İyi şeylerde okudum sanırım aşırı tüketimi sorun havucun. Öyle yazıyor. Neyse iyice karıştı her şey normal ölçülerde zarar verse doktorlar uyarırdı sanırım özellikle. Bencede sorun olmaz öyle normal porsiyonla.Canım havuç rahme çok yararlı tutunmayı kolaylaştırıyor çoğu kişi yemiş bi yanlışlık olmasın
İnşallah kuzumHiçbir şey olmaz kerevizde havucta yiyebilirsin kuzum, kereviz kadar vitamin deposu mu var kızhavuç desen rahim için çok faydalı bende hep o şekilde okuduk ve çok fazla içen var için rahat ye kerevizin, ayrıca onu soymanda bir şey yok benim daha bugün 3. Gün kendime havuç suyu yaparken bardağı tezgaha düşürdüm, sonra o panikle katı meyve sikacaginin altına gitmesin diye ağır şeyi kaldırdım ins Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
İnsallahj artık bısey olmazsaKorkma canım inşallah pozitifi alacaksın. Dinlen bol bol tahlilini ver, sonra bu idrar tahliline göre bence de pozitif zaten
Aminnn insallahhh hepımızın de guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimCanim bak cok belirtin vardi zaten senin
Ya bu belirti olmasına gerek yok ille de deniyor ama bence olmasi gerekiyor
Tebrik ederim gozun aydin Rabbim sagliklqa kucağına almak nasip etsin kuzum
Olmaz Allah ın izni ileİnsallahj artık bısey olmazsa
10 nisan da 5. Gün transferi oldum bneım yaptıgım erken gebelık testıÇok güzel çıkmış 2. Çizgi canımbugün transferden sonraki kaçıncı günündü
Canım hayalet çizgini bende gördümİnsallahj artık bısey olmazsa
Yok canım ya ben havuc suyuna 3 tane havuç koyuyorum sabah 1 tane yiyorum birde salataya bazen katıyorum birde bazı yemeklereİyi şeylerde okudum sanırım aşırı tüketimi sorun havucun. Öyle yazıyor. Neyse iyice karıştı her şey normal ölçülerde zarar verse doktorlar uyarırdı sanırım özellikle. Bencede sorun olmaz öyle normal porsiyonla.
Dr umla yazısmamı da attım bu aradaa bıraz samimiyiz dr umla bı arkadasımın arkadası o yuzden samımı cevap vermıs sasırmayınCanım hayalet çizgini bende gördüminşallah daha da belirginleşicek
Attıgım gorseller cıkıgor mu attım ama göremıyorumDr umla yazısmamı da attım bu aradaa bıraz samimiyiz dr umla bı arkadasımın arkadası o yuzden samımı cevap vermıs sasırmayın
Aaa çok yaklaşmışheyecan tavan yapmış olmalı şimdi hadi güzel haberler verirsiniz inşallah
Aminn inşallah, senin tedavi ne zaman başlıyoryaa ne güzel bir haber bu tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin
diğer kızlarımızın da testlerine az kaldı
tedaviye başlayamayan ben burada sizler için heyecanlanıyorum
Ye yavrum ya sebze nihayetindeYiyeyim o zaman demi ya ne yiycem ki yoksa anlamadım
Yok kuzum onu Google dan açıp atarsan görünür. Uygulamadan atılmıyor fotoğrafAttıgım gorseller cıkıgor mu attım ama göremıyorum
Şu an oturmuş kereviz yiyorumYiyeyim o zaman demi ya ne yiycem ki yoksa anlamadım
Bende birazdan yiycemŞu an oturmuş kereviz yiyorum
Şifa olsunBende birazdan yiycemkereviz günü ilan edelim
Amiin kuzumŞifa olsun
Yesss