyor çünkü
Ee transfer hazırlığına baslamısmıydın canım bayramdan sonra ki güne kalamazmıymışKızlar benim tedavim hazirana kaldı malasef ya bayramda çalışmıyormus merkez
Canım ben patlıcan közlemesi alıyorum yarım avakadoyla patlıcan közlemesi ve yoğurt azıcıkta sarımsak rendesi harika meze gibi oluyor. Yağ katmıyorum cunku avakado inanılmaz yağlı bir meyveKizlar merhaba avokado yu zeytinyagi ve azcij tuz ile karistirip tost ekmegine surun, ustune omlet koyun harika bir tat, nisantasi blogger kahvaltisi benden size tavsiye
Bir de yine avokadoyu domates rendesi isterseniz biraz taze sogan ile de karistirip salata gibi yiyebilirsiniz asil olay avokadoyu ezmek burda, ayrica guacamole sos diye de aratip bakabilirsiniz istediginiz gibi cesitlendirin icini
AminOh oh maaşşalah çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin harika haber bupeki kaç embriyo transferdi sormuşmuydum kafam gidik
Yarım avakado karsılıyor gunluk ıhtıuacınızı, yarısını jelatınleyıp buzdolabında saklayın bişey olmaz hava girmediği süreceBütün yersek sakıncası oluyor mu? Ben büyüklerinden bir tane yiyorum.benden başka kimse yemediği için kalıyor çünkü
Ağrı kesici demek istedimKızlar opu oldum 20 tane yumurta çıktıı umarım sağlıklı olur hepsi güzel sonuç alırımçook ağrım varaptı kesici kesmedii
Areveles ve majezik güçlü.igne vurdur. daha etkiliAğrı kesici demek istedim
Hiç bişey olmaz korkma normal gebelik gibi düşün stres olmaa allahın izniyle sıkı sıkı tutunmuş olsunlar inşallahiki gün önce transfer oldum.hapsirik öksürük tuttu.gece de gerindim karnım kasildi. Öksürüğü hapsirigi tutayim derken daha beter kasildim.tam zamanını buldu
Allahım inşallah en sağlıklısını verirr iyi düşün bir tane iki tane olsun sağlıklı olsunHadi insallah canim..ne asamalardan geciyoruz..ya..rabbim yardimcimiz olsun..yok tatlim benim..cuma gunu randevum var..yumurta sayimi bilmiyorum..yeterli yumurtam cikarsa..cuma ignelere baslarim..cuma randevuda belli olucak hersey..yumurtam 1.2 tane cikiyo benim..insallah sayi fazladir..korkuyorumda biraz..tabi..eger hersey yolunda gidersede..bi 10 gun sonra felan olur toplama..benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?