2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım havuç rahme çok yararlı tutunmayı kolaylaştırıyor çoğu kişi yemiş bi yanlışlık olmasın
İyi şeylerde okudum sanırım aşırı tüketimi sorun havucun. Öyle yazıyor. Neyse iyice karıştı her şey normal ölçülerde zarar verse doktorlar uyarırdı sanırım özellikle. Bencede sorun olmaz öyle normal porsiyonla.

İnşallah kuzum Ay okuyunca sinir oldum ondan yiycem ya bir şey olsa doktorlar uyarır bence her şeyin fazlası zarar zaten. Maydonoz için bile poşet dolu yerseniz belki diyor doktorlar

Canim bak cok belirtin vardi zaten senin
Ya bu belirti olmasına gerek yok ille de deniyor ama bence olmasi gerekiyor

Tebrik ederim gozun aydin Rabbim sagliklqa kucağına almak nasip etsin kuzum
Aminnn insallahhh hepımızın de guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Insallah olanıda bozmamışımdır bısey olsaydı sımdı ye kadar bı bozulma belirtisi olurmuydu dr uma yazdım cok rahattı o tuttysa artık zaten turmustur sakin ol dinlen dedi

Yok canım ya ben havuc suyuna 3 tane havuç koyuyorum sabah 1 tane yiyorum birde salataya bazen katıyorum birde bazı yemeklere havuç candır kerevizde yiyebilirsin bişey olmaz canım benim

Aaa çok yaklaşmış heyecan tavan yapmış olmalı şimdi hadi güzel haberler verirsiniz inşallah

Ayyy inşallah canım, Rabbım hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin İki gündür topikler arasında kayboldum, kimi için gözlerim doldu, kimisi için çok mutlu oldum Hepimiz muradimiza erelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…