- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 30
Günde 1 çay içebilirsin dediler bana canımCay icebiliyorduk demi yaa valla zaman geçmiyor bi cay icsek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 1 çay içebilirsin dediler bana canımCay icebiliyorduk demi yaa valla zaman geçmiyor bi cay icsek
Ay ne bileyim ortada duruyor diye istemsiz ayağımla ittim otomatik bir hareket oldu Aynen çok tehlikeli Yarın kararlıyım dışarı çıkacağım kuzum temiz hava alayım sakin bir yerde. Resmen hasta gibi oldu suratımKız sen dikkat et sen damacana itmek ne demek bende unutuyorum gerçi ama unutmamamiz lazım. Ev içinde dolan kuzum
Çok açık bir iki fincan ben şu ana kadar toplamda bir fincan içtim. Yarın itibariyle günde bir ikiye çıkaracağımCay icebiliyorduk demi yaa valla zaman geçmiyor bi cay icsek
Ben iki günde mahvoldum çık tabi en azından yakın bir yerde kısa yürüyüş yapabilirsinAy ne bileyim ortada duruyor diye istemsiz ayağımla ittim otomatik bir hareket oldu Aynen çok tehlikeli Yarın kararlıyım dışarı çıkacağım kuzum temiz hava alayım sakin bir yerde. Resmen hasta gibi oldu suratım
Öyle kuzum sürekli ilaç iğne yatak hasta pozisyonuna girdimBen iki günde mahvoldum çık tabi en azından yakın bir yerde kısa yürüyüş yapabilirsin
Valla çıkın kızlar bende dğn çıktım o kadar iyi geldi ki 45 dkka falan yürüdüm yavaş yavaşBen iki günde mahvoldum çık tabi en azından yakın bir yerde kısa yürüyüş yapabilirsin
Nasıl gidiyor kuzum yoktun sanki buralardaGünde 1 çay içebilirsin dediler bana canım
Gerçekten mi ne biliyim doktor biraz negatif konuştu inşallah iyi olur herşey hepimiz için çok teşekkür ediyorumValla 9 yumurta cok sahane bir rakam benden sadece 2 toplandi ya 9 çıksa düğün bayram ederdim Masallah cok iyi bir sayi canim
Hayırlı olsunn. Benden 9 yumurta toplandı ertesi güne 8 tanesi döllendi. 5. Güne 3 sağlıklı embriyo kaldı ve şuan mutluluktan ağlayabilirim
İnşallah canımm çok sağol, valla herkes iyi şeyler söylemiş buradaki yorumlara çok güveniyorum tecrübe konuşuyor sonuçta Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin hepimizin evini şenlendirsin İnşallahKuzum üç yumurtası olan biri olarak sayı hiç kötü değil inşallah sağlıklı embriyoların olur illa görünenin hepsi dolu olacak diye bir durum yok ilaçla geliştiriliyor çok normal bence arada çok fark yok. Hiç takılma bunlara.
Amiin inşallah canımİnşallah canımm çok sağol, valla herkes iyi şeyler söylemiş buradaki yorumlara çok güveniyorum tecrübe konuşuyor sonuçta Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin hepimizin evini şenlendirsin İnşallah
Özendim şimdiden yarın olunca tembelliğime yenilmem inşallahBen de bugün sağlık ocağına yürüdüm ilaç yazdırmaya nasıl güzel güneş vardı
Ben kullandım cnm üç günlük bir antibiyotik azitro adıtransferden önce herhangi bir antibiyotik kullanan varmı
doktor bana günün aynı saattinde vurmaya özen göster demiştiCanim sana gonapeptly icin saat verildi mi, ben bugun yapcam da 1 saate yapim diorum
Arada girip bakıyorum canım iyi gidiyor şimdilik pazartesiyi bekliyorum senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor kuzum yoktun sanki buralarda
Ohh masallaahh ben bugun cok sancılıyım fakat dün dr umdan izin alarak eczaneye kadar yürüyeyim dedim sokagın başsına kadar iyi ama sonrası ezıyet oldu hemen kestirme den gerı döndüm cünkü baktım adım atmalarım cok ufak zorluyor benı ve belime agrı vuruyor bende zorlamak istemedimValla çıkın kızlar bende dğn çıktım o kadar iyi geldi ki 45 dkka falan yürüdüm yavaş yavaş
Seste ver bize öyle yatarak geçiriyorum çoğunlukla kuzum. Haftaya çarşambayı bekliyorum bendeArada girip bakıyorum canım iyi gidiyor şimdilik pazartesiyi bekliyorum senin nasıl gidiyor
Aa iyi yapmışsın canım zorlama tabi neden o kadar sancın oldu ki acaba yerleşiyor muOhh masallaahh ben bugun cok sancılıyım fakat dün dr umdan izin alarak eczaneye kadar yürüyeyim dedim sokagın başsına kadar iyi ama sonrası ezıyet oldu hemen kestirme den gerı döndüm cünkü baktım adım atmalarım cok ufak zorluyor benı ve belime agrı vuruyor bende zorlamak istemedim
Veririm canım arada gez canım evde dahi olsa kan dolaşımı için ayy ard arda inşallah güzel sonuçlar alırızSeste ver bize öyle yatarak geçiriyorum çoğunlukla kuzum. Haftaya çarşambayı bekliyorum bende
Amiin inşallah kuzum inşallahVeririm canım arada gez canım evde dahi olsa kan dolaşımı için ayy ard arda inşallah güzel sonuçlar alırız