- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Yaaaaaa, inşallah.Beeen 7. Gün öldüm bel ağrısından bugun 8. Bel ağrısı gitti. Ama kasıklarımda bişiler oluyor yürürken acıyor inşallah minik bebiş tutunuyodur anacuğuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa, inşallah.Beeen 7. Gün öldüm bel ağrısından bugun 8. Bel ağrısı gitti. Ama kasıklarımda bişiler oluyor yürürken acıyor inşallah minik bebiş tutunuyodur anacuğuna
Canım transferden önce ben de öyleydim, bi haftada bi kaç kilo aldım, ama transferden sonra biraz da yediklerime dikkat edeyim dedim, şimdi de canım çok istemiyo, ne biliyim belki de psikolojiktir. Transferden sonra annemle konuştuk telefonda, keşke işin bitince buraya gelseydin ben sana bakardım dedi. O zaman yerdim heraldeYa iştahı olmayan tüp bebek tedavi insanı olabilir mi bende ki iştah iftar sofrasına oturmuş tüm Türkiye’nin iştahı kadar
Sorma ben en çok progesteron için doktoruma ısrar ettim ama tek yol vajenmiş. Eczacıma da sordum, ağızdan alındığında karaciğerde birikip, etki göstermiyormuşYok canım maalesef ki öyle bir iğne ve yaşanıyor. Ya ne olur şunların etkili hapları olsa yutulan ilaçları seviyorum ben yok efendim fitilmiş iğneymiş 21. yüzyılda olacak iş mi
Olabilir canım ben de transfer öncesinde sonrası da löp löp Anne yemeği de olsa bilemem artık ne olurdumCanım transferden önce ben de öyleydim, bi haftada bi kaç kilo aldım, ama transferden sonra biraz da yediklerime dikkat edeyim dedim, şimdi de canım çok istemiyo, ne biliyim belki de psikolojiktir. Transferden sonra annemle konuştuk telefonda, keşke işin bitince buraya gelseydin ben sana bakardım dedi. O zaman yerdim heralde
Baya yan etkisi de oluyormuş ağızdan alındığında kuzum maalesef yapacak bir şey yokSorma ben en çok progesteron için doktoruma ısrar ettim ama tek yol vajenmiş. Eczacıma da sordum, ağızdan alındığında karaciğerde birikip, etki göstermiyormuş
Transferden sonraki gün 1. Gün sayılıyor canım12 güne transfer olduğumuz günü ekliyor muyuz kızlar ilk kez tüp bebek deniyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ewwet sonraki gün 1. GünTransferden sonraki gün 1. Gün sayılıyor canım
Ewwet sonraki gün 1.Transferden sonraki gün 1. Gün sayılıyor canım
Masallahh canımm ne guzel işte tadlarına rahatça bal herseyın ben matofın xr 1000 kullanıyorum kac senedır o ılacta bende koku hasaasıyetı yaptı fazla yemek kokularına gelemiyorum mesela hele bırde et ürünlerı şu dönem cok önemli kıymetını bilOlabilir canım ben de transfer öncesinde sonrası da löp löp Anne yemeği de olsa bilemem artık ne olurdum
Ne ilacı o canım geçmiş olsun. Et bizim işimizEwwet sonraki gün 1.
Masallahh canımm ne guzel işte tadlarına rahatça bal herseyın ben matofın xr 1000 kullanıyorum kac senedır o ılacta bende koku hasaasıyetı yaptı fazla yemek kokularına gelemiyorum mesela hele bırde et ürünlerı şu dönem cok önemli kıymetını bil
Ünsilin direnci keskee et yemek için can atsamNe ilacı o canım geçmiş olsun. Et bizim işimiz
Hayırlısıyla inşallah her şey yolunda gideriyi geceler hanımlar, yarın sabah 9 da 5.gün 1.kalite tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu covid illeti yüzünden stres ve tedirginlik içindeyim daha transfer yapılmadan negatifim resmen ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum sonrası nasıl olacak virüsü aliŕsam nasıl atlatacağım eşimde diyabet hastası o alırsa ya hastaneden nasıl atlatir vs. vs. kafamda bir sürü soru bizim içinde dua edin ne olur şu hastaneden sağlıkla sorunsuz çıkalım inşallah
Düsünme öyle ilk denemen diye hatırlıyorm yanlıs mı hatirliyorm güzel düsünelim güzel olsn bazen bende aynı düsünüyorm yime olmayacak yine neagtif ben kim pozitif olmak kim diyorm 5.denemem buda olmazsa ne yaparm bilmiyormYeni pozitifler gelmis galiba çok tebrik ediyorum katlanarak artmasini diliyorum arkadaşlar. Bende bu aralar biraz kötü bir psikolojideyim diyebilirim. Yasadigim negatif tecrübeler olumlu düsunmeme engel oluyor maalesef. Ama aşacağım bu durumu kendime söz verdim. Helede burda pozitifleri gorunce dahada cesaretleniyorum. Hepimiz icin dilegim şeytanin bacağını kirmak bu sefer. Grupta kalsin beraber büyütelim bebeklerimizi istiyorum. Düşünsenize 1 yil sonra ek gida süt falan konuscagiz belkide burada. Ve bu yazdikalrimizda birilerine umut olacak... hadii insallah rabbim sen gönlümüze göre nasip et
Benim de 5. Ve de son denemem canim negatif olursa bir daha deneyecek ne maddi ne manevi gücüm ne de yumurta kaldi pozitif olayım diyorum tamam da bu düşünceyle olamıyorum da..Hayirlisi olsun hepimiz için..Düsünme öyle ilk denemen diye hatırlıyorm yanlıs mı hatirliyorm güzel düsünelim güzel olsn bazen bende aynı düsünüyorm yime olmayacak yine neagtif ben kim pozitif olmak kim diyorm 5.denemem buda olmazsa ne yaparm bilmiyorm
Amin insallah pozitif oluruz ne biliyim hel negatife alısıgız ya bana pozitif cok gario geliyor hayaline bile inanamiyorum 4.den sonra zateb 4 sene ara vermistik cesaret edemedik insallah bu son ve güzel olur hepimiz icinBenim de 5. Ve de son denemem canim negatif olursa bir daha deneyecek ne maddi ne manevi gücüm ne de yumurta kaldi pozitif olayım diyorum tamam da bu düşünceyle olamıyorum da..Hayirlisi olsun hepimiz için..
İnşallah canım inşallahBen de ben de aynı şekilde heyecanlanıyorum hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hepiniz için inşallah
Ben ayın 21 inde prp olacağımAminn inşallah, senin tedavi ne zaman başlıyor
Sende dusunme öyle, bu kadar denemeye bu sefer sende kiracaksin seytanin bacaginiDüsünme öyle ilk denemen diye hatırlıyorm yanlıs mı hatirliyorm güzel düsünelim güzel olsn bazen bende aynı düsünüyorm yime olmayacak yine neagtif ben kim pozitif olmak kim diyorm 5.denemem buda olmazsa ne yaparm bilmiyorm
Düşeni hemen kaldiriyoruz grupta. Olumlu düşündürtüyoruz hepimiz için doğru zaman bu zaman ?Benim de 5. Ve de son denemem canim negatif olursa bir daha deneyecek ne maddi ne manevi gücüm ne de yumurta kaldi pozitif olayım diyorum tamam da bu düşünceyle olamıyorum da..Hayirlisi olsun hepimiz için..
Hayirli olsun insallah. Yarin icin Allahin izniyle bir sorun olmayacak. Duanizi edin gidin, Ferah oluniyi geceler hanımlar, yarın sabah 9 da 5.gün 1.kalite tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu covid illeti yüzünden stres ve tedirginlik içindeyim daha transfer yapılmadan negatifim resmen ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum sonrası nasıl olacak virüsü aliŕsam nasıl atlatacağım eşimde diyabet hastası o alırsa ya hastaneden nasıl atlatir vs. vs. kafamda bir sürü soru bizim içinde dua edin ne olur şu hastaneden sağlıkla sorunsuz çıkalım inşallah