Hiç ağrı olmuyor çok güzel ve heyecanlı oluyor. Ben idrara çok sıkışık gitmişim nasıl duruyosun böyle dediler 2 bardak çıkarttırdılarYarın sabah transferim var dualarınızı bekliyorumÇok heyecanlıyımm İşlem ağrılı oluyor mu acaba? Tecrübeliler bilgi verebilir mi?
Çok teşekkür ederim. Hayırlı sonuçlar olur hepimiz için inşallahHiç ağrı olmuyor çok güzel ve heyecanlı oluyor. Ben idrara çok sıkışık gitmişim nasıl duruyosun böyle dediler 2 bardak çıkarttırdılargüzel geçiyor dualar ederken transfer işlemi gerçekleşti saniyelik. Şimdiden hayırlı olsun
Transfer gununu saymazsak 4 sayarsak 5.gunum..Senin 4 mu oldu kuzum 5 mi
Benim kalbim dayanmıyor test yapamam dahaTestler bu şekilde çıktı
İnşallahhh canım bakalımm görciiğiizzBenim kalbim dayanmıyor test yapamam daha
Ve de testlerin koyulasiyor canim gebesin inansanaaaa
Maşallah, çok güzel görünüyorlar.Testler bu şekilde çıktı
Maşallah diyeyim ben de testlerimeMaşallah, çok güzel görünüyorlar.
Yapmayacağım demiştim ama bunları gördükçe yapasım geliyor.
5 le 7 yi kıyaslayacaksın kuzum artmış işte üstelik kurumadan önce sen daha güzel görmüşsündürTestler bu şekilde çıktı
Benim yumurta toplamadan sonra 2 gün boyunca adet ağrısı gibi ağrım olmuştu. Transfer esnasında veya transferden sonra ise hiçbir şey hissetmedim. Hiç ağrı sızı olmadı.Yarın sabah transferim var dualarınızı bekliyorumÇok heyecanlıyımm İşlem ağrılı oluyor mu acaba? Tecrübeliler bilgi verebilir mi?
Ben de gün aşırı yapıyorum valla tutamıyorum kendimiMaşallah, çok güzel görünüyorlar.
Yapmayacağım demiştim ama bunları gördükçe yapasım geliyor.
Nasıl peki, değişiklik var mı?Ben de gün aşırı yapıyorum valla tutamıyorum kendimi
Kullandığımız ilaçlar regl engelliyor canım, bırakmadan adet olamazsın yaniBenim test günüm 22 si persembe
Adet gunum 19 u pazartesi...Yani test gunume kadar gelen giden olmazsa zaten teste gerek kalmazBen bekleme test yöntemini kullanmak istiyorum
Var kuzum net görüyorum artık, ama benim ilk testte çok erken çıktı zaten. Muhtemelen olması gerekenden çok daha erken tutundu. Yarın bi kan vereyim bakalım artık, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahNasıl peki, değişiklik var mı?
Genelde gunu gününe olurum ben canim amaKullandığımız ilaçlar regl engelliyor canım, bırakmadan adet olamazsın yanitest günü öğreneceksin güzel haber olacak inşallah
Aa aynı durumdayızz yanii şuan o zmann sevindim kaçıncı gün yarın 10 muVar kuzum net görüyorum artık, ama benim ilk testte çok erken çıktı zaten. Muhtemelen olması gerekenden çok daha erken tutundu. Yarın bi kan vereyim bakalım artık, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Evet canım, benim transfer 5 Nisan yarın test günüm, bir de cumartesi tekrarlarım meraktan doktor istemese bileAa aynı durumdayızz yanii şuan o zmann sevindim kaçıncı gün yarın 10 mu
Sen neden listeye ekli değilsin yahuAa aynı durumdayızz yanii şuan o zmann sevindim kaçıncı gün yarın 10 mu
pozitifi görüp nasıl bekleyebiliyorsunuz yaAa aynı durumdayızz yanii şuan o zmann sevindim kaçıncı gün yarın 10 mu