Ayy test yaptin mi bacimBenim 9. Gün daha yeni acımaya başladı ama net progestan etkisi
Ben de onu anlamadm çnkü 10. Gün yani 16 nisanda kan ver dediler o zman transfer de sayılıyor diye düşündmAnladım canım iyi cıkmıs erkenden masallahhh
Bırde senın 5. Gün dedıgın aslında 4. Gün yapmıssın negatof cıkmıs tranafer gününü saymıyolar
Yaptım yaptım da kuzum kan testi için yarını bekliyorumAyy test yaptin mi bacim
Ben yine de günümü bekliyim diyorum 2 gün kaldı zaten aşırı sakinim hayrettbugün kan versen çıkar aslında eğer idrarda pozitifse
9. Gün test istemiş demek ki doktorun, benimki 10. Gün istedi bazısı 12. Gün istiyormuş bilemiyorum neden amaBen de onu anlamadm çnkü 10. Gün yani 16 nisanda kan ver dediler o zman transfer de sayılıyor diye düşündm
7 nisan transfer
Insallahhhhhh pozitif haberini aliriz canimYaptım yaptım da kuzum kan testi için yarını bekliyorum
Dr kendisi dedi 10. Gün 16 nisana geliyor diye bi sorayım bakayım9. Gün test istemiş demek ki doktorun
Pozitifi gördüğün için o sakinlikBen yine de günümü bekliyim diyorum 2 gün kaldı zaten aşırı sakinim hayrett
Yaniii bugum adet agrısı gibi yasıyorum bıraz modum düştü10 nısan da transfer oldum 5. Gun blastokist embroyosu 4. Günüm ama bu agrılar bugun bıraz benı yorucak gıbı
Gecen sene kendi kendine hamile kaldigimda, yani daha hamile kaldigimi ogrenmeden cok once karin agrisiyla gittim ilk doktora, adetime de daha vardi 4-5 gun. Daha ortada cocuk o kadar yoktu ki doktor kum dusuruyor olabilirsin diyip ilac vermisti..sonra aradan 10 gun gecti adetim gecikti, test yapip oyle hamile oldugumu ogrenmistik, kum diilmis yaniBen de sadece adet belirtisidir kizlar adet günüm 19 u3 4 gun onceden de baslar bu belirti..Transferden bu yana yoktu birsey
İnşallah pozitiftir yine de idrara güvenmiyorumPozitifi gördüğün için o sakinlik
Aminnn allah razı olsun canım insallahjGecen sene kendi kendine hamile kaldigimda, yani daha hamile kaldigimi ogrenmeden cok once karin agrisiyla gittim ilk doktora, adetime de daha vardi 4-5 gun. Daha ortada cocuk o kadar yoktu ki doktor kum dusuruyor olabilirsin diyip ilac vermisti..sonra aradan 10 gun gecti adetim gecikti, test yapip oyle hamile oldugumu ogrenmistik, kum diilmis yaniyani adet agrisi gibi karin agrisi cok onceden baslasa bile belirti olabilir, moralinizi bozmayin Insallah bu hayirli gunlerde guzel haberler alacaksiniz P
Aşkım ben 2. Günden bütün belirtileri yaşadım kendimce güyaBenim 9. Gün daha yeni acımaya başladı ama net progestan etkisi
Ya iste anlatamıyorum kiz ben belirti yasamak için deli oluyorum ya..Tik yok kendimce de yaşayamıyorum.zorla da...Aşkım ben 2. Günden bütün belirtileri yaşadım kendimce güya
Aynen ben de ilk günler ay halsizim ay kasıklarım ağrıyo ay başım dönüyo diyodum eşim dedi e dr dedi ya bunlar olabilir bunlar belirti değildir diyeAşkım ben 2. Günden bütün belirtileri yaşadım kendimce güya
Koyulaşıyor mu? Koyulaşıyorsa güven benceİnşallah pozitiftir yine de idrara güvenmiyorum
Senin 4 mu oldu kuzum 5 miYa iste anlatamıyorum kiz ben belirti yasamak için deli oluyorum ya..Tik yok kendimce de yaşayamıyorum.zorla da...Tutunuyor anacım sizinki bak gor
Aynı şeyi biraz önce eşimde dedi Dr dedi bunları sakin ol ve uzanAynen ben de ilk günler ay halsizim ay kasıklarım ağrıyo ay başım dönüyo diyodum eşim dedi e dr dedi ya bunlar olabilir bunlar belirti değildir diyeo gunden beri belirti yok
Testler bu şekilde çıktıKoyulaşıyor mu? Koyulaşıyorsa güven bence