2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum prp den sonra bekler muhtemelen ancak etki ediyormuş bakarsın kendiliğinden olur o arada

Kızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum.
Bana da folibol yazıldı ama evde varsa herhangi bir ilaçta olur denilmişti evdeki adını hatırlamadığım ilacı kullanıyorum hala canım

Hayırlı olsun inşallah kuzum. Bende aşırı endişeliyim virüs belasına. Ne olacağı bellisiz olunca gözümü kapattım artık Allah ım korusun hepimizi

Kizlar gene ben

Cok özür.dileyerek yazıyorum ben normalde baya bir.kabizlik yaşıyorum hani bir takviye kullanmazsam zor anlayin bu durum adete 2 3 gun kala baya geciyor ve ben adetimin geleceğini anliyorum...Adetime az bir zaman kaldı ve de bu belirti basladi yani gebelik olussa bile gene de rutin adet belirtisi olur mu ya korkmaya başladım iyice

Dur dur sakin ol:)) hamilelikte kabizlik çok oluyor. Oyuzden ilaç bile veriyor dr.lar

Normalde kabızlık problemi yasarken gebeligin başlangicindada yaşaman gayet olağan bence

Dur dur sakin ol:)) hamilelikte kabizlik çok oluyor. Oyuzden ilaç bile veriyor dr.lar

Normalde kabızlık problemi yasarken gebeligin başlangicindada yaşaman gayet olağan bence
Yok iste adetim gelirken geciyor bu durum sadece...Yani en büyük adet belirtimdir benim...ve gene gecti kabızlık derdim yani öyle isteadet gunume cok az kaldi..

Kızlar folik asit alıyor musunuz? Doktorunuz ne tavsiye etti? bana folbiol yazdı ama herhangi bi folik asit olur demişti. folbiol ile ilgili dozun olması gerektiğinden fazla olduğunu duymuştum, folattro alıyorum.
Ben folidoce kullanıyorum

Bugün 7.günüm, ilk testimi yaptım, maalesef negatif.
Ahh canım benim cuma günü yüzü suyu hürmetine ınsallah tahlıl vaktıne kadar o sana suprız yapacaktır daha cok erken herkesın hormonları aynı duzeyde degıl idarara ve kana gecıs süreleri bıle farklı tutunma aşaması farklı dr lar bu yüzden vaktinden önce yapılmasını istemiyor bosa olumsuzlukla yüklemeyın kendınıze dıo

Aaa bu bana benzer regl e az kalınca bağırsaklarım iyi çalışır Şimdide yaşadım kuzum. Ama regle bağlamadım gebelik oluştuğunda da olmuştu çünkü o yüzden takılma hiç. Tarih gelmedi mi benim geldi zaten çok şükür olmadım ama o ilaçlarla olmak neredeyse imkansız gözleme hiç onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…