Ben dırek keadedılsem turkıyenın gazını bulurlar bende rusyadan bosuna alıyorlar 10 yasından berı o problem vardusune dusune gebe kalacam valla..
Ya canim... benim ennnn buyuk adet belirtim gazdır...dünden beri basladisende de var mi
Normal idrar testı mi yoksa eeken gebelık testı mı yaptınBen 7 nisanda transfer oldum bugun 8. Günüm kan testim cuma günü. Ama idrar testi yaptım 5. Gün negatif çıktı.
6. 7. ve 8. Gün pozitif çıktı kan testime 2 gün var acaba idrar testi doğru mudur böyle sonuç alan oldu mu merak ettim
Ben de de yoktur kesin canim..inan düşünmekten aciyorBeni çok güldürüyorsunsen diyince baktım bende tık yok
Normal idrar testiNormal idrar testı mi yoksa eeken gebelık testı mı yaptın
Adet belirtisi mi yani o zaman mi başlıyor...Yoksa 7/24 muBen dırek keadedılsem turkıyenın gazını bulurlar bende rusyadan bosuna alıyorlar 10 yasından berı o problem var
Olsun bu eğlence bile moral oluyor bizeBen de de yoktur kesin canim..inan düşünmekten aciyor
7/24Adet belirtisi mi yani o zaman mi başlıyor...Yoksa 7/24 mu
Yapmaz mıııııKullandığımız ilaçlar gaz yapıyor olabilir mi? Benim eskiden hiç öyle bir problemim yoktu ama transfer gününden beri çok fena.
Anladım canım iyi cıkmıs erkenden masallahhhNormal idrar testi
İnsallaahhh tutunma evrelerıdırBen de sadece adet belirtisidir kizlar adet günüm 19 u3 4 gun onceden de baslar bu belirti..Transferden bu yana yoktu birsey
Vallaaa benım ki 20.000 tl yı gectı ama raporla alma sansın varsa basvurup daha uygun hale getırebılrısnkızlar transfer hazırlıgı ve öncesi için ilaçlara toplam kaç para ödediniz. o ilaçlarada rapor veriyolarmı
Insallah canim insallahİnsallaahhh tutunma evrelerıdır
Aynennn tatlımmmInsallah canim insallah
Ayni gunntransfer olmusuz seninle
Benim 9. Gün daha yeni acımaya başladı ama net progestan etkisiBeni çok güldürüyorsunsen diyince baktım bende tık yok
bugün kan versen çıkar aslında eğer idrarda pozitifseBen 7 nisanda transfer oldum bugun 8. Günüm kan testim cuma günü. Ama idrar testi yaptım 5. Gün negatif çıktı.
6. 7. ve 8. Gün pozitif çıktı kan testime 2 gün var acaba idrar testi doğru mudur böyle sonuç alan oldu mu merak ettim