2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Helloo canim..Sayın cok guzel masallah ilerleme durumu cok değişken oluyor cnm ya ay ay bile değişiyor merkeze gore bile değişiyor...

3 ay onceki tedavim baska merkezde idi 6 yumurtadan 1 tanesi blast olabildi..

Şimdiki baska bir merkezde oldu 2 yumurta toplandı 2 side 5.gune gitti blast oldu

Gidişatı şuan kimse göremez gün gün belli olur. Benim ilk denememde 34 yumurtadan 2 embriyo kaldı,şuanki denememde 5 yumurtadan 2 embriyo kaldı. Önemli olan kaliteleri Kalitelerinide gün gün göstericekler insallah hersey güzel olur

Yok canım maalesef ki öyle bir iğne ve yaşanıyor. Ya ne olur şunların etkili hapları olsa yutulan ilaçları seviyorum ben yok efendim fitilmiş iğneymiş 21. yüzyılda olacak iş mi

Bak boşuna üzüldün. İnşallah sağlıkla ilerlerler. Kimse bilemez kuzum ne olacağını yine de transfer olacak embriyo çıkar diye düşünüyorum hiç takma kafana

Aynen canım laboratuvar ortamı da aşırı önemliymiş hatta doktordan daha önemli diyorlar daha önceki denemen üç ay önce miydi ? Zor olmuştur üst üste

Yeni pozitifler gelmis galiba çok tebrik ediyorum katlanarak artmasini diliyorum arkadaşlar. Bende bu aralar biraz kötü bir psikolojideyim diyebilirim. Yasadigim negatif tecrübeler olumlu düsunmeme engel oluyor maalesef. Ama aşacağım bu durumu kendime söz verdim. Helede burda pozitifleri gorunce dahada cesaretleniyorum. Hepimiz icin dilegim şeytanin bacağını kirmak bu sefer. Grupta kalsin beraber büyütelim bebeklerimizi istiyorum. Düşünsenize 1 yil sonra ek gida süt falan konuscagiz belkide burada. Ve bu yazdikalrimizda birilerine umut olacak... hadii insallah rabbim sen gönlümüze göre nasip et

Aynen canım laboratuvar ortamı da aşırı önemliymiş hatta doktordan daha önemli diyorlar daha önceki denemen üç ay önce miydi ? Zor olmuştur üst üste
Sorma canim valla elimizde 1 araba vardi onu da sattik en son kucuklttuk modeli son bi deneme daha yapalim dedik.. merkez değiştirdik birden bire yeni denemede bulduk kendimizi...

6 yumurtadan 1 taneyi zar zor çıkardı onceki merkez.. simdi 2 de 2 blast bence mucize inanilmaz bir labratuvar basarisi

Amh degerim de 6 ayda iniverdi zaten...oyle iste canim son 2 altin yumurtam vardi onu da transfer ettik bakalim

Bu arada memeler hakkaten aciyor habak kesin yalancı gebe oldum ben

Ne güzel yazmışsın kuzum inşallah biraz tecrübelerini okumuştum ara ara yazdığında. Aşmak bazı şeyleri zor oluyor. Aştım zannetmiyorsun olmadık yerde aklına geliyor. Ama sonuç olarak yaşandı bitti. Geride kaldı hepsi. Onları unutturacak tecrübelere kucak açıp onları bekleyelim inşallah hepimiz

Ah o amh hayır genetik diyorlar ailemde de yok aksine pek doğurganlar bilemiyorum Benimde eskisi 8 de 1 di. Bu üçte üç Aynı merkezdeyim. Benim düşüncem verdiği ilacı değiştirdi o olumlu etkiledi tabii Rabbim takdir etti şükür ki. Önemli olan netice, bakalım ne olacak. Allah emeklerimizi boşa götürmesin inşallah. O ilaçlar muayeneler işlemler su gibi gidiyor. Bir ev parası harcadık derlerdi gerçekmiş İki tedavide bile düşününce üzülüyor insan ister istemez. Canın da gidiyor. Zamanın da. Nasip böyleymiş. Sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah Kız dur yalancıktan diyip durma gerçekten bebek olacak o annesi

Yalancı gebe diye diye doguracaksin kuzuyu

Kızlar transfer 9 Nisan ve bugün dışarı çıkayım dedim. Yarım saat yavaş tempoda yürüdüm. Biraz belim ağrıyo şuan.
Bel ağrısı yaşayan var mı?

Kızlar transfer 9 Nisan ve bugün dışarı çıkayım dedim. Yarım saat yavaş tempoda yürüdüm. Biraz belim ağrıyo şuan.
Bel ağrısı yaşayan var mı?
Beeen 7. Gün öldüm bel ağrısından bugun 8. Bel ağrısı gitti. Ama kasıklarımda bişiler oluyor yürürken acıyor inşallah minik bebiş tutunuyodur anacuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…