2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

bir buçuk saat hastanede yattım ve tuvalete gitmek yok,sürgüye yaptım.sonra normal hayatina dönebilirsin dendi bana da

Benim de buradaki okuduklarım sizin dediğiniz şekilde de benimki bi değişik oldu. Allah hayretsin sonumuzu
Aslında yatmanın hiç bir bilimsel yanı yoktur kuzum ilişki olmamasının filan da sırf iç rahatlığı olsun diye ama kanıtlanmış bir şey yok ortada. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Bıraz evvel merdıvenlerden sırtımı sıyırarak bı kac basamak düştüm
Geçmiş olsun canım uzan dinlen. Aklına kötü şeylerde getirme. Çünkü rahim vücudun en korunaklı yeri. Bizimkiler sadece tedbir. Komşum vardı çöp atarken kedi çıkmış korkmuş düşüp ayağını kırdı göbeği mosmor olmuştu şükür hiç bir şey olmamıştı gebelikten yana. Tutunacak embriyo için öyle hemen her şey zarar vermez. Asla kafana takma yat dinlen.

Bugün 3.günüm bulantım başladı. Belki progestan yüzündendir bilemiyorum. Genel olarak bulanti belirtisi olan cok fazla yok sanırım
Progesteron seviyeniz çok yüksekse olabilir canım bulantı beşinci gün embriyosu ise belirti de olabilir tabii hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…