Yumurta toplama canımOpu ney
bir buçuk saat hastanede yattım ve tuvalete gitmek yok,sürgüye yaptım.sonra normal hayatina dönebilirsin dendi bana daBenim doktorum da çok rahat gibime geldi.Transfer olduktan hemen sonra kalktım lavaboya gittim ve 5 dakika sonra hastaneden çıkış yaptık. Bugün biraz dinlen ve normal hayatına devam edebilirsin ağır işler yapma sadece dedi o kadar
Benim de buradaki okuduklarım sizin dediğiniz şekilde de benimki bi değişik oldu. Allah hayretsin sonumuzubir buçuk saat hastanede yattım ve tuvalete gitmek yok,sürgüye yaptım.sonra normal hayatina dönebilirsin dendi bana da
AminBenim de buradaki okuduklarım sizin dediğiniz şekilde de benimki bi değişik oldu. Allah hayretsin sonumuzu
İnşallahAminBirbirimize güzel haberler vermek nasip olsun
Ayyy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Çok üzüldüm ya. İnşallah birşey olmamıştırŞimdi sırt üstü uzandım progestoran ıgne mı yaptırdım yanımda ablam vardı o yaptı ama yaa kötü şans oldu
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunBıraz evvel merdıvenlerden sırtımı sıyırarak bı kac basamak düştüm
Çok geçmiş olsunŞimdi sırt üstü uzandım progestoran ıgne mı yaptırdım yanımda ablam vardı o yaptı ama yaa kötü şans oldu
Aslında yatmanın hiç bir bilimsel yanı yoktur kuzum ilişki olmamasının filan da sırf iç rahatlığı olsun diye ama kanıtlanmış bir şey yok ortada. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahBenim de buradaki okuduklarım sizin dediğiniz şekilde de benimki bi değişik oldu. Allah hayretsin sonumuzu
Cok gecmis olsun canim insallah biseycik olmaz yat biraz...Hepinize cok tesekur ederım ınsallahh olmazz rabbım esirgesin
Geçmiş olsun canımBıraz evvel merdıvenlerden sırtımı sıyırarak bı kac basamak düştüm
Progesteron seviyeniz çok yüksekse olabilir canım bulantı beşinci gün embriyosu ise belirti de olabilir tabii hayırlısı olsun inşallahBugün 3.günüm bulantım başladı. Belki progestan yüzündendir bilemiyorum. Genel olarak bulanti belirtisi olan cok fazla yok sanırım
Çok geçmiş olsunBıraz evvel merdıvenlerden sırtımı sıyırarak bı kac basamak düştüm
Teşekkürler evet 5. Gün embriyosu. Umarım belirtidir :)Progesteron seviyeniz çok yüksekse olabilir canım bulantı beşinci gün embriyosu ise belirti de olabilir tabii hayırlısı olsun inşallah