2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ya sizin adınıza cok sevindim malesef nisanın 14 kan testi verdim 0.100 cikti doktorum 2 gun sonra kan testi tekrar yap dedi yukselirmi bilmiyorum ya cok kotu bir durum gercekten allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Amin canım inşallaj kötü düşünme lütfen herşeyin hayırlısı. Allah doğru zamanı bilir inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Çok şükür hersey benim cok guzel gitti ama neden tutunmadı bilmiyorum 15 tane yumurta topadilar benden 2 sini dondurdular sonra 1 ini transfer oldun suan biri dondurulmus bekliyor biz aslinda 2sinide koydurcaktik 1i tutmassa digeri tutar diye doktor uygun gormedi 2iside tutarsa tehlike erken dogum olur falan degince tek koydurdukallaha sukur bende hic bir sıkınti yoktu esimin sperm az ve hizi dusuktu varikosel ameliyati falan oldu 2 sene once kendiliginden kalırmı diye cok ugrastik olmadi oyuzden tup bebek yaptirdik ama malesef olmadi nasip degilmis

Canım bende amh dan dolayı yumurtam çok az. Yarın ilk tedavim başlayacak bakalım. Ama ümitsiz olmayalım Allah tezz zamanda hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Emin ol hepimiz için çok zor.

Canım biliyorum zor ama elinde 1 embriyon daha varmış o sana gebelik getirir inşallah olumsuz şeyler kodlama yeterki bilinç altına Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin hasretini dindirsin inşallah

Güçlü durup kendini toparla kuzum bak dondurulmuşum var belki nasibinde ki odur. Yaşın kaç canım?

Aynen kuzum amiin İnşallah her şey yolunda gider tedavinizde Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin. Kolaylaştırsın yolumuzu

22 yaş ama eşim 32 yaşında evet yasin küçük olur diyorlar hep ama nasibimizde yoksa olmuyor malesef rabbim en iyisini bilir
Aynen çok küçüksün erkek yaşı çok önemli değil ki zaten genç eşinizde kuzum ben 33 yaşındayım düşün. Umut dolu bak. Hemen karamsar olma. Kendini yıpratma önemli olan sensin unutma bunu.

Etmezmiyim hep dua ediyorum rabbim bir bence degil evlat hasretiyle yananlarada nssip et diye insallah
Ben eşimden 2 yaş büyüğüm yumurta sayım az yani sorun bende olunca daha çok üzülüyorum. Eşim hiç sorun etmiyor ama insan üzülüyor yinede ama nasip işte ne yapalım imtihaımız böyleymiş. O yüzden inşallah Rabbim hepimiz nasip eder

aynen kuzum çift embriyo transferi oldum :) bakalım inşallah her şey yolunda gider

kuzum dr tekrar test istediyse vardır bir bildiği inşallah güzel sonuçlanır

Benimde çok az hassasiyet var göğüslerde yeni oldu lakin gel gör ki progesteron yükselince göğüs hassasiyeti yapıyor. O kadar iğne ilaç alırken insan bu şeyler hep kandırıyor aslında
Tabi tabi tamamen ilaçların kandırması, sizlerde belki olur kuzum ama bana çok çok erken her durumu belirti sayıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…