- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Evet canim veriliyor..taze transferlerde..Kızlar yumurta toplandıktan sonra veya transferden sonra ilaç veriliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim veriliyor..taze transferlerde..Kızlar yumurta toplandıktan sonra veya transferden sonra ilaç veriliyor mu?
Canimtesekkur ediyoruz..tarif icin..deneyimliycem..bende daha once zeytinyagi bir dis sarimsak..kekik ve labneyle ezip karistiriyodumm..oda harika oluyo tavsiyr ederim..Kizlar merhaba avokado yu zeytinyagi ve azcij tuz ile karistirip tost ekmegine surun, ustune omlet koyun harika bir tat, nisantasi blogger kahvaltisi benden size tavsiye
Bir de yine avokadoyu domates rendesi isterseniz biraz taze sogan ile de karistirip salata gibi yiyebilirsiniz asil olay avokadoyu ezmek burda, ayrica guacamole sos diye de aratip bakabilirsiniz istediginiz gibi cesitlendirin icini
Tamam teşekkür ederimEvet canim veriliyor..taze transferlerde..
3.tedavime başlayacağım canım bir önceki tedavimde gebelik oluştu ama kalbî durdu kürtaj oldum malesef ocak ayında 28 yaşındayım ağustosta 3 yıllık evli olacağım canım.İnan ben zaten çok sağlıksız beslenen biri değilim aynı şekilde eşim de öyle takviye de kullanıyorum ama çok sabırsız ve stresli bir insanım.Doktorum bile söylemisti neden bu yaşta bu kadar strese yapiyorsun biraz sakin ol diye sana Zarar veriyor diyeDaha önce denediniz mi tüp bebek? Kaç yıllık evlisinizz? Benim de eş unsuru maalesef ama ben yinede vücudumu gebeliğe hazırladım 3 4 aydır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sigarayı bırakmaya çalışıyorum zor oluyor ama azalttım en azından.. bu süreçte öğrendiğim en önemli şeyler sabredip stres sıkıntı üzüntü vb şeylerden uzak durmakk
Öyle canım aynen pandemi de var herşey üst üste geliyor.Bu 3; tedavim olacak ama yine ben stres yapmaya başladım kendimi rahatlatamiyorum bir türlüPandemide var..oyle bir surecteyizkii..kafamizida dagitamiyoruz..haklisin canim..hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..az kaldi ama..cok cabuk geciyo..benim daha dun gibi ilaclara baslamam..3 ay oldu neredeyse..
Hayırlı olsun Rabbim bayramda yüzünüzü güldürsün güzel hayırlı haberler alırsınız inaşllah nasıl sitres varmı canım ilk gün dinlenmede misinizSlm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Psikolojik destek alabilirdin aslındaa hepimizin tuhaf olduğu yanları var böyle anlarda destek almak çok faydalı oluyor.. rabbim bir daha yaşatmasın aynı şeyleri çok çok geçmiş olsun... sabrın sonu selamettir.. boşuna dert etme herşeyii su akar yolunu buluur allahım yüzünü güldürsün inşallah3.tedavime başlayacağım canım bir önceki tedavimde gebelik oluştu ama kalbî durdu kürtaj oldum malesef ocak ayında 28 yaşındayım ağustosta 3 yıllık evli olacağım canım.İnan ben zaten çok sağlıksız beslenen biri değilim aynı şekilde eşim de öyle takviye de kullanıyorum ama çok sabırsız ve stresli bir insanım.Doktorum bile söylemisti neden bu yaşta bu kadar strese yapiyorsun biraz sakin ol diye sana Zarar veriyor diye
İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinPsikolojik destek alabilirdin aslındaa hepimizin tuhaf olduğu yanları var böyle anlarda destek almak çok faydalı oluyor.. rabbim bir daha yaşatmasın aynı şeyleri çok çok geçmiş olsun... sabrın sonu selamettir.. boşuna dert etme herşeyii su akar yolunu buluur allahım yüzünü güldürsün inşallah
Şuan genelde yatis arada bir yürüyüş canım. Güzel düşünmek istiyorm sürekliHayırlı olsun Rabbim bayramda yüzünüzü güldürsün güzel hayırlı haberler alırsınız inaşllah nasıl sitres varmı canım ilk gün dinlenmede misiniz
Yemek yemeğe falan kalkabiliyomusun canım bende cuma günü transver olucam bekleyişteyim bakalımŞuan genelde yatis arada bir yürüyüş canım. Güzel düşünmek istiyorm sürekli
Aynen kalkıyorm canm. Sadece ağır kaldırmıyormYemek yemeğe falan kalkabiliyomusun canım bende cuma günü transver olucam bekleyişteyim bakalım
Oh oh maaşşalah çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin harika haber bu peki kaç embriyo transferdi sormuşmuydum kafam gidikİnşallah canım Benim sonuç çok şükür pozitif iki hafta sonra ultrasona gidiyorum ben de şuan estrofem kullanıyorum. Oksapar göbekten iğne, progestan fitil, corasprin, duphaston, folik asit, balık yağı ve d vitamini kullanıyorum bir de.
Doktor doğru demis canım boşuna kendi üzme tranfer olup negatif alirsin perde kalkmadan tutmaz histeroskopi şart ama çok kolay bir işlem ondanda korkma yunurta toplama gibi bişey sedasyon weriyorlar yineSağolun kızlar cevap verdiğiniz için doktor öyle söyleyınce bi düşündüm haliyle bakalım sorucam yıne doktora
benim de 2 yumurtam var, ctesi belli olacak embriyo olup olmadığı... Nasip olsun inşallah ikisi de....:))Slm kızlarr. Bende dün transver oldm. İki embriyo transver edildi. Geriye embriyom kalmadı. İlaclara basladk bakalm. Heycanlı bekleyisler basladı
Merhaba kuzum..ilk kontrolde kac tane idi canim yumurtalarin..igneye basliyacagin sirada yani..Kızlar selam, Bugün yumurta Kontrolüm vardı, İğnelerim bitti...Ama canım biraz sıkkın.... normalde 8-10 yumurta elde ediliyor ya bu iğnelerle, bende sadece 2 adet oluşmuş. Cuma yine toplama olacak, cumartesi bilgi verecekler kaçı döllendi vs, ona göre de pzt taze transfer yapılacak. Sadece 2 yumişle şansımız bakalım ne olur, bilemiyorum. Üstelik3. gün embriyosu transfer edilecek, doktorum beklemeye gerek yok dedi. Güzel olan şey 2 yumiş de çok güzel görünüyor, boyutu vs cok iyimiş. İnş kalitesi de -ki c.tesi gelecek haberle öğreneceğiz- çok iyi olur
İnşallah canımm. Dua et bol bol. Mübarek günler yüzüne inşallah hersey güzel olurbenim de 2 yumurtam var, ctesi belli olacak embriyo olup olmadığı... Nasip olsun inşallah ikisi de....:))
6 adetti, sağda 4 küçük solda bir küçük diğeri normaldi . Şuan 18-19mm 2 adet döllenecek kıvamdaymış.Merhaba kuzum..ilk kontrolde kac tane idi canim yumurtalarin..igneye --basliyacagin sirada yani..
Canim soz dinlememis demekki yumurtalarin..bana doktorum oyle soylemisti..yani ilaclara cevap vermemis..benimde en son transferde..4.5 yumurta gorunuyodu..3 u toplandi.benimkilerde cok soz dinlemiyo anliyacagin..kuzum..insallah 2 side dollenir..ve 3. Gune gider..sen takviye vs kullanmismiydin..canim..6 adetti, sağda 4 küçük solda bir küçük diğeri normaldi . Şuan 18-19mm 2 adet döllenecek kıvamdaymış.
Kuzum ben folik asit kullandım. Ayrıca arı sütü bal polen propolis kullandım. Evet son 2 gün dozajı da 200 den 35ye cıkarmıstı ama yine de inat etti büyümemiş..Canim soz dinlememis demekki yumurtalarin..bana doktorum oyle soylemisti..yani ilaclara cevap vermemis..benimde en son transferde..4.5 yumurta gorunuyodu..3 u toplandi.benimkilerde cok soz dinlemiyo anliyacagin..kuzum..insallah 2 side dollenir..ve 3. Gune gider..sen takviye vs kullanmismiydin..canim..