2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Süper maşallahh Allah tamamına erdirsin.
Benim de bugun idrar testi baya koyulaştı. İnşallah kan da yüksektir.
Benim transfer 7 nisanda yapıldı bana 10. Gün kan ver dediler ama 16 nisan yazmıslar kağıda yasak var diye. Yarın verirsem 9. Gün oluyor ve kan değerini düşük görmek istemiyorum
şimdi sizce yarın mı kan versem cumartesi mi

Bu kadar şeyin üstüne sonucun belli oldu mu çok merak ettim? Olmadıysa ne zaman belli olacak?

Benim dünkü testim böyleydi kuzum dün de yaptırsam 600 falan çıkardı heralde... Gerçi çift embriyo olduğu ve erken tutunduğu için de değer böyle çıkmış olabilir ama koyuluk tan tahmin yürütebilirsin sanırım. Bu laboquick kaset test.

Eklentiler

• Screenshot_20210415_171958_com.android.gallery3d.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 58
Havucu ben transfer gününden beri her gün yiyorum. Ve gebeyim. O kadar uğraşmışsın, azıcık ye hiçbir şey olmaz Allah'ın izni ile.

Benim 2 gün sonra anca böyle olur sanırm. Bugun 8. Gün
10. günü mü beklesem ay bilemedimmm

Eklentiler

• 96A11D64-35BB-4C66-BC25-93C9C8F69E91.png
    538,3 KB · Görüntüleme: 61
Kuruduktan sonra benimkilerden senin sonuncusu gibi oluyo kuzum sen bilirsin bekleyebilirim dersen cumartesi yaptır
Beklerim aslında ama ilk kürtajım 16 nisan 2019 du
Yarın verirsem 16 nisanı güzelleştiririm belkii diye düşünmştm bakalım yarın veririm sanırm inşallah güzel sonuç olur

Minnoşlar Size bi sorum var. Benim bu oksapar iğnemi yaptıktan sonra hep iz kalıyor göbeğimde, sizin nasıl? Acaba yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyorum göbekten dik şekilde batırıyoruz ama sonrasında da çok acıyor ve iğne battığı yerler kızarıyor

Benim göbeğim sari mor yeşil her renk var

Benim de öyle kızçem maalesef koldan yapıyorum ben ama kolda öyle oluyor sadece daha katlanılır geldi koldan

Doğru yapıyorsun canım, evet çok kızarıyor ve çok acıyor malesef

Benim göbeğim sari mor yeşil her renk var

Benim de öyle kızçem maalesef koldan yapıyorum ben ama kolda öyle oluyor sadece daha katlanılır geldi koldan

Doğru yapıyorsun canım, evet çok kızarıyor ve çok acıyor malesef
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, şu an bende olanların aynısını yazmışsınız. Biz başlayalı çok olmadı ama iğnenin prospektüsünde böyle durumlar olduğunda doktorunuza danışın yazıyordu, ben de göbeğimin fotoğrafını çekip doktoruma attım, normal dedi kısa ve öz

Evet canım normal sonraları da morarmaya döner, illet bir iğne malesef

Hellooo yine ben dün 9 tane yumurtam toplandı demiştim, bugün görüştüm 7 tanesi uygun çıkmış 6 tanesi döllenmiş, yarından itibaren çoğalmaya başlayacaklarmış ve gün gün takip edilecekmiş. Bende sordum nasıl olur hepsi transfer gününe kadar sağlıklı ilerler mi diye, gün gün belli olacak kalite durumu dedi, kişiden kişiye değişiyor dedi, sizce nasıl olur gidişat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…