Oh maşallahBen transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Transferden 4 gun sonra 2 adet Gonopeptly igne oldum
Benim dr baya abarttiOh maşallahya benim ilk tüp bebek denememle bu seferki arasında ilaç vs cok fark oldu doktor değiştirdimde. O yüzden afalladım biraz sanırım
Nasil ya havuc yeyin dedi ozellikle bana birisi günlerdir havuç kemiriyorum benAh kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi
Havuç rahme iyi geliyo diyo kaç gündür havuç yiyorum benAh kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi
Bendee havuç suyu dediler ama katı meyve sıkacağıyla uğraşmak zor geliyo direkt havuç yiyodum günde iki taneNasil ya havuc yeyin dedi ozellikle bana birisi günlerdir havuç kemiriyorum ben
Bende okuduklarımda çok az tüketin diyordu. Havuç öncesi için faydalı kuzum. Bilmiyorum ya ne yiycez biz ne yani onu yeme bunu yeme vitamin al nereden alalım hayret bir şeyNasil ya havuc yeyin dedi ozellikle bana birisi günlerdir havuç kemiriyorum ben
Ah kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi
Akıntı ilaçlardan olabilir kuzum bence. Ben fitilden anlamıyorum akıntıyı renkli olmadı zaten hiçteHello kızlar
Minik renksiz bi akıntım var, acaba ilaçlardan dolayı olabilir mi? Sizdeki belirtileri okudum, bundan bahseden olmamış
Kilya kuzum ben de dün karalahana, havuç, beyaz turp salatası yapıp yedim. Ama en azından paketli gıda değil, mis gibi sebze. Bi şey olmaz heralde
Yiyeyim o zaman demi ya ne yiycem ki yoksa anlamadımKuzum ben transfer olduğum günden itibaren 3 gün zeytinyağlı kereviz yedimonu yapmıştım hafta sonundan... Havuç her gün yiyorum 2 3 tane sevdiğim için. Havuç suyu içen falan da çok arkadaş var iyi geliyormuş diye
benim aklıma şöyle bi şey geldi, kök sebzeler acaba tiroidi mi tetikliyodu acabaBende okuduklarımda çok az tüketin diyordu. Havuç öncesi için faydalı kuzum. Bilmiyorum ya ne yiycez biz ne yani onu yeme bunu yeme vitamin al nereden alalım hayret bir şey
Ne kadar doğru bilemem amabenim aklıma şöyle bi şey geldi, kök sebzeler acaba tiroidi mi tetikliyodu acabahamilelikte tiroid değerleri çok hızlı yükselebiliyo. Belki o yüzden tavsiye etmiyo olabilirler
Benim de 17 si, inşallah güzel haberler alırızİnşallahhh canım bakalımm görciiğiizz
Bu arada dr a sordm 17 nisanmış test günüm yasak var diye cumaya yazmıslar cuma yapsan da olur dedi ama ben cumrtsi yaptırcam
Bir iki yerde rahmin düz kaslarını çalıştırıyor demiş bilemedim kuzum çok iyi diyenlerde var ancak a vitamini gebelikte az alınmalı onu çok duydum aşırı tüketmeyin bence havuç. Normal miktarlarda sorun olmaz elbette hiç bir şey. Ben yine de yiyeceğim bugün bakalımbenim aklıma şöyle bi şey geldi, kök sebzeler acaba tiroidi mi tetikliyodu acabahamilelikte tiroid değerleri çok hızlı yükselebiliyo. Belki o yüzden tavsiye etmiyo olabilirler
Vardır bi bildikleri, daha eve sokmamNe kadar doğru bilemem ama
Benim dışarı çıkma yasağım var meselapozitifi görüp nasıl bekleyebiliyorsunuz yaben olsam soluğu hastanede alırım 5.gün embriyosu 7.yada 8.günde kanda çıkıyor çünkü dr lar bile söylüyor sadece garanti olsun diye 10yada 12yi bekletiyolar
Aaa çok yaklaşmışBenim de 17 si, inşallah güzel haberler alırız
Canım havuç rahme çok yararlı tutunmayı kolaylaştırıyor çoğu kişi yemiş bi yanlışlık olmasınAh kızlar kereviz yapacaktım kalktım risk alıp soydum doğradım biraz zorlu soyması çok sert olduğu için. Sinir oldum ya şimdi bir bakayım dedim meraktan, önermiyorlar depo kök olan havuç, turp, kereviz filan rahim kasılması yapıyormuş moralim bozuldu kendimi zorlayıp hazırlamasına mı üzüleyim neyi yiycez yemeyeceğiz stresine mi
Hiçbir şey olmaz kerevizde havucta yiyebilirsin kuzum, kereviz kadar vitamin deposu mu var kızBir iki yerde rahmin düz kaslarını çalıştırıyor demiş bilemedim kuzum çok iyi diyenlerde var ancak a vitamini gebelikte az alınmalı onu çok duydum aşırı tüketmeyin bence havuç. Normal miktarlarda sorun olmaz elbette hiç bir şey. Ben yine de yiyeceğim bugün bakalım