- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Ayy ne bileyim benım ıcın iyi midir kötümüdür ama bugun ozellıkle cok zorladı benı ınsallah guzel olaylar gelışiyor durAa iyi yapmışsın canım zorlama tabi neden o kadar sancın oldu ki acaba yerleşiyor mu
Canım kötü düşünme sakın ama devamlı da yatma kan dolaşımı çok önemli bu süreçteAyy ne bileyim benım ıcın iyi midir kötümüdür ama bugun ozellıkle cok zorladı benı ınsallah guzel olaylar gelışiyor dur
Evet benimkide öyle dedi canım yemek yapabilirsin çok eğilip kalkmadan dedi işlerini yap sadece Süpürge yapma dedi onda biz biraz zorluyoruz çünkü kendimiziKızlar ben hiç yatmıyorum.doktorum yatmanın hicbir bilimsel dayanağı ve faydası olmadığını söylüyor.günlük islerini yapabilirsin sadece spor yapmak,ağır kaldırmak yasak.bir de çay ,kahve,asitli icecekler ve baharatli yemekler yasak.
Ben de hic yatmiyorum artik normal hayatima dondum..sadece süpürge vs kullanmıyorum..yemek bulaşık makinesi doldurma vs işlerimi yapiyorumEvet benimkide öyle dedi canım yemek yapabilirsin çok eğilip kalkmadan dedi işlerini yap sadece Süpürge yapma dedi onda biz biraz zorluyoruz çünkü kendimizi
Yokk evde dolasıyorum az meaafelı ıle hatta sımdı esımle bırlıkte sokakta yurüyüş yapıp geldım temız oksıjen iyigeldiCanım kötü düşünme sakın ama devamlı da yatma kan dolaşımı çok önemli bu süreçte
Bende canım dün 45 dkka yavaş yavaş yürüdümBen de hic yatmiyorum artik normal hayatima dondum..sadece süpürge vs kullanmıyorum..yemek bulaşık makinesi doldurma vs işlerimi yapiyorum
Amin canım inşallahYokk evde dolasıyorum az meaafelı ıle hatta sımdı esımle bırlıkte sokakta yurüyüş yapıp geldım temız oksıjen iyigeldiama halen şikayetlerim devam edıyor umarım sonu guzel olur hepımız ıcın
Tek süpürge açan ben miyim yani yaaKızlar ben hiç yatmıyorum.doktorum yatmanın hicbir bilimsel dayanağı ve faydası olmadığını söylüyor.günlük islerini yapabilirsin sadece spor yapmak,ağır kaldırmak yasak.bir de çay ,kahve,asitli icecekler ve baharatli yemekler yasak.
İlk dört beş gün süpürge açmam sonra açarımTek süpürge açan ben miyim yani yaaben de öyle harıl harıl süpürmedim tabiki dyson ın şarjlı süpürgesi ile en düşük ayarda parke başlıgıyla süpürdm üstten üstten bastırmadım bileee
Tazee sıcak direk vallaAmin canım inşallahCanım taze transfer mi oldun dondurulmuş mu oldun
Ama şuanda bilee belim kopuyorTazee sıcak direk valla
Canım bol su iç bu hem opunun etkisi olabilir hemde tutunma gibi geliyor bana ikisi ard arda olanlarda bu tarz ağrıları duydum çoğuda gebe dikkat et canımTazee sıcak direk valla
Kuzum kaç yumurta toplanmıştı?Tazee sıcak direk valla
Canım benim geçen sefer taze transferdi. Taze transferde bunlar daha çok yaşanıyor üst üste ilaç işlem. Ağrıdan kıvranıyordum hatırlıyorum. Sürekli hasta oldum olcam diye bakıyordum. Sonuç pozitif olmuştu. Bence iyiye işaret korkma. Göğüs hassasiyeti var mı ?Tazee sıcak direk valla
10 yumurta 5. Gune 4 tane kaldı 3 u 1. Kalıte aa 1 ıde abKuzum kaç yumurta toplanmıştı?
Cok yok yanııı zorlarsam belkıCanım benim geçen sefer taze transferdi. Taze transferde bunlar daha çok yaşanıyor üst üste ilaç işlem. Ağrıdan kıvranıyordum hatırlıyorum. Sürekli hasta oldum olcam diye bakıyordum. Sonuç pozitif olmuştu. Bence iyiye işaret korkma. Göğüs hassasiyeti var mı ?
Opu neyCanım bol su iç bu hem opunun etkisi olabilir hemde tutunma gibi geliyor bana ikisi ard arda olanlarda bu tarz ağrıları duydum çoğuda gebe dikkat et canımbirde opudan sonra genelde kabızlık sıkıntısı oluyor transferden sonra kabızlığı istemiyorlar genelde eğer kabızlığın olursa onun için kayısı hoşafı tavsiye ederim canım
Kaçıncı günündesin kuzum biraz geç başlıyor göğüs hassasiyeti çünküCok yok yanııı zorlarsam belkı
Şundan sordum kuzum çok yumurta toplanınca taze transferde gebelik ohss yi tetikliyormuş acaba yoğun ağrı çekme sebebin o olabilir mi diye düşündüm10 yumurta 5. Gune 4 tane kaldı 3 u 1. Kalıte aa 1 ıde ab