Canım, Peki bunun bir avantajı var mı acaba merak ettim bende?Dogal tup bebek yumurtalarin ilacla uyarilmadan normal seyrinde takip edilip, toplanmasi islemine deniyor.. yumurta rezervi vs gibi problemi olmayan kadinlarda tercih edilebiliyor
Hiç değilmiş gerçekten ikimizinde korktuğu kadar yokmuşŞu mübarek günlerde hayırla sonuçlansın inşallah kuzum benim. Kaçta oldu nasıl hissediyorsun? Korktuğun gibi değildi demi çabuk bir işlem
Ekleyebilirsin canmMerhaba Kızlar listeye eklememi ister misiniz? Eğer isterseniz bilgilerinizi beni etiketleyerek ya da özelden yazmanız yeterli :) @Drystc86aysunayy bbg Acelyaa0
Burada yazan tek bir bilgiyle birisini eklediğimde tablo boş görünüyor. Ya da bazı arkadaşlar aktif olmadan bazı konularda yazmak isteyebiliyor. Bu yüzden sormadan eklemekte istemiyorum. Ama bazen eklemediğimdede kırgınlık oluşabiliyor. Bu yüzden sormak istedim. kafalar karışıkasdgafsg:))))))
Yaa anestezi olsun diye diretiyordum benHiç değilmiş gerçekten ikimizinde korktuğu kadar yokmuşspekulum takılırken yanma oldu o kadar halada var yanma, merkeze 13.30 da çağırdılar kan aldılar onu bekledik sonra odaya aldılar sonra transfere indirdiler sanıyorum 15.00 gibi girmisimdir
Allah razı olsun kuzumBrccck Canım transferin hayırlı uğurlu olsun... Rabbim bu mübarek günde sanada en güzel kapıyı açsın inşallah... Dinledikten sonra ne zaman istersen bize tecrübelerini sende anlatırsan çok seviniriz
Sayfa 1 de yer alan bilgileri iletebilir misin yazmam içinEkleyebilirsin canm
Allahim kolaylik versin canim, az kalmisBüyük gün yarınAllahım içime ferahlık ver
Sende aldin geldin bebisiniCanim benim oldum transferbana dua et olur mu ancak tele bakabildim
Ayy hadi gecmis olsunCanim benim oldum transferbana dua et olur mu ancak tele bakabildim
Geçen hafta pazartesi mi transfer oldunuz? Ben de öyle ve cumartesi günü regl sancısı gibi hem belime vurdu hem karnıma. Sonra kesildi. Gelen gidem yok.Regl sancısı iyi haber bencegüzel düşünelim güzel olsun. Benim sadece 3 ve 4. Günlerde regl sancım oldu bugün 7. Gün deyim herhangi bir belirti yok
Benim de cok detayli bilgim yok tatlim ama ohss riskini vs. engelliyor, daha az ilac almis oluyorsun.. bildigim kadariyla biraz daha genc yastakilerde daha cok tercih ediliyor. Erkek infetrlisi sebepli tup bebeklerde vs. tercih edilebiliyor yumurta kalitesinden emin olundugundaCanım, Peki bunun bir avantajı var mı acaba merak ettim bende?
Test tarihinize xok az kalmış hadi insallahRegl sancısı iyi haber bencegüzel düşünelim güzel olsun. Benim sadece 3 ve 4. Günlerde regl sancım oldu bugün 7. Gün deyim herhangi bir belirti yok
Ekleyebilirsin canım tabikiMerhaba Kızlar listeye eklememi ister misiniz? Eğer isterseniz bilgilerinizi beni etiketleyerek ya da özelden yazmanız yeterli :) @Drystc86aysunayy bbg Acelyaa0
Burada yazan tek bir bilgiyle birisini eklediğimde tablo boş görünüyor. Ya da bazı arkadaşlar aktif olmadan bazı konularda yazmak isteyebiliyor. Bu yüzden sormadan eklemekte istemiyorum. Ama bazen eklemediğimdede kırgınlık oluşabiliyor. Bu yüzden sormak istedim. kafalar karışıkasdgafsg:))))))
İlaçsız yani canımDoğal tüp bebek nedir, doğal olmayan tüp bebek nedir anlayamadım da
Evet canımilaçsız olanımı diyorsun canım
Bir de dondurulmuş yokMerhaba Kızlar listeye eklememi ister misiniz? Eğer isterseniz bilgilerinizi beni etiketleyerek ya da özelden yazmanız yeterli :) @Drystc86aysunayy bbg Acelyaa0
Canım ben bugün gittim daha değerlerim bile çıkmamışken muayene sonrası doktor 20 gün sonra transfer dedi. Ama o güne kadar 2 ayrı randevu daha verdi. ilk 1 hafta estrofemi 1*3 kullanacagım.Kızlar biliyosunuz transfer hazirligindayim bende 7 sinde esteofeme basladm 2mm di 21 ine kadar hic kontrole cagirmadi doktorm bi recete yolladi whatsaptan hemsire gun gun ayirmislar mesela bugun 3×1 e gecicem 4 gun boyle sonra 2 aksam 2 sabah 21inde kontrol sizde de aralik böyle uzun mu endometrium kalinlasacak mi hic bilmiyorm 21 ind eeger rahim istenilen gibiyse o gün ası bagisiklik serumu 5 gun sonra transfer dediler
İste benim ki transfee ömcesi sadece 1 kez kontrol olmus oluyor bilemedim digerlerinde sürekli ölcüme giderdimCanım ben bugün gittim daha değerlerim bile çıkmamışken muayene sonrası doktor 20 gün sonra transfer dedi. Ama o güne kadar 2 ayrı randevu daha verdi. ilk 1 hafta estrofemi 1*3 kullanacagım.