2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar ben hiç yatmıyorum.doktorum yatmanın hicbir bilimsel dayanağı ve faydası olmadığını söylüyor.günlük islerini yapabilirsin sadece spor yapmak,ağır kaldırmak yasak.bir de çay ,kahve,asitli icecekler ve baharatli yemekler yasak.

Evet benimkide öyle dedi canım yemek yapabilirsin çok eğilip kalkmadan dedi işlerini yap sadece Süpürge yapma dedi onda biz biraz zorluyoruz çünkü kendimizi

Evet benimkide öyle dedi canım yemek yapabilirsin çok eğilip kalkmadan dedi işlerini yap sadece Süpürge yapma dedi onda biz biraz zorluyoruz çünkü kendimizi
Ben de hic yatmiyorum artik normal hayatima dondum..sadece süpürge vs kullanmıyorum..yemek bulaşık makinesi doldurma vs işlerimi yapiyorum

Canım kötü düşünme sakın ama devamlı da yatma kan dolaşımı çok önemli bu süreçte
Yokk evde dolasıyorum az meaafelı ıle hatta sımdı esımle bırlıkte sokakta yurüyüş yapıp geldım temız oksıjen iyigeldi ama halen şikayetlerim devam edıyor umarım sonu guzel olur hepımız ıcın

Amin canım inşallah Canım taze transfer mi oldun dondurulmuş mu oldun

Tek süpürge açan ben miyim yani yaa ben de öyle harıl harıl süpürmedim tabiki dyson ın şarjlı süpürgesi ile en düşük ayarda parke başlıgıyla süpürdm üstten üstten bastırmadım bileee

İlk dört beş gün süpürge açmam sonra açarımevde çocuk olunca mecbur bulaşık çamaşır çok yormadan yapabildigim kadar

Tazee sıcak direk valla
Canım bol su iç bu hem opunun etkisi olabilir hemde tutunma gibi geliyor bana ikisi ard arda olanlarda bu tarz ağrıları duydum çoğuda gebe dikkat et canım birde opudan sonra genelde kabızlık sıkıntısı oluyor transferden sonra kabızlığı istemiyorlar genelde eğer kabızlığın olursa onun için kayısı hoşafı tavsiye ederim canım

Tazee sıcak direk valla
Canım benim geçen sefer taze transferdi. Taze transferde bunlar daha çok yaşanıyor üst üste ilaç işlem. Ağrıdan kıvranıyordum hatırlıyorum. Sürekli hasta oldum olcam diye bakıyordum. Sonuç pozitif olmuştu. Bence iyiye işaret korkma. Göğüs hassasiyeti var mı ?

Cok yok yanııı zorlarsam belkı

Opu ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…