2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aslında yatmanın hiç bir bilimsel yanı yoktur kuzum ilişki olmamasının filan da sırf iç rahatlığı olsun diye ama kanıtlanmış bir şey yok ortada. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Doktor bu kadar rahatsa vardır bir bildiği dedim içim rahat çok şükür Amiinn inşallah canım, güzel sonuçlarımız olsun

Kızlarım 10. gün 975 geldi sonuç sanıyorum ki double

Benim transferden önce rahim kalınlığı olması gerekenden fazlaydı 15 mm ölçüldü. Bu çok moralimi bozmuştu. O yüzden 4. Gün çok umutsuzken test yaptım ve ilk çizgiyi o gün gördüm, belli ki biraz erken tutunmuş

Şimdi bekleyen tümm kardeşlerime Her zamanki gibi dua zamanı İnşallah hepimiz sağlıklı evletlarla nasipleniriz

Çok tebrikler canımsonucun çok güzelhayırlısı olsun

Ayyy canim canimm tebriklerrr Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlere

Tebrik ederim hayırlı olsun

Tebriklerrrrrr ay ne guzel haberler geliyor darisi bekleyenlerin başina. hayirli ugurlu olsun insallah canim seninde 2 transfermiydi bu?

ay maşallah ne güzel değer

Hayırlı olsunnn Allahım kucağınıza almayı nasip etsinn

Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşqllahdeğerin sanki ikiz gibi inşallah.ayrıca çok tebrik ederim.bende yarın muayene ve heyete gidec2m darısı bizlere de inşallah

Oh oh oh hayırlı uğurlu olsun kuzum. Çift transfer miydi ?10.gün için harika gerçekten ikiz olabilir. Sağlıkla ilerlesin kuzum sağlıkla al kucağına hamiş olduğuna göre duan daha makbul ne olur dua et bizlere bize belirtilerini yaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…