2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yarın sabah transferim var dualarınızı bekliyorum Çok heyecanlıyımm İşlem ağrılı oluyor mu acaba? Tecrübeliler bilgi verebilir mi?
Hiç ağrı olmuyor çok güzel ve heyecanlı oluyor. Ben idrara çok sıkışık gitmişim nasıl duruyosun böyle dediler 2 bardak çıkarttırdılar güzel geçiyor dualar ederken transfer işlemi gerçekleşti saniyelik. Şimdiden hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim. Hayırlı sonuçlar olur hepimiz için inşallah

Benim test günüm 22 si persembe

Adet gunum 19 u pazartesi...Yani test gunume kadar gelen giden olmazsa zaten teste gerek kalmaz Ben bekleme test yöntemini kullanmak istiyorum

Maşallah, çok güzel görünüyorlar.
Yapmayacağım demiştim ama bunları gördükçe yapasım geliyor.
Maşallah diyeyim ben de testlerime tesekkur ederimmm
Yani bakalım kan testinde görücem yanlıtıcı mı sonuçlar benden sonraki arkadslara yön verir. Çnkü hiçbiryerde bulamadm idrar testi yaptıranları kimse merak etmemiş

Yarın sabah transferim var dualarınızı bekliyorum Çok heyecanlıyımm İşlem ağrılı oluyor mu acaba? Tecrübeliler bilgi verebilir mi?
Benim yumurta toplamadan sonra 2 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrım olmuştu. Transfer esnasında veya transferden sonra ise hiçbir şey hissetmedim. Hiç ağrı sızı olmadı.
Sadece şunu tavsiye edebilirim, evden çıkmadan idrarınızı yapın. Yanınıza da 2 şişe su alın, hastaneye girince yavaş yavaş içmeye başlayın. 1 litre yeterli oluyormuş.

Benim test günüm 22 si persembe

Adet gunum 19 u pazartesi...Yani test gunume kadar gelen giden olmazsa zaten teste gerek kalmaz Ben bekleme test yöntemini kullanmak istiyorum
Kullandığımız ilaçlar regl engelliyor canım, bırakmadan adet olamazsın yani test günü öğreneceksin güzel haber olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…