2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Doktor beni aradı ve negatif çıktı sonucunuz ama ilaclari kullan 2 gun sonra tekrar test yaptir dedi bazen yanlış sonuc verebiliyor dedi oyuzden cumartesi gun tekrardan kan verecegim ozaman tam kesinlesecek insallah 🤲🏻🤲🏻❤ ama tabi umut kalmadı negatif değince doktor🤷‍♀️
Şu an ne söylesek tesir etmeyecek maalesef biliyorum kuzum 😔 ama hakikaten yaşın çok genç ve daha çok başındasın 🙏🏻 ben 4 yıldır evliyim 32 olmama çok az kaldı, her ay başka bir hüsrandı 🙏🏻 yüreğini ferah tut donmuş un varmış bak arkada çok şükür

Şu an ne söylesek tesir etmeyecek maalesef biliyorum kuzum 😔 ama hakikaten yaşın çok genç ve daha çok başındasın 🙏🏻 ben 4 yıldır evliyim 32 olmama çok az kaldı, her ay başka bir hüsrandı 🙏🏻 yüreğini ferah tut donmuş un varmış bak arkada çok şükür
Ya insan korkuyor 1isi tutmadı ya 2iincisine cesaret edemiyorsun gerçekten korkuyorsun oda tutmassa diye😢🤷‍♀️

Ya insan korkuyor 1isi tutmadı ya 2iincisine cesaret edemiyorsun gerçekten korkuyorsun oda tutmassa diye😢🤷‍♀️
Canım ama sen böyle düşünürsen yolun en başında pes etmiş olursun biz güçlü kadınlarız güçlü anneleriz 💪 burda 2. 3. Denemesinde olanlar var pozitif sonuç alanlar var biçok sorunla boğuşmuş insanlar... sen böyle yaparsan onlara haksızlık etmiş olursun lütfen topla kendini 🙏Allah nasip etmeyeceği duayı ettirmezmiş ben buna çok inanıyorum 😍🙏

Canım ama sen böyle düşünürsen yolun en başında pes etmiş olursun biz güçlü kadınlarız güçlü anneleriz 💪 burda 2. 3. Denemesinde olanlar var pozitif sonuç alanlar var biçok sorunla boğuşmuş insanlar... sen böyle yaparsan onlara haksızlık etmiş olursun lütfen topla kendini 🙏Allah nasip etmeyeceği duayı ettirmezmiş ben buna çok inanıyorum evet
Farkındayım canım nasip artık biliyorum ki inanıyorum ki güzel haberler alacağız en kısa zamanda insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım ama sen böyle düşünürsen yolun en başında pes etmiş olursun biz güçlü kadınlarız güçlü anneleriz 💪 burda 2. 3. Denemesinde olanlar var pozitif sonuç alanlar var biçok sorunla boğuşmuş insanlar... sen böyle yaparsan onlara haksızlık etmiş olursun lütfen topla kendini 🙏Allah nasip etmeyeceği duayı ettirmezmiş ben buna çok inanıyorum 😍🙏

kuzum keşke olmasaymış ama bunu kafana takma olur mu? duracak her şekilde duracak...

ben transferden hemen sonra başımı kaldırdım 3 kere rahim kasmamam gerekiyormuş halbuki
evde sürekli bacaklarımla koltukları düzeltiyorum farkına varmadan (simetrik olsun diye )
3. gün kargocunun getirdiği koca koliyi kucakladım unutup
arkadaşımın kızını kucağıma aldım 3 yaşında insanlar çığlık attı ben de diyorum ki yok yok uzak duruyorum camdan, sanıyorum ki çocuğa bi şey olur diye korkuyolar kendimi unutmuşum yine...

aklıma gelmeyen bunun gibi bir sürü şey yaptım... sakın üzme kendini sakın
Yaa bılıyormusunuz gece 3 te kalktım erken gebelık testı yaptım sabah beta da baktırrıcaktım gıdemeden düştüm

Eklentiler

• 114984.jpg
    114984.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar arkadaşlar nisanın 14ünde kan testi verdim tup bebek için ama tutmamış 0.100 cıktı kan malesef ama 2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktor bey yukselirmi sizce çok morelim bozulmuştu gerçekten 😓😓 basına gelen varmı negatif çıkıpta 2 gün sonra pozitif çıkan tanidiklariniz falan yardimci olurmusun🤲🏻🤲🏻
Canim üzüldüm 😥
yasin cok genc geride embriyonda var bak cok uzme kendini tamam bugun uzul ama yarin toparlan hemen oyle yakma gemileri...oyle gençsin ki 22 nedir ki...Ben 38 yaşındayım geride hic embriyomda kalmadi oldu olmadi defteri kapatiyorum artik🙏🙏 cok cok gençsin hic sıkma canını...Maddi gücünüz var ise hele de 🧿

Yaa bılıyormusunuz gece 3 te kalktım erken gebelık testı yaptım sabah beta da baktırrıcaktım gıdemeden düştüm
Canim bak cok belirtin vardi zaten senin🧿🤭
Ya bu belirti olmasına gerek yok ille de deniyor ama bence olmasi gerekiyor :KK45:

Tebrik ederim gozun aydin Rabbim sagliklqa kucağına almak nasip etsin kuzum🧿🧿

Canim üzüldüm 😥
yasin cok genc geride embriyonda var bak cok uzme kendini tamam bugun uzul ama yarin toparlan hemen oyle yakma gemileri...oyle gençsin ki 22 nedir ki...Ben 38 yaşındayım geride hic embriyomda kalmadi oldu olmadi defteri kapatiyorum artik🙏🙏 cok cok gençsin hic sıkma canını...Maddi gücünüz var ise hele de 🧿
Cok şükür durum iyi sayılır ama tabi 4 5 kere yaptirirsak biraz kaldiramayiz gercekten benim elimde var yaptirmaya calisiyorum olmayanlar napsın allah onlara insallah sabır versin cok zor gercekten allah herkezin gonlume gore versin insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yumurta rezervi az olanları daha geç çağırıyorlar kuzum da gonapeptly benim de kafama takıldı. O iğne şimdi yapılmıyor bildiğim hiç duymadım merak ettim
Benimde transferimin 2.günü bugün gonapeptly vurmamı söylemişti doktorum sadece bugün bi tane. Bana neden vermiş olabilir acaba ben ilk defa duyuyorum bu iğneyi sizde böyle yazıca merak ettim iyice

Yaa siz ne çabuk testler yapıyorsunuz benim cocuk varsa karnımda ekşimiştir ozaman.. :KK45: Daha yeni transfer oldum ben ne ara geldi test tarihi:KK70:

Benimde transferimin 2.günü bugün gonapeptly vurmamı söylemişti doktorum sadece bugün bi tane. Bana neden vermiş olabilir acaba ben ilk defa duyuyorum bu iğneyi sizde böyle yazıca merak ettim iyice
Ben transferden 1 hafta önce ovitrelle
Transfer gunu 2 adet Gonopeptly
Transferden 4 gun sonra 2 adet Gonopeptly igne oldum🤭

Hayırlı olsun tedaviniz. Canım bende transferin üçüncü günü oldum. Bu iğne beta hcg yapay hamilelik hormonu sanırım tutunmaya teşvik etsin diye. Arkadaş yumurta geliştirme esnasında kullanacağı için şaşırmıştım.

Kızlarım 10. gün 975 geldi sonuç 🥺🥺🥺 sanıyorum ki double 🙏🏻😅

Benim transferden önce rahim kalınlığı olması gerekenden fazlaydı 15 mm ölçüldü. Bu çok moralimi bozmuştu. O yüzden 4. Gün çok umutsuzken test yaptım ve ilk çizgiyi o gün gördüm, belli ki biraz erken tutunmuş 🤷🏻‍♀️

Şimdi bekleyen tümm kardeşlerime Her zamanki gibi dua zamanı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah hepimiz sağlıklı evletlarla nasipleniriz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
yaa ne güzel bir haber bu tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin :nazar:
diğer kızlarımızın da testlerine az kaldı
tedaviye başlayamayan ben burada sizler için heyecanlanıyorum
:KK200:

Hayırlı olsun tedaviniz. Canım bende transferin üçüncü günü oldum. Bu iğne beta hcg yapay hamilelik hormonu sanırım tutunmaya teşvik etsin diye. Arkadaş yumurta geliştirme esnasında kullanacağı için şaşırmıştım.
Şimdi anladım😂 teşekkür ederim 🙏🏻 İyi haberlere inşallah

yaa ne güzel bir haber bu tebrik ederimm Allah tamamına erdirsin :nazar:
diğer kızlarımızın da testlerine az kaldı
tedaviye başlayamayan ben burada sizler için heyecanlanıyorum
:KK200:
Ben de ben de aynı şekilde heyecanlanıyorum 🙋🏻‍♀️💐🧿 hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hepiniz için inşallah 🥰

X