2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

pozitifi görüp nasıl bekleyebiliyorsunuz ya ben olsam soluğu hastanede alırım 5.gün embriyosu 7.yada 8.günde kanda çıkıyor çünkü dr lar bile söylüyor sadece garanti olsun diye 10yada 12yi bekletiyolar
Defalarca kez kan vermiyim diye canım yaa, idrarla takip ediyorum artışı zaten. Delinmedik yerimiz kalmadı kolum da Bi kere delinsn

Progestoranı bırakmadan olmazsın kuzum zaten regl. Engelliyor. Test günü öğrenmiş olacaksın inşallah hemen hemen aynı anda sanırım benim üçüncü gün embriyosu diye geç öğreniyorum baya
Ayy oyle mi benim bu 5.tedavim de 3 negatif aldim daha oncesi belki ben de yanlış hatırlıyor olabilirim..Kafa mi kaldi

pozitifi görüp nasıl bekleyebiliyorsunuz ya ben olsam soluğu hastanede alırım 5.gün embriyosu 7.yada 8.günde kanda çıkıyor çünkü dr lar bile söylüyor sadece garanti olsun diye 10yada 12yi bekletiyolar
Şimdi gidip kan vericem değer düşük çıkarsa modum düşer günümde vermedim diye kendime kızarım kan versem de yine artması lazım yine beklicem 2 gün. bi sorun olursa dr u darlıcam sonra gününde niye vermedin dicek vs vs vs en iyisi dr ları dinliyim vardır bi bildikleri diyip bekliyorum
Zaten 17 nisanmış 10. Günüm 1 gün daha eklendi

Ayy oyle mi benim bu 5.tedavim de 3 negatif aldim daha oncesi belki ben de yanlış hatırlıyor olabilirim..Kafa mi kaldi
O progesteron şeysi zaten gebelik belirtisi gibi belirti veriyor. İnsan ondan da korkuyor neyse şu an midem kazınıyor uyusam geçer mi ya dün tatlı da yedim üstelik gece asla yemem diyordum yedim.

Arkadaşlar merhaba. Ben de dün iğneleri kullanmaya başladım. İnşallah hepimize en güzel şekilde sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olur. 7 aylık evliyim eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için zaman kaybetmeden başlayalım dedik. İlk denememiz 27 yaşındayım. Amh değerim 5.82 polikistik over değilim. Doktor yumurtaların çok iyi duruyor dedi dün. Ama ben çok mutsuzum sürekli ağlamak istiyorum normal mi gerçekten nedenini bilmiyorum çok hevesli başlamıştım oysaki

Hello Hanımlar

Ben de transfer sonrası bekleme sürecindeyim, daha çok yeni. aynı durumda olanlar varsa hissettiklerinizi paylaşabilir misiniz?
Doktorum bana evde dinlenmemi söyledi, sadece yemek ve lavabo ihtiyacı için kalkmalı, onun dışında hep dinlenmeliymişim. Evde bi şekilde vakit geçiyo ama kendimi çok dinliyorum.
Sonucu öğrenmiş arkadaşlar varsa, onlar da nasıl belirtiler yaşadıklarını anlatırsa çok memnun olurum

Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah güzel sonuçlanır. Bu bir süreç ve nekadar süreceği belli olmayan bir süreç. Ben eylülde ilk görüşmeye gittim ocakta anca iğnelere başladım her ay bir şey çıktı bir sonraki adete ertelendi. Nisanda anca transfer oldu. Yani tam 9 ay sürdü benim. Sabır gerektiren bir süreç hiç can sıkmaya değmez çünkü beklerken ömür geçiyor ben iğneleri keyifle vuruyordum kendime tedavi her ay ertelendi vardır bir hayır dedim bekledim sabırla devam ettim. O yüzden hiç ağlama biz elimizden geleni yapıcaz gerisi takdiri ilahi. Pozitif olmak en büyük etken yüzün hiç düşmesin

Ben transfer günü sanırım 3 litreye yakın su içmişimdir. Doktoru beklerken o kadar sıkıştım ki, ona sorarak lavaboya gittim. Derken yine içtim. bu kez de transfer sonrası operasyon odasında çok sıkıştım. Beklerken daha fazla dayanamayıp lavaboya gitmek durumunda kaldım. Bence de bi litre yeterli, fazlasına gerek yok.

Hayırlı olsun canm bana normal hayatına devam et dediler ama ilk 4 gün ara sıra kalkarak dinlendim. Bugun 8. Gün evi süpürdüm
Bende ara sıra mide bulantıları
Baş dönmesi
Bel ağrısı
Bacak ağrısı
Kasık ağrısı var ve adet olacakmışım hissi var
Ancak ben bunları hamilelik belirtisi olarak görmüyorum. İlaçlardan diye düşünüyorum. Belirti ise de 2 gün sonra görücem o zman söylerim

bu arada prolutex iğne vuran var mı bu nasıl bi acıdır vurduktan sonra şişiyor arı sokmuş gibi ağrıyor günlerce

Cok yatmak bana iyi gelmiyor canim ilk 2 gun Bayaa dinlendim artik yemek ev toplama vs yapiyorum yatmıyorum..
Iste o belirtileri hic sorma ben de ona taktim

Kiz senin her yanın ağrıyor ya..Ya benim neden agrimiyorrr

Canım cevabın için teşekkür ederim benim üzerinize afiyet gazım var, o da progesterondan kaynaklanabilirmiş. Günde 3 kez kullanıyorum. Ben proluton iğne vuruldum, iki kutu daha var, benimki de değdikçe acıyor. İçinde yağ olan iğneler böyle oluyo sanırım. Bi de oksapar iğne yapıyoruz her gün.

Gaz zaten Allahın emri bi de öyle bi şişiriyoki insanı patlayacak bomba gibi oluyo insan iğne vururken pıt diye incek gibi geliyor balon gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…