Helloo canim..Sayın cok guzel masallahHellooo yine bendün 9 tane yumurtam toplandı demiştim, bugün görüştüm 7 tanesi uygun çıkmış 6 tanesi döllenmiş, yarından itibaren çoğalmaya başlayacaklarmış ve gün gün takip edilecekmiş. Bende sordum nasıl olur hepsi transfer gününe kadar sağlıklı ilerler mi diye, gün gün belli olacak kalite durumu dedi, kişiden kişiye değişiyor dedi, sizce nasıl olur gidişat
Gidişatı şuan kimse göremez gün gün belli olur. Benim ilk denememde 34 yumurtadan 2 embriyo kaldı,şuanki denememde 5 yumurtadan 2 embriyo kaldı. Önemli olan kaliteleriHellooo yine bendün 9 tane yumurtam toplandı demiştim, bugün görüştüm 7 tanesi uygun çıkmış 6 tanesi döllenmiş, yarından itibaren çoğalmaya başlayacaklarmış ve gün gün takip edilecekmiş. Bende sordum nasıl olur hepsi transfer gününe kadar sağlıklı ilerler mi diye, gün gün belli olacak kalite durumu dedi, kişiden kişiye değişiyor dedi, sizce nasıl olur gidişat
Yok canım maalesef ki öyle bir iğne ve yaşanıyor. Ya ne olur şunların etkili hapları olsa yutulan ilaçları seviyorum ben yok efendim fitilmiş iğneymiş 21. yüzyılda olacak iş miCevaplarınız için çok teşekkür ederim, şu an bende olanların aynısını yazmışsınız. Biz başlayalı çok olmadı ama iğnenin prospektüsünde böyle durumlar olduğunda doktorunuza danışın yazıyordu, ben de göbeğimin fotoğrafını çekip doktoruma attım, normal dedikısa ve öz
Bak boşuna üzüldün. İnşallah sağlıkla ilerlerler. Kimse bilemez kuzum ne olacağını yine de transfer olacak embriyo çıkar diye düşünüyorum hiç takma kafanaHellooo yine bendün 9 tane yumurtam toplandı demiştim, bugün görüştüm 7 tanesi uygun çıkmış 6 tanesi döllenmiş, yarından itibaren çoğalmaya başlayacaklarmış ve gün gün takip edilecekmiş. Bende sordum nasıl olur hepsi transfer gününe kadar sağlıklı ilerler mi diye, gün gün belli olacak kalite durumu dedi, kişiden kişiye değişiyor dedi, sizce nasıl olur gidişat
Aynen canım laboratuvar ortamı da aşırı önemliymiş hatta doktordan daha önemli diyorlarHelloo canim..Sayın cok guzel masallahilerleme durumu cok değişken oluyor cnm ya ay ay bile değişiyor merkeze gore bile değişiyor...
3 ay onceki tedavim baska merkezde idi 6 yumurtadan 1 tanesi blast olabildi..
Şimdiki baska bir merkezde oldu 2 yumurta toplandı 2 side 5.gune gitti blast oldu
Ya iştahı olmayan tüp bebek tedavi insanı olabilir miBen de sordum, her zamanki gibi yiyebilirsin dedi, ama benim pek iştahım yokcanım istemiyo
Aynı gün transfer olmuşuz:)10 nisan da 5. Gün blastokist embrıyo transferi yapıldı
Sorma canim valla elimizde 1 araba vardi onu da sattik en son kucuklttuk modeli son bi deneme daha yapalim dedik.. merkez değiştirdik birden bire yeni denemede bulduk kendimizi...Aynen canım laboratuvar ortamı da aşırı önemliymiş hatta doktordan daha önemli diyorlardaha önceki denemen üç ay önce miydi ? Zor olmuştur üst üste
Ne güzel yazmışsın kuzum inşallahYeni pozitifler gelmis galiba çok tebrik ediyorum katlanarak artmasini diliyorum arkadaşlar. Bende bu aralar biraz kötü bir psikolojideyim diyebilirim. Yasadigim negatif tecrübeler olumlu düsunmeme engel oluyor maalesef. Ama aşacağım bu durumu kendime söz verdim. Helede burda pozitifleri gorunce dahada cesaretleniyorum. Hepimiz icin dilegim şeytanin bacağını kirmak bu sefer. Grupta kalsin beraber büyütelim bebeklerimizi istiyorum. Düşünsenize 1 yil sonra ek gida süt falan konuscagiz belkide burada. Ve bu yazdikalrimizda birilerine umut olacak... hadii insallah rabbim sen gönlümüze göre nasip et
Ah o amh hayır genetik diyorlar ailemde de yok aksine pek doğurganlar bilemiyorumSorma canim valla elimizde 1 araba vardi onu da sattik en son kucuklttuk modeli son bi deneme daha yapalim dedik.. merkez değiştirdik birden bire yeni denemede bulduk kendimizi...
6 yumurtadan 1 taneyi zar zor çıkardı onceki merkez.. simdi 2 de 2 blastbence mucize inanilmaz bir labratuvar basarisi
Amh degerim de 6 ayda iniverdi zaten...oyle iste canim son 2 altin yumurtam vardi onu da transfer ettik bakalim
Bu arada memeler hakkaten aciyor habak kesin yalancı gebe oldum ben
Sen bence dayanamayacaksın kuzumBen de 10 nisan da transfer oldum ha
Ama yokkkk test yapmayacağım ben
BeennnYa iştahı olmayan tüp bebek tedavi insanı olabilir mibende ki iştah iftar sofrasına oturmuş tüm Türkiye’nin iştahı kadar
Yalancı gebe diye diye doguracaksin kuzuyuSorma canim valla elimizde 1 araba vardi onu da sattik en son kucuklttuk modeli son bi deneme daha yapalim dedik.. merkez değiştirdik birden bire yeni denemede bulduk kendimizi...
6 yumurtadan 1 taneyi zar zor çıkardı onceki merkez.. simdi 2 de 2 blastbence mucize inanilmaz bir labratuvar basarisi
Amh degerim de 6 ayda iniverdi zaten...oyle iste canim son 2 altin yumurtam vardi onu da transfer ettik bakalim
Bu arada memeler hakkaten aciyor habak kesin yalancı gebe oldum ben
KıskanırımBeennnHiç iştahım yok, ne düşünsem istemiyorum valla bu da zor
Ahahaha bak şimdi ben de bilemedimKıskanırımBilemedim ki şimdi hangisi daha kötü
12 güne transfer olduğumuz günü ekliyor muyuz kızlar ilk kez tüp bebek deniyorum yardımcı olursanız sevinirimBende vallabenimde 7 gün kaldı peş peşe yapacağız kuzum
Beeen 7. Gün öldüm bel ağrısından bugun 8. Bel ağrısı gitti. Ama kasıklarımda bişiler oluyor yürürken acıyorKızlar transfer 9 Nisan ve bugün dışarı çıkayım dedim. Yarım saat yavaş tempoda yürüdüm. Biraz belim ağrıyo şuan.
Bel ağrısı yaşayan var mı?