2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Anladım kuzum öyledir o zaman. Sormakta her zaman fayda var. Ben yanlış anlamadan çok korkarım bu süreçte. Duymadığım bir şey olduğu için merak ettim
Yok iyi yaptın canım. Böylece benim de kafamda soru kalmasın yani. Akıl akıldan da üstündür demişler . Biribimize fikir oluyoruz işte ne güzel

Hayirli ugurlu olsun canim saglikla tutunsun sana... Transfer olan arkadaslar hep bittikten sonra cok rahat geçtiğini soyluyor, bekleyenlere cesaret geliyor:) sende tecrubelerini anlatmak istersen dinleriz
Çok sağol cnm.ikinci transferim olduğu için tecrübeliydim.transfer bu sürecin en kolay kısmı bence.rahat acısız ve ağrısız İdrara sıkışık olmak zorluyor sadece o kısmı fena

Ilk ve son tedavin olur insallah, hayirlisi ile guzel haberleri verirsin

Hayırlı olsun❤İkiz olma olasılığı çok yüksek

Çok sağol cnm.ikinci transferim olduğu için tecrübeliydim.transfer bu sürecin en kolay kısmı bence.rahat acısız ve ağrısız İdrara sıkışık olmak zorluyor sadece o kısmı fena
Kesinlikle katılıyorum.
Transfer öncesi yolda başladım su içmeye. Ameliyat önlüğünü giydiğimde 1 litreden fazlası bitmişti suyun. Sonra tabi dayanamayıp 2 kere tuvalete gittim.
O kadar da sıkışık olmaya gerek yokmuş benim anladığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…