- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Süper maşallahh Allah tamamına erdirsin.Kızlarım 10. gün 975 geldi sonuçsanıyorum ki double
Benim transferden önce rahim kalınlığı olması gerekenden fazlaydı 15 mm ölçüldü. Bu çok moralimi bozmuştu. O yüzden 4. Gün çok umutsuzken test yaptım ve ilk çizgiyi o gün gördüm, belli ki biraz erken tutunmuş
Şimdi bekleyen tümm kardeşlerime Her zamanki gibi dua zamanıİnşallah hepimiz sağlıklı evletlarla nasipleniriz
Bu kadar şeyin üstüne sonucun belli oldu mu çok merak ettim?kuzum keşke olmasaymış ama bunu kafana takma olur mu? duracak her şekilde duracak...
ben transferden hemen sonra başımı kaldırdım 3 kere rahim kasmamam gerekiyormuş halbuki
evde sürekli bacaklarımla koltukları düzeltiyorum farkına varmadan (simetrik olsun diye )
3. gün kargocunun getirdiği koca koliyi kucakladım unutup
arkadaşımın kızını kucağıma aldım 3 yaşında insanlar çığlık attı ben de diyorum ki yok yok uzak duruyorum camdan, sanıyorum ki çocuğa bi şey olur diye korkuyolar kendimi unutmuşum yine...
aklıma gelmeyen bunun gibi bir sürü şey yaptım... sakın üzme kendini sakın
Benim dünkü testim böyleydi kuzum dün de yaptırsam 600 falan çıkardı heralde... Gerçi çift embriyo olduğu ve erken tutunduğu için de değer böyle çıkmış olabilir ama koyuluk tan tahmin yürütebilirsin sanırım. Bu laboquick kaset test.Süper maşallahh Allah tamamına erdirsin.
Benim de bugun idrar testi baya koyulaştı. İnşallah kan da yüksektir.
Benim transfer 7 nisanda yapıldı bana 10. Gün kan ver dediler ama 16 nisan yazmıslar kağıda yasak var diye. Yarın verirsem 9. Gün oluyor ve kan değerini düşük görmek istemiyorum
şimdi sizce yarın mı kan versem cumartesi mi
Oldu olduBu kadar şeyin üstüne sonucun belli oldu mu çok merak ettim?Olmadıysa ne zaman belli olacak?
Havucu ben transfer gününden beri her gün yiyorum. Ve gebeyim. O kadar uğraşmışsın, azıcık ye hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile.Ah kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi
Benim 2 gün sonra anca böyle olur sanırm. Bugun 8. GünBenim dünkü testim böyleydi kuzum dün de yaptırsam 600 falan çıkardı heralde... Gerçi çift embriyo olduğu ve erken tutunduğu için de değer böyle çıkmış olabilir ama koyuluk tan tahmin yürütebilirsin sanırım. Bu laboquick kaset test.
Rabbim hayırla tamamlatsın bızler evlerdeyız ama en cokta ev kazaları oluyor aman dikkat yuzdük yüzdük sonuna geldıkBenim 2 gün sonra anca böyle olur sanırm. Bugun 8. Gün
10. günü mü beklesem ay bilemedimmm
Kuruduktan sonra benimkilerden senin sonuncusu gibi oluyo kuzum sen bilirsin bekleyebilirim dersen cumartesi yaptırBenim 2 gün sonra anca böyle olur sanırm. Bugun 8. Gün
Beklerim aslında ama ilk kürtajım 16 nisan 2019 duKuruduktan sonra benimkilerden senin sonuncusu gibi oluyo kuzum sen bilirsin bekleyebilirim dersen cumartesi yaptır
Cizgi cikmis zaten beklemeye hiiic gerek yok ki cnm git yaptir yarin benceBenim 2 gün sonra anca böyle olur sanırm. Bugun 8. Gün
Yiyeceğim kuzum ya. Ben abarttım birazHavucu ben transfer gününden beri her gün yiyorum. Ve gebeyim. O kadar uğraşmışsın, azıcık ye hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile.
Ben de sordum, her zamanki gibi yiyebilirsin dedi, ama benim pek iştahım yokYiyeceğim kuzum ya. Ben abarttım birazYasak olan şeyler belli zaten zararlı olsa doktor söylerdi duyardık bence
Benim göbeğim sari mor yeşil her renk varMinnoşlar Size bi sorum var. Benim bu oksapar iğnemi yaptıktan sonra hep iz kalıyor göbeğimde, sizin nasıl? Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyorumgöbekten dik şekilde batırıyoruz ama sonrasında da çok acıyor ve iğne battığı yerler kızarıyor
Benim de öyle kızçem maalesef koldan yapıyorum ben ama kolda öyle oluyor sadece daha katlanılır geldi koldanMinnoşlar Size bi sorum var. Benim bu oksapar iğnemi yaptıktan sonra hep iz kalıyor göbeğimde, sizin nasıl? Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyorumgöbekten dik şekilde batırıyoruz ama sonrasında da çok acıyor ve iğne battığı yerler kızarıyor
Doğru yapıyorsun canım, evet çok kızarıyor ve çok acıyor malesefMinnoşlar Size bi sorum var. Benim bu oksapar iğnemi yaptıktan sonra hep iz kalıyor göbeğimde, sizin nasıl? Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyorumgöbekten dik şekilde batırıyoruz ama sonrasında da çok acıyor ve iğne battığı yerler kızarıyor
Benim göbeğim sari mor yeşil her renk var
Benim de öyle kızçem maalesef koldan yapıyorum ben ama kolda öyle oluyor sadece daha katlanılır geldi koldan
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, şu an bende olanların aynısını yazmışsınız. Biz başlayalı çok olmadı ama iğnenin prospektüsünde böyle durumlar olduğunda doktorunuza danışın yazıyordu, ben de göbeğimin fotoğrafını çekip doktoruma attım, normal dediDoğru yapıyorsun canım, evet çok kızarıyor ve çok acıyor malesef
Evet canım normalCevaplarınız için çok teşekkür ederim, şu an bende olanların aynısını yazmışsınız. Biz başlayalı çok olmadı ama iğnenin prospektüsünde böyle durumlar olduğunda doktorunuza danışın yazıyordu, ben de göbeğimin fotoğrafını çekip doktoruma attım, normal dedikısa ve öz