2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Transferden 4 gun sonra 2 adet Gonopeptly igne oldum🤭
Oh maşallah😂 ya benim ilk tüp bebek denememle bu seferki arasında ilaç vs cok fark oldu doktor değiştirdimde. O yüzden afalladım biraz sanırım🤦🏻‍♀️

Ah kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi :KK34:

Ah kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi :KK34:
Nasil ya havuc yeyin dedi ozellikle bana birisi günlerdir havuç kemiriyorum ben

Havuç rahme iyi geliyo diyo kaç gündür havuç yiyorum ben ☹️🙄

Hello kızlar 🌸
Minik renksiz bi akıntım var, acaba ilaçlardan dolayı olabilir mi? Sizdeki belirtileri okudum, bundan bahseden olmamış 🤷🏻‍♀️
Kilya Kilya kuzum ben de dün karalahana, havuç, beyaz turp salatası yapıp yedim. Ama en azından paketli gıda değil, mis gibi sebze. Bi şey olmaz heralde 🙏🏻

Kuzum ben transfer olduğum günden itibaren 3 gün zeytinyağlı kereviz yedim 🤷🏻‍♀️ onu yapmıştım hafta sonundan... Havuç her gün yiyorum 2 3 tane sevdiğim için. Havuç suyu içen falan da çok arkadaş var iyi geliyormuş diye

Hello kızlar 🌸
Minik renksiz bi akıntım var, acaba ilaçlardan dolayı olabilir mi? Sizdeki belirtileri okudum, bundan bahseden olmamış 🤷🏻‍♀️
Kilya Kilya kuzum ben de dün karalahana, havuç, beyaz turp salatası yapıp yedim. Ama en azından paketli gıda değil, mis gibi sebze. Bi şey olmaz heralde 🙏🏻
Akıntı ilaçlardan olabilir kuzum bence. Ben fitilden anlamıyorum akıntıyı renkli olmadı zaten hiçte🙄 ya bir de ne yiycem stresi var. Henüz yemedim ama şimdi korkudan yiyemem niye kendimi zorladım boşuna diyorum 😬

Bende okuduklarımda çok az tüketin diyordu. Havuç öncesi için faydalı kuzum. Bilmiyorum ya ne yiycez biz ne yani onu yeme bunu yeme vitamin al nereden alalım hayret bir şey 😒
benim aklıma şöyle bi şey geldi, kök sebzeler acaba tiroidi mi tetikliyodu acaba 🤔 hamilelikte tiroid değerleri çok hızlı yükselebiliyo. Belki o yüzden tavsiye etmiyo olabilirler

benim aklıma şöyle bi şey geldi, kök sebzeler acaba tiroidi mi tetikliyodu acaba 🤔 hamilelikte tiroid değerleri çok hızlı yükselebiliyo. Belki o yüzden tavsiye etmiyo olabilirler
Ne kadar doğru bilemem ama 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 86AB5225-AC5D-421A-9277-456A86A00BAD.jpeg
    86AB5225-AC5D-421A-9277-456A86A00BAD.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 36
Bir iki yerde rahmin düz kaslarını çalıştırıyor demiş bilemedim kuzum çok iyi diyenlerde var ancak a vitamini gebelikte az alınmalı onu çok duydum aşırı tüketmeyin bence havuç. Normal miktarlarda sorun olmaz elbette hiç bir şey. Ben yine de yiyeceğim bugün bakalım🙄

pozitifi görüp nasıl bekleyebiliyorsunuz ya 😱ben olsam soluğu hastanede alırım😂 5.gün embriyosu 7.yada 8.günde kanda çıkıyor çünkü dr lar bile söylüyor sadece garanti olsun diye 10yada 12yi bekletiyolar
Benim dışarı çıkma yasağım var mesela 🤣 testleri de gizlice arkadaşa aldirdim🤣

Canım havuç rahme çok yararlı tutunmayı kolaylaştırıyor çoğu kişi yemiş bi yanlışlık olmasın 🤔

Bir iki yerde rahmin düz kaslarını çalıştırıyor demiş bilemedim kuzum çok iyi diyenlerde var ancak a vitamini gebelikte az alınmalı onu çok duydum aşırı tüketmeyin bence havuç. Normal miktarlarda sorun olmaz elbette hiç bir şey. Ben yine de yiyeceğim bugün bakalım🙄
Hiçbir şey olmaz kerevizde havucta yiyebilirsin kuzum, kereviz kadar vitamin deposu mu var kız 🤩 havuç desen rahim için çok faydalı bende hep o şekilde okuduk ve çok fazla içen var için rahat ye kerevizin, ayrıca onu soymanda bir şey yok benim daha bugün 3. Gün kendime havuç suyu yaparken bardağı tezgaha düşürdüm, sonra o panikle katı meyve sikacaginin altına gitmesin diye ağır şeyi kaldırdım ins Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

X