Ben 7 nisanda transfer oldum bugun 8. Günüm kan testim cuma günü. Ama idrar testi yaptım 5. Gün negatif çıktı.Merhaba tam soruyu anlamadim. Kendiliginden hamile kalmaktan mi bahsettiniz acaba? Çnku transferle pozitif alanlar oldu ve devamida geliyor gelecek insallah Allahin izniyle
benimde 19nda yakınızMerhaba
Allah nasip ederse transfer tarihim 20 nisan
yaaa çok sevindimm . Hayırlı sonuçlar alalım inşallahbenimde 19nda yakınız
Inşallah idrar testin doğrudur canımBen 7 nisanda transfer oldum bugun 8. Günüm kan testim cuma günü. Ama idrar testi yaptım 5. Gün negatif çıktı.
6. 7. ve 8. Gün pozitif çıktı kan testime 2 gün var acaba idrar testi doğru mudur böyle sonuç alan oldu mu merak ettim
Ayy harikaa hayırlı olsun inşallahh canımm kat katt katlansınnn inşallah benm de pozitiftir. bekle bekle sabır taşı olduk vallaInşallah idrar testin doğrudur canımBenim de 5. Gun dondurulmuş embriyo transferi 3 nisanda yapıldı. 6. Gun erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm. Sonra 9. Ve 10. Cu gün yaptım. 10. Cu gün gidip kan testi verdim. Doktor pozitif dedi inşallah. Yarın tekrar test vercem duruma bakılacak inşallah katlar eğer seninki de dondurulmuş embriyo ise pozitif alma oranın yüksek diye düşünüyorum hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız
Inşallah canım hepimizinki çok çok iyi olsun inşallahAyy harikaa hayırlı olsun inşallahh canımm kat katt katlansınnn inşallah benm de pozitiftir. bekle bekle sabır taşı olduk valla
Merhaba canım koyulaşma varsa gerçek anlamda pozitiftir sanırım. Hayırlı olsun inşallahBen 7 nisanda transfer oldum bugun 8. Günüm kan testim cuma günü. Ama idrar testi yaptım 5. Gün negatif çıktı.
6. 7. ve 8. Gün pozitif çıktı kan testime 2 gün var acaba idrar testi doğru mudur böyle sonuç alan oldu mu merak ettim
İnşallah canım sen de yarın yaz bakalm merakla bekliyorum sonuçlrımızıInşallah canım hepimizinki çok çok iyi olsun inşallahBu işin en zor kısmı beklemekmis valla hiçbir şeyi bu kadar hem heyecanla hem de stresle beklemedim Senin de pozitif olur inşallah. 2 gün daha sabret güzel haberle gel inşallah
İnşallah canım sen de yarın yaz bakalm merakla bekliyorum sonuçlrımızı
İnşallahh canım inşallahhMerhaba canım koyulaşma varsa gerçek anlamda pozitiftir sanırım. Hayırlı olsun inşallah
Kan değerin kaç çıktı canım merak ettimInşallah canım hepimizinki çok çok iyi olsun inşallahBu işin en zor kısmı beklemekmis valla hiçbir şeyi bu kadar hem heyecanla hem de stresle beklemedim Senin de pozitif olur inşallah. 2 gün daha sabret güzel haberle gel inşallah
816.4 cikti canımKan değerin kaç çıktı canım merak ettim
Yazarim tabikiİnşallah canım sen de yarın yaz bakalm merakla bekliyorum sonuçlrımızı
Maşallaaaahhhhh harika sonuç
YaaaDüşünen dusune kendimde belirti buldum goguslerim aciyor sanki
Düşünen dusune kendimde belirti buldum goguslerim aciyor sanki
Şimdi bu sonuç ikiye katlanırsa gebelik takibine başlayacak doktorunuz.816.4 cikti canım
Beni çok güldürüyorsunDüşünen dusune kendimde belirti buldum goguslerim aciyor sanki
Yaaaiyiymiş bende de regl gıbı arada bı sızı gelıyor karnıma