Aa bugun transfermi oldunuz sizde. Ayni gün olan başka arkadasimiz da var onunla paslasirsiniz belirtileri. Sizinde hayirli olsun insallah. Ekledim listeye
Merhaba geçmiş olsun oncelikle . Anlayamadigim tupler deforme oldugu icin zaten (başka bir sorun yok ise) tüp bebek deneniyor zaten. Bu sebeple tutmadi dendiginde bana da mantikli gelmiyor. Sivi birikmesi gibi baska bir sorunmu vardi sizde peki?Merhaba ben de 2 kez denedim ama olmadı şimdi bana da tüpleri aldırmayı öneriyorlar deforme olduğu için . Sizin kim aldı acaba ve sonrasında memnun kaldınız mı? Benim çok içine sinmedi bu öneri açıkçası
Anlamadm sadece deforme oldugu icin mi öneriliyorMerhaba ben de 2 kez denedim ama olmadı şimdi bana da tüpleri aldırmayı öneriyorlar deforme olduğu için . Sizin kim aldı acaba ve sonrasında memnun kaldınız mı? Benim çok içine sinmedi bu öneri açıkçası
Açıkçası ben de çok kararsızdım o konuda ama toplamda 5 doktorla görüştüm ve hepsi de aldır tüplerini bunların artık sana bir faydası yok daha çok zararı olur demişti Tüp bebekte de dış gebelik olabilirmiş çünkü, ben de aldırdım tüpleri ve öyle başladım tüp bebeğe.Gerçi tüpleri almadan sadece bağlantılarını kesebiliyorlarmış şimdiki doktorum bahsetmişti onu bir sorun isterseniz.. Benim ameliyatımı Bursa Esentepe hastanesinde Engin Korkmazer yapmıştı.Merhaba ben de 2 kez denedim ama olmadı şimdi bana da tüpleri aldırmayı öneriyorlar deforme olduğu için . Sizin kim aldı acaba ve sonrasında memnun kaldınız mı? Benim çok içine sinmedi bu öneri açıkçası
Tüp bebekte de dış gebelik olabiliyormuş embriyo tam yerleşmeden tüplere doğru kayabiliyormuş, bir de tüplerde sıvı birikimi varsa embriyonun tutunma aşamasında sıvı rahme doğru akıp tutunmayı engelliyormuşMerhaba geçmiş olsun oncelikle . Anlayamadigim tupler deforme oldugu icin zaten (başka bir sorun yok ise) tüp bebek deneniyor zaten. Bu sebeple tutmadi dendiginde bana da mantikli gelmiyor. Sivi birikmesi gibi baska bir sorunmu vardi sizde peki?
İnşallah güzel çıkar canımHadi hayırlısı canım senin içinde. Benim FSH henüz bir kez bakıldı. Bakalım inşallah yarın da bakarlarsa göreceğim bakalım sonuçları.
haber ver canım bana daHadi hayırlısı canım senin içinde. Benim FSH henüz bir kez bakıldı. Bakalım inşallah yarın da bakarlarsa göreceğim bakalım sonuçları.
Tamam canım yazarım tabi ki. Herkese hayırlı ramazanlar bu arada. Rabbim bu mübarek ay da hepimizin gönüllerimiz muradlarini versin inşallahİnşallah güzel çıkar canım
Yaz olurmu sonucunu çıkınca
Hayırlı ramazanlar canımTamam canım yazarım tabi ki. Herkese hayırlı ramazanlar bu arada. Rabbim bu mübarek ay da hepimizin gönüllerimiz muradlarini versin inşallah
AminnnnnnnHayırlı ramazanlar canım
Allahım herkesin dualarını kabul eylesin inşallah
Banada sordu drum direk hayır dedim nasıl cesaretseYaa anestezi olsun diye diretiyordum benHadi gelmiş geçmiş olsun. Bebişli olsun sonu
İnşallah kuzum hepimizinAllahim kolaylik versin canim, az kalmis
Sende aldin geldin bebisini
Sımsıkı tutunsun insallah sana
Amin inşallahAyy hadi gecmis olsunyola ayni zamanlarda ciktiklarimiz hep transfer oluyor, darisi basima. Zaten surekli gozlerim doluyor, modun gelgitli, herseye duygulanir oldum pozitif haberini aliriz insallah en hayirlisindan
Aminnn canımMubarek gunler hurmetine hayalimizi yasamayi nasip etsin Rabbim hepimize, gecti cok sukur diyebilelim insallah
Hayirli ramazanlar kizlar
Canım ben bugün gittim daha değerlerim bile çıkmamışken muayene sonrası doktor 20 gün sonra transfer dedi. Ama o güne kadar 2 ayrı randevu daha verdi. ilk 1 hafta estrofemi 1*3 kullanacagım.
Merak etmeyin kuzularim, benide 25 inde çağırdı 7 sine kadar ilaçları kullan dedi, 7 sinde gittim 5 gün sonrasına gün verdi yani dün ttansfer oldum, bir kez kontrol ediyor tedirgin olmayın bu süre içerisinde zaten rahim istedikleri kalınlığa geliyor estrofemdenİste benim ki transfee ömcesi sadece 1 kez kontrol olmus oluyor bilemedim digerlerinde sürekli ölcüme giderdim
Bana Dr bu süre içerisinde ev işi yapma dedi tatlım. Yani yemek yapabilirsin çorba yap, git uzan dinlen sonra gel diğer yemeği yap dinlen dedi, makina filan çekme sakın, en fazla ayakta masanın vs tozunu al derim ben boşver önemli değil temizlikHerkese hayırlı Ramazanlar,
Ramazanın bereketi üzerimize olsun kızlar. Transfer olan arkadaşlar bugün nasipse altıncı günündeyim. Acaba ev işi yapıyor musunuz ? Ne ölçüde ya da.
Bana ilk üç gün sonra yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin dedi tabii ağır kaldırma uzanma çekme falan filan o kurallar doğrultusunda. Eşim çok yoruldu beceriksizdir az biraz üzülüyorum haline bugün biraz kalkıp yapsam mı ama korkuyorum da bilemiyorum ondan sorayım bir dedimBana Dr bu süre içerisinde ev işi yapma dedi tatlım. Yani yemek yapabilirsin çorba yap, git uzan dinlen sonra gel diğer yemeği yap dinlen dedi, makina filan çekme sakın, en fazla ayakta masanın vs tozunu al derim ben boşver önemli değil temizlik
Ne güzel doktormuşBanada sordu drum direk hayır dedim nasıl cesaretse
Bende öyle iyiki diyorum o anda kendimdeydim ve yaşadımNe güzel doktormuşama bu da böyle bir tecrübe sonrasında diyorum ki aferin sana bunu atlattın