İnşallah kuzum yeni bir dönemeçtesin inşallah güzel olur her şeyaynen kuzum çift embriyo transferi oldum :) bakalım inşallah her şey yolunda gider
Yaa inşallah belirtidir kuzum. Korkuyor insan ama ne yapalım hayal kurmakta güzelTabi tabi tamamen ilaçların kandırması, sizlerde belki olur kuzum ama bana çok çok erkenher durumu belirti sayıyoruz
Olur insallah sizinde rabbim guzel duyguları tatdirsin insallahBen eşimden 2 yaş büyüğüm yumurta sayım az yani sorun bende olunca daha çok üzülüyorum. Eşim hiç sorun etmiyor ama insan üzülüyor yinede ama nasip işte ne yapalım imtihaımız böyleymiş. O yüzden inşallah Rabbim hepimiz nasip eder
Aynen insan kendini kötü hissediyor. Eşimde de ufak sorunlar var ama engel değil dedi doktor gerçi amh da engel değilde insan yine de üzülüyor. Vardır bunda da bir hayır diyip bakacağız artık. Umarım güzel olurBen eşimden 2 yaş büyüğüm yumurta sayım az yani sorun bende olunca daha çok üzülüyorum. Eşim hiç sorun etmiyor ama insan üzülüyor yinede ama nasip işte ne yapalım imtihaımız böyleymiş. O yüzden inşallah Rabbim hepimiz nasip eder
Amin canım inşallah hepimize nasip olurOlur insallah sizinde rabbim guzel duyguları tatdirsin insallah❤
kuzum keşke olmasaymış ama bunu kafana takma olur mu? duracak her şekilde duracak...Şimdi sırt üstü uzandım progestoran ıgne mı yaptırdım yanımda ablam vardı o yaptı ama yaa kötü şans oldu
Doktor beni aradı ve negatif çıktı sonucunuz ama ilaclari kullan 2 gun sonra tekrar test yaptir dedi bazen yanlış sonuc verebiliyor dedi oyuzden cumartesi gun tekrardan kan verecegim ozaman tam kesinlesecek insallahkuzum dr tekrar test istediyse vardır bir bildiği inşallah güzel sonuçlanır
Ya öyle tabi üzülmemek elde değil birde yaşım 30 olacak. Zaman geçtikçe daha da zorlaşır diye insan ister istemez üzülüyor ama Allah doğru zamanını bilir hepimize de nasip olacaktır inşallah. Ben inanıyorumAynen insan kendini kötü hissediyor. Eşimde de ufak sorunlar var ama engel değil dedi doktor gerçi amh da engel değilde insan yine de üzülüyor. Vardır bunda da bir hayır diyip bakacağız artık. Umarım güzel olur
Gercekten tup bebekte hic belirti aramayin sadece kan testini bekleyin en ufak agriyi a hamilemiyim diyoruz aslinda ama oyle degil gercektenTabi tabi tamamen ilaçların kandırması, sizlerde belki olur kuzum ama bana çok çok erkenher durumu belirti sayıyoruz
Amiin amin aminYa öyle tabi üzülmemek elde değil birde yaşım 30 olacak. Zaman geçtikçe daha da zorlaşır diye insan ister istemez üzülüyor ama Allah doğru zamanını bilir hepimize de nasip olacaktır inşallah. Ben inanıyorum
Test zamanına az kaldı seninde kuzumYaa inşallah belirtidir kuzum. Korkuyor insan ama ne yapalım hayal kurmakta güzel
Aynen canım son altıTest zamanına az kaldı seninde kuzum
Aynen canım stresi önce bir bırakalım herşey güzel olur inşallah.Amiin amin aminBenimde 33 kuzum öyle ne yapcaz başa geldi.
Çok doğru bizlerinki artık herşeyden bir umut bulmak oldu, yoksa hepsi ilaçların etkisi. Sende ne olur üzülmemeye çalış daha bir tane embriyon var gerideGercekten tup bebekte hic belirti aramayin sadece kan testini bekleyin en ufak agriyi a hamilemiyim diyoruz aslinda ama oyle degil gercekten
Bende vallaAynen canım son altıtest yapmaya korkuyorum ama gün dahi saymıyorum ilk günlerde kan testinden sonra progesteron düşük çıkınca üzülmüş hemen gelsin test günü demiştim bari boşuna ilaç kullanmayayım. Şimdi ilaç kullanmaya razı kötü sonuç görmekten korkuyorum yine de belirti arıyorum
Aynen canım peş peşe güzel sonuçlar alalım inşallahBende vallabenimde 7 gün kaldı peş peşe yapacağız kuzum
Allah razı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursunÇok doğru bizlerinki artık herşeyden bir umut bulmak oldu, yoksa hepsi ilaçların etkisi. Sende ne olur üzülmemeye çalış daha bir tane embriyon var geridebir ay sonra tekrar başlarsın o zamanda inşallah güzel sonuç alacaksın
Ben de sıraya gireyimAynen canım peş peşe güzel sonuçlar alalım inşallah
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinKızlarım 10. gün 975 geldi sonuçsanıyorum ki double
Benim transferden önce rahim kalınlığı olması gerekenden fazlaydı 15 mm ölçüldü. Bu çok moralimi bozmuştu. O yüzden 4. Gün çok umutsuzken test yaptım ve ilk çizgiyi o gün gördüm, belli ki biraz erken tutunmuş
Şimdi bekleyen tümm kardeşlerime Her zamanki gibi dua zamanıİnşallah hepimiz sağlıklı evletlarla nasipleniriz