- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
Benim dün yumurta toplamam oldu cnm Perşembe de inşallah transferim olacskAyy bir heyecan var içimde ki sorma. Rabbim inşallah güzel eyler hepimizin sonuçlarını , sende kullandığını söyledin. Şimdi hangi asamadasin peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dün yumurta toplamam oldu cnm Perşembe de inşallah transferim olacskAyy bir heyecan var içimde ki sorma. Rabbim inşallah güzel eyler hepimizin sonuçlarını , sende kullandığını söyledin. Şimdi hangi asamadasin peki
Ayyy öyle mi hadi inşallah canım. Hayırlı haberler verirsin inşallahBenim dün yumurta toplamam oldu cnm Perşembe de inşallah transferim olacsk
Yok iyi yaptın canım. Böylece benim de kafamda soru kalmasın yani. Akıl akıldan da üstündür demişler . Biribimize fikir oluyoruz işte ne güzelAnladım kuzum öyledir o zaman. Sormakta her zaman fayda var. Ben yanlış anlamadan çok korkarım bu süreçte. Duymadığım bir şey olduğu için merak ettim
Çok sağol cnm.ikinci transferim olduğu için tecrübeliydim.transfer bu sürecin en kolay kısmı bence.rahat acısız ve ağrısız İdrara sıkışık olmak zorluyor sadece o kısmı fenaHayirli ugurlu olsun canim saglikla tutunsun sana... Transfer olan arkadaslar hep bittikten sonra cok rahat geçtiğini soyluyor, bekleyenlere cesaret geliyor:) sende tecrubelerini anlatmak istersen dinleriz
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahBen hiç zorlanmıyorum, çoğunlukla işaret parmağımla ittirdim ki hâlâ öyle devam ediyorum, sonuç bildiğiniz gibi pozitif. Çok kasmayın yani. Akışına bırakın.
İnşallah canım sende verirsin güzel ay yüzü suyu hürmetine en güzel.sonuclwri alalimAyyy öyle mi hadi inşallah canım. Hayırlı haberler verirsin inşallah
Aminn aminn inşallah yaaa. Emeklerimizin karşılığını da verir inşallah rabbimİnşallah canım sende verirsin güzel ay yüzü suyu hürmetine en güzel.sonuclwri alalim
Ilk ve son tedavin olur insallah, hayirlisi ile guzel haberleri verirsinKızlar iyi akşamlar,
Bugün gittim tedavim için, muayene oldum şuan da 3 tane yumurtan var dedi. Hemen iğnelere başlayalım dedi ayrıca bir sürü testler istedi eşim ve benden sağlık ocağında yaptırabilirsiniz yada devlet Hastanesi'nde dedi. İğnelere bu akşam saat 6-8 arası başla ve her akşam aynı saatte ol dedi. İğneleri aldık ilk iki adet ignemi oldum Allahım izniyle. Yarın da sağlık ocağına gidip istediği tahlilleri yaptıracağım. Haftaya Pazartesi gel yine ultrason ile bakacağız bakalım iğneler nasıl sonuçlar vermiş ona göre diğer haftayı planlayacagiz dedi. Şimdilik böyle kızlar durumlar iğneler de şunlar.
Aminnn kuzum aminnn. Hepimiz için aynı dilekler olsun inşallahIlk ve son tedavin olur insallah, hayirlisi ile guzel haberleri verirsin
Ohh masallaahhh5. Gun embriyosuydu 6. Gun idrar testinde silikti ama yine de belirgindi. Sonra 9. Cu gün yaptım netti. Bugün sabah tekrar yaptım yine net çıkınca kan testi verdim. 10. Cu günüm bugün 816,4 cikti. 2 gün sonra tekrar test yapcaz canım inşallah
Hayırlı olsun❤İkiz olma olasılığı çok yüksek5. Gun embriyosuydu 6. Gun idrar testinde silikti ama yine de belirgindi. Sonra 9. Cu gün yaptım netti. Bugün sabah tekrar yaptım yine net çıkınca kan testi verdim. 10. Cu günüm bugün 816,4 cikti. 2 gün sonra tekrar test yapcaz canım inşallah
Bilmiyorum şimdilik bakalım 2. Testimizde ne çıkacak supriz olur eğer öyle olursa inşallah hayırlısı ne ise o nasip olsunHayırlı olsun❤İkiz olma olasılığı çok yüksek
Kuzum nasılsın bir şey mi var ?He sen oylede kiyasliyosun, belkide dedigin gb bilmioruz ki. Hic bisi yasamayip pozitif olan cok okudum burda ben, yasadiklariniz da belirti deil aslinda die herkes soyleyince daha transfer olmadan kendimi sartlandirdim galiba ben
Kesinlikle katılıyorum.Çok sağol cnm.ikinci transferim olduğu için tecrübeliydim.transfer bu sürecin en kolay kısmı bence.rahat acısız ve ağrısız İdrara sıkışık olmak zorluyor sadece o kısmı fena
MerhabaKızlar transfer tarihim 30 Nisan
Bana da aynı işlelmer yapıldı. Estrofem verdi bana ndr. 1,5 ay kullanacğım. Bitince adet oalcaksın dedi dr.Bende persembe son ilacı yuttum. Ama hala gelen giden yok
Hayirli olsun tarihin canim guncelledim listedeMerhaba
Allah nasip ederse transfer tarihim 20 nisan
Çok teşekkür ederimHayirli olsun tarihin canim guncelledim listede
Merhaba tam soruyu anlamadim. Kendiliginden hamile kalmaktan mi bahsettiniz acaba? Çnku transferle pozitif alanlar oldu ve devamida geliyor gelecek insallah Allahin izniyleHerkese merhaba şimdiden hayırlı olsun herkesin tedavisi transferden sonra idrarda pozitifi görüp hamile kalan var mı