Bende folibol kullaniyorum. Doktor bunu yazmışKızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum.
Kuzum prp den sonra bekler muhtemelen ancak etki ediyormuş bakarsın kendiliğinden olur o aradaİnşallah canım inşallah
Ben ayın 21 inde prp olacağım
Yumurtalık kalitesi sayısı artsın diye
Sonrasında hemen başlarmı bilmiyorum canım
3 aydır bir başlayamadık hep birşeyler engel oldu
Polip vardı histeroskopi olacaktım sonra bu ay kendiliğinden kayboldu polip
Şimdide başlamadan prp yapalım yumurtalıkları uyaralım dedi hoca
Bakalım az kaldı 21 ine
Heyecanlanıyor insan
En hayırlı zamanda olur herşey inşallah
Bana da folibol yazıldı ama evde varsa herhangi bir ilaçta olur denilmişti evdeki adını hatırlamadığım ilacı kullanıyorum hala canımKızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum.
Hayırlı olsun inşallah kuzum. Bende aşırı endişeliyim virüs belasına. Ne olacağı bellisiz olunca gözümü kapattım artıkiyi geceler hanımlar, yarın sabah 9 da 5.gün 1.kalite tek embriyo transferim olacak inşallah. Bu covid illeti yüzünden stres ve tedirginlik içindeyim daha transfer yapılmadan negatifim resmen ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum sonrası nasıl olacak virüsü aliŕsam nasıl atlatacağım eşimde diyabet hastası o alırsa ya hastaneden nasıl atlatir vs. vs. kafamda bir sürü sorubizim içinde dua edin ne olur şu hastaneden sağlıkla sorunsuz çıkalım inşallah
Dur dur sakin ol:)) hamilelikte kabizlik çok oluyor. Oyuzden ilaç bile veriyor dr.larKizlar gene ben
Cok özür.dileyerek yazıyorum ben normalde baya bir.kabizlik yaşıyorum hani bir takviye kullanmazsam zor anlayinbu durum adete 2 3 gun kala baya geciyor ve ben adetimin geleceğini anliyorum...Adetime az bir zaman kaldı ve de bu belirti basladi yani gebelik olussa bile gene de rutin adet belirtisi olur mu ya korkmaya başladım iyice
Yok iste adetim gelirken geciyor bu durum sadece...Yani en büyük adet belirtimdir benim...ve gene gecti kabızlık derdimDur dur sakin ol:)) hamilelikte kabizlik çok oluyor. Oyuzden ilaç bile veriyor dr.lar
Normalde kabızlık problemi yasarken gebeligin başlangicindada yaşaman gayet olağan bence
İnşallah canımKuzum prp den sonra bekler muhtemelen ancak etki ediyormuş bakarsın kendiliğinden olur o arada
Bir söz okumuştum dua uzerine; derdinizi, derdi verenle konuşun, derman onda diye. Bu söz de efsaneymis"Bize umut etmek yakışır, umulanı vermek ise O'na " ❤
Ben eğer öğlene doğru hamilelik haberi alırsam 3. Kez folidays ile kalmış olucam inşallah. Onu düzenli kullandığım aylarda gebelik nasip oldu hepBende folibol kullaniyorum. Doktor bunu yazmış
Bana iMom verdi doktorumKızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum.
Ben folidoce kullanıyorumKızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum.
Ahh canım benim cuma günü yüzü suyu hürmetine ınsallah tahlıl vaktıne kadar o sana suprız yapacaktır daha cok erken herkesın hormonları aynı duzeyde degıl idarara ve kana gecıs süreleri bıle farklı tutunma aşaması farklı dr lar bu yüzden vaktinden önce yapılmasını istemiyor bosa olumsuzlukla yüklemeyın kendınıze dıoBugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Kuzum benim 6.gün embriyosu 10.gün çok silik bir çizgi çıkmadı bile kimyasal oldu sonradan ama olsun demem o ki çok erken idrara geçmez kandaki değerin şu an 5 filanBugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Çok erken sanki sonradan pozitif haber alan cok okudum burda. Idrar testti 1 haftada ikizlerde falan tam cikiyor sanirim. Hemen uzme kendini nolurBugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Kuzum sen idrar yaptın sanırım idrarda çıkmama ihtimali var. İnşallah pozitif olurBugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Bugün sonuç mu alacaksın kuzum hadi hayırlı haberlereBen eğer öğlene doğru hamilelik haberi alırsam 3. Kez folidays ile kalmış olucam inşallah. Onu düzenli kullandığım aylarda gebelik nasip oldu hep
Aaa bu bana benzer regl e az kalınca bağırsaklarım iyi çalışırKizlar gene ben
Cok özür.dileyerek yazıyorum ben normalde baya bir.kabizlik yaşıyorum hani bir takviye kullanmazsam zor anlayinbu durum adete 2 3 gun kala baya geciyor ve ben adetimin geleceğini anliyorum...Adetime az bir zaman kaldı ve de bu belirti basladi yani gebelik olussa bile gene de rutin adet belirtisi olur mu ya korkmaya başladım iyice