2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhabalar arkadaşlar nisanın 14ünde kan testi verdim tup bebek için ama tutmamış 0.100 cıktı kan malesef ama 2 gün sonra tekrar kan testi istedi doktor bey yukselirmi sizce çok morelim bozulmuştu gerçekten basına gelen varmı negatif çıkıpta 2 gün sonra pozitif çıkan tanidiklariniz falan yardimci olurmusun

Çok şükür. gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza almanız da nasip olsun. Hepimizden bu şekilde güzel haberler gelir inşallah

Benimde çok az hassasiyet var göğüslerde yeni oldu lakin gel gör ki progesteron yükselince göğüs hassasiyeti yapıyor. O kadar iğne ilaç alırken insan bu şeyler hep kandırıyor aslında
Progestan günde kac tane kullanıyorsunuz doktorum bana sabah 2 öglen 2 aksam 2 yap dedi 200 mg kullanıyorum bende rahimden hergün

Hayırlı olsun çok güzel bir sonuç Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Ya sizin adınıza cok sevindim malesef nisanın 14 kan testi verdim 0.100 cikti doktorum 2 gun sonra kan testi tekrar yap dedi yukselirmi bilmiyorum ya cok kotu bir durum gercekten allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Insallah canim benim yaa

Üzüldüm canım Transfer ne zamandı kaçıncı gün embriyosu idi. Doktor istediğine göre belki oluyordur öyle şeyler bilmiyorum canım. Rabbim hayırlısını versin. Olmasa bile en kısa sürede en kolayından nasip etsin inşallah

Dondurulmus emriyoydu 2 haftalık falandı 2 nisan transfer oldum 14 ündede kan testim vardı ama malesef negatif çıktı çok üzgünüm gerçekten

Dondurulmus emriyoydu 2 haftalık falandı 2 nisan transfer oldum 14 ündede kan testim vardı ama malesef negatif çıktı çok üzgünüm gerçekten
Üzülmemek elde olmuyor canım maalesef az ya da çok hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Anlıyoruz seni. Rabbim yardımcın olsun. Ama son değil öyle düşün inşallah kaderine yazılan sana gelecektir. En kısa en doğru zamanda gelsin. Bunları söylemek dile kolay biliyorum. Zamanla geçecek kuzum inşallah sağlıkla kucağına alacağın günler gelecektir. Dua edip çabalamaktan başka çare yok. Hem tedavi sonrası kendiliğinden olan bir sürü kişi oluyor. Çok geçmeden belki güzel haberler alırsın

Inşallah canım benim allah razı olsun rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah kimseyi bu yüzden sınamasın rabbim sizin varmı insallah bebeginiz

Inşallah canım benim allah razı olsun rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah kimseyi bu yüzden sınamasın rabbim sizin varmı insallah bebeginiz
Aynen arkadasınsa dedıgı gıbı cok zor durum hepımız aynı durumun ıcın deyiz rabbım ısteyen herkese nasip etsın
Amin canim benim insallah rabbim heoimizin kucagini doldursun

Amiin. Yok canım maalesef. Uğraşmaya devam. İkinci tedavimdeyim. Sorununuz ne bilmiyorum ama yumurta rezervim az benim. Sürekli endişe halinde yumurta olur mu embriyo olur mu sonrası malum tutunur mu tutunsa devam eder mi maddi manevi sürekli zorluklarla dolu bir yol. Hepimiz için kolaylaşsın inşallah

Rabbım hayırla tamamlatsın insallahhh gözünüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…