• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar selam, Bugün yumurta Kontrolüm vardı, İğnelerim bitti...Ama canım biraz sıkkın.... normalde 8-10 yumurta elde ediliyor ya bu iğnelerle, bende sadece 2 adet oluşmuş. Cuma yine toplama olacak, cumartesi bilgi verecekler kaçı döllendi vs, ona göre de pzt taze transfer yapılacak. Sadece 2 yumişle şansımız bakalım ne olur, bilemiyorum. :KK61:Üstelik3. gün embriyosu transfer edilecek, doktorum beklemeye gerek yok dedi. Güzel olan şey 2 yumiş de çok güzel görünüyor, boyutu vs cok iyimiş. İnş kalitesi de -ki c.tesi gelecek haberle öğreneceğiz- çok iyi olur:dua:
Canım benim sakın endişe etme geçen ay bende de 2 yumurta göründü opu günü 5 e çıktı ama doktorumun dedigi gibi 2 si döllenme oldu 3.gün embriyosu oldular.Şuan dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar♥️🥰♥️

Kızlar Hıdırellez’iniz kutlu olsun, dileklerimiz de sağlıkla neşeyle gerçek olsun. Sizler için de dua ettim dileklerde bulundum, anne olmak isteyen, bunun için aylarca yıllarca uğraşan, ilaçlar ve iğnelerden bedeninde yer kalmayan kadınlar kulübünün her üyesi yavrusuna tez vakitte sağlıkla kavuşsun inşallah 😊☘️
Aminnnn inşallah canım 🙏Rabbim seni ve ona el açmış cümle müslüman âleminin dualarını kabul etsin buradaki tüm anne adaylarına da evlat nasip etsin.Bebeklerimizin varlığı ile bizleri müjdelesin inşallah 🙏♥️

Kizlar transfer surecinde hergun bir tane avakado yemek iyi diyolar..folik asitte iceriyomus..dilim seklinde yenmesi gerekiyormus..bu bilgi burada dursun📍📍📌
Bütün yersek sakıncası oluyor mu? Ben büyüklerinden bir tane yiyorum.benden başka kimse yemediği için kalıyor çünkü

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Biz eşimin görevi gereği Tekirdağ ilindeyiz doktorum İstanbul Tüp Bebek Merkezine yönlendirme yapıyor İstanbul'daki doktorum Aret Kamar 🤗Hem Aret Kamar ile hemde buradaki doktorum Levent Duman ile birlikte süreci ilerletiyoruz🥰🥰ve evet ilk denemem...
Hayırlara vesile olsun inşallah☺️☺️ İlk ve son olur umarıım istediğin gibi olsun herşey🙏🙏

Kizlar merhaba avokado yu zeytinyagi ve azcij tuz ile karistirip tost ekmegine surun, ustune omlet koyun harika bir tat, nisantasi blogger kahvaltisi benden size tavsiye 😂
Bir de yine avokadoyu domates rendesi isterseniz biraz taze sogan ile de karistirip salata gibi yiyebilirsiniz asil olay avokadoyu ezmek burda, ayrica guacamole sos diye de aratip bakabilirsiniz istediginiz gibi cesitlendirin icini ☺️
Canım ben patlıcan közlemesi alıyorum yarım avakadoyla patlıcan közlemesi ve yoğurt azıcıkta sarımsak rendesi harika meze gibi oluyor. Yağ katmıyorum cunku avakado inanılmaz yağlı bir meyve 😊 közlenmiş patlıcan salatasını severler mutlaka denesin😊

iki gün önce transfer oldum.hapsirik öksürük tuttu.gece de gerindim karnım kasildi. Öksürüğü hapsirigi tutayim derken daha beter kasildim.tam zamanını buldu

iki gün önce transfer oldum.hapsirik öksürük tuttu.gece de gerindim karnım kasildi. Öksürüğü hapsirigi tutayim derken daha beter kasildim.tam zamanını buldu
Hiç bişey olmaz korkma normal gebelik gibi düşün stres olmaa allahın izniyle sıkı sıkı tutunmuş olsunlar inşallah 🙏

Güzel hanimlar merhabalar, güzel bir hidirlellez günü, dileklerimiz hayirlisiyla kabul olsun inşallah 🤗
Sali kontrole gittim, sağda solda 5er yumurta çikti, iyi dedi doktorum. 10-13mm idi boylari. Bugün de kontrolüm var, opu gününü belirleyecek. Ya cumartesi ya da pazartesi olcakmiş onu netleştirecek.
Bugün doktoruma sorcam ama size de sormak istiyorum, yumurtalar çatlama iğnesinden evvel çatlarsa bir şey oluyor mu? İki aşilamamda da iğneden önce çatladilar çünkü.

Hadi insallah canim..🙏🙏ne asamalardan geciyoruz..ya..rabbim yardimcimiz olsun..yok tatlim benim..cuma gunu randevum var..yumurta sayimi bilmiyorum..yeterli yumurtam cikarsa..cuma ignelere baslarim..cuma randevuda belli olucak hersey..yumurtam 1.2 tane cikiyo benim..insallah sayi fazladir..korkuyorumda biraz..tabi..eger hersey yolunda gidersede..bi 10 gun sonra felan olur toplama..benim..
Allahım inşallah en sağlıklısını verirr iyi düşün bir tane iki tane olsun sağlıklı olsun 🤲 inşallah çooK yolunda giderr güzel haberler veririz birbirimize 🧿🤲🥰

Back