2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ev içinde tur atıyor musun peki tatlım

Ben artık yatmıyorum 2 gun aynen senin gibi yattım arada gezerek simdi genelde oturuyorum mutfağa giriyorum yemek yapıyorum vs aksam oluverdi bugun
Çok iyi kuzum öyle yap kan akisida önemli çünkü. Ben şuan 2. Gündeyim oluşum 48 saat içerisinde oluyor diye dikkat ediyorum ama sonrası benimde öyle olur yoksa çatlar insan kuzum

Yani yürümekle merdiven çıkmakla vs düşmez dedi dr normal hayatına dönebilirsin spor yapma dedi. Olacağı varsa ne yaprsan yap oluyor dye düşünüyorum. Ayrıca uzun kablosuz el süpürgesi ile süpürdüm yavas yavas bence bir sakıncası yoktur kendimi zorlamadan ev işlerin bakıyorum mecbur

Ben o iğneyi vuruyorum canım maalesef sonrası ağrıyor yerleri şişiyor birazda. Ancak çok yavaş ilacı verip, sıkıca bastırınca çabuk iyileşiyor ben öyle tecrübe ettim

Ne kadar kişi varsa o kadar hikaye var. Ne sıkıntılardan geçiyoruz. Rabbim kolaylaştırsın inşallah. İnsan ister istemez bunu yapıyor ben banyoda uzun süre kaldım diye mi oldu demiştim kendime sonra dedim saçmalama savaşların ortasında doğuyor bebekler. Doğal seçilim güçlü olan hayatta kalıyor. Olmayan bir şekilde eleniyor. Bu olmasaydı ortalık anomalisi olan çocuktan geçilmezdi bu gerekli ve güzel bir işleyiş öyle düşün filan demişti doktorum. İnan bebek öyle zayıf bir varlık değil aslında çok güçlü. Sağlıklı olsaydı sen ne yaparsan yap orada olmaya devam ederdi kuzum. Elbette dikkat edeceğiz ama olanın önüne geçilmiyor. Hala kabuslar görüyorum zor ama gerçekte bu. İnşallah güzel olsun bu kez hepimizin yüzü gülsün

Coraspin
Oksapar
Estrafom 3 adet
Dvit3
Biesteron dhea
Fenamom vitamin..
Progestan fitil günde 3 kez..
Prolutex iğne kullanıyorum cnm
Biesterona neden devam ediyorsun kuzum. Hemen hemen aynı ilaçlarmış. Benim ilaçlardan oluyor anlıyorum aslında belirti değil ondan sordum kuzum.

Kesinlikle katılıyorum herşey Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını istiyoruz yaşadığımız kötü günler geride kalsınn inşallah tez zamanda güzel haberlerle

Biesterona neden devam ediyorsun kuzum. Hemen hemen aynı ilaçlarmış. Benim ilaçlardan oluyor anlıyorum aslında belirti değil ondan sordum kuzum.
Iste bu ilqclari ben de kullanıyorum neden bende tık yok...Gerci ben biraz kiloluyum yağdan hissetmiyorumdur belki
Dhea yi da bilmem bıraktırmadi..

Iste bu ilqclari ben de kullanıyorum neden bende tık yok...Gerci ben biraz kiloluyum yağdan hissetmiyorumdur belki
Dhea yi da bilmem bıraktırmadi..
Bünyeye göre değişiyor demekki. Yumurta kalitesi için ya bana bıraktırmıştı ilk tedavimde transfer sonrasında. Bu tedavide kullanmadım zaten. Ondan merak ettim

Kızlar bugün 2. Deneme için sıfırdan başladım tedaviye dediğim gibi fazla yunurtaları yormadan doğal akışıyıla olacak. Ama yine de pergovetis ipne ve klomen verdi. Pzt kontrole gidicem bakalım hayırlısıyla inşallah güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…